Įkraunama...
Įkraunama...

Iššūkis: visai neperku naujų rūbų

QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 21, 21:23)
Baikite, kai moteriai sijonas ar suknelė sukelia alergiją  - apie kokią prigimtį galima kalbėti. Ar taip sunku, vietoj tų nuododžių kelnių užsidėti paprastą dailią suknelę? Ar tiek daug laiko užtruktų? Absoliučiai ne, tiesiog paprasčiau įlysti į  bet kokias kelnes ir užsimesti skuduryno maikę- juk taip patogu. Jau jei moteris nemėgsta sijonų - kelnes kokias padoresnes susirasti galima.
Kai moteris turi tokį požiūrį į rūbus (atitinkami ir jos apatiniai), su metais tas požiūris pereina ir jos bendrai išvaizdai - neturima laiko kirpyklai, neturima laiko makiažui, o apsiliaupę nagai - yra tiesiog neatsiejamas grožio atributas. Ir nereikia pasakų, kad ne visos tam turi laiko. ir juo labiau, kad tai nėra niekaip susiję. Aš piuikiai prisimenu, kaip atrodė, rengėsi mamos bendradarbės jaunystėje, ir kaip jos atrodo dabar. Kurios neturėjo laiko jaunos, tai dabar taip ir atrodo  doh.gif Būti moterim yra daug sunkiau nei būti boba, ir dauguma renkasi lengvesnį kelią  ax.gif

Aš tikrai norėčiau pamatyti jūsų aksesuarus, net ne rūbus, nes jums jų nereikia, užtenka tik priedų, tiesa? Labai įdomus jūsų kūrybingumo lygis

na nezinau, kaip ten su tais sijonais. man tai patinka visai ax.gif tik ne visada patogu devet.

kazkaip i lankas nusukat ziuriu doh.gif is kur zinot, kad man rubu nereikia? bigsmile.gif nuoga lyg ir nevaikstau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 06 21, 22:33)
na nezinau, kaip ten su tais sijonais. man tai patinka  visai  ax.gif  tik ne visada patogu devet.

kazkaip i lankas nusukat ziuriu doh.gif  is kur zinot, kad man rubu nereikia?  bigsmile.gif  nuoga lyg ir nevaikstau laugh.gif

po galais, juk nesakau, kad vaikštote ievos kostiumu ir prie to derinate rankines, batus ir diržus. Tiesiog iš jūsų pasisakymų darau išvadą, kad daugiau perkate priedus nei rūbus, nes esate labai kūrybinga ir su ta pačia suknele kasdien galite atrodyti vos ne kaip su nauja
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2012 06 21, 21:40)
po galais, juk nesakau, kad vaikštote ievos kostiumu ir prie to derinate rankines, batus ir diržus. Tiesiog iš jūsų pasisakymų darau išvadą, kad daugiau perkate priedus nei rūbus, nes esate labai kūrybinga ir su ta pačia suknele kasdien galite atrodyti vos ne kaip su nauja

na kasdien tu paciu rubu netenka devet, nes dar uztenka rubu laugh.gif
turejau galvoje tai, kad laisvai galima eit pvz i darba su ta pacia palaidine porakart per savaite, priderinant prie jos kitas aprangos detales mirksiukas.gif todel ir nera poreikio pirkti bele kiek.
Atsakyti
Na as manau kekviena moteris nori but grazi. Viena nori but grazi vyram, kita moterim, trecia visiem aplinkiniam, ketvirta sau ar savo brangiem zmonem. Bet juk ne visom skonis ir suvokimas duotas, jei moteris atrodo nekaip tai ne butinai ne meiles sau ar neprisiziurejimo reikalas. Pav. mano puske labai grazi mergina, tokia fyfacka, daug drabuziu, kosmetikos turi, ale labai isvaizda rupinasi, nu bet man ji dazniausiai atrodo nekaip, nu kazkaip neduota skonio zmogui, o va ji kartais mano isvaizda sukritikuoja biggrin.gif.
Pati tiesa pasakius darbo drabuziam neskiriu daug demesio ir nenoriu nieko zavet, man to paprasciausiai nereikia. Dirbu imonej, kur moteru gal max 10%, man nebutu jaukus sulaut vyru demesio, noriu kad mane ne del isvaizdos vertintu, juolab kad ganetinai ne moteriska profesija pasirinkau. Man tikrai nemalonu butu eit i darba, jei man bendradarbiai pradetu simpatijas rodyt ir panasiai biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 22 birželio 2012 - 08:08
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 20, 13:35)
as nezinau, kaip jus i 5 rubus per metus issitenkate? Juk tikriausiai ne tik sau rubus perkate? O kojines, pedkelnes, apatinis trikotazas nesusinesioja? Ar tai ne rubai?

na, as tai apatinio trikotazo ir kojiniu, tai net neskaiciuoju kiek perku, bet kitu rubu tai simet tikrai mazai pirkau. Nuo metu pradzios: lietpaltuka, suknele ir palaidine (visi rubai nauji, ne is skuduryno). Ir viskas. Daugiau, kaip ir nereikia ax.gif Praejusiais metais nemazai nusipirkau, tai simet nieko man netruksta.
O griztant prie temos pavadinimo, tai manau, kad as su tais 3 naujais rubais, kuriuos simet pirkau, isleidau ir taip maziau, nei kai kurios, kurios vos ne urmu is kuitukyno perka, taigi esu ekologiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 06 22, 10:47)

O griztant prie temos pavadinimo, tai manau, kad as su tais 3 naujais rubais, kuriuos simet pirkau, isleidau ir taip maziau, nei kai kurios, kurios vos ne urmu is kuitukyno perka, taigi esu ekologiska  bigsmile.gif

zinoma, yra kas griebia, kad tik pigiai rolleyes.gif

bet kadangi tema ekologijos skyrelyje, tai turbut neturima galvoje pirkt bele kiek, tik ne nauju tongue.gif

realiai kai pagalvoji, tai mums tikrai visko per daug persama, tiek, kiek mums net nereikia...
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 06 22, 08:03)
Pati tiesa pasakius darbo drabuziam neskiriu daug demesio ir nenoriu nieko zavet, man to paprasciausiai nereikia. Dirbu imonej, kur moteru gal max 10%, man nebutu jaukus sulaut vyru demesio, noriu kad mane ne del isvaizdos vertintu, juolab kad ganetinai ne moteriska profesija pasirinkau. Man tikrai nemalonu butu eit i darba, jei man bendradarbiai pradetu simpatijas rodyt ir panasiai biggrin.gif.

Būi fifacka, nereiškia būti moteriška ax.gif Juk ir miniakas ar gili iškirptė ne kiekvieną padaro sexy, o greičiau priešingai

Aš tai nematau nieko blogo, jei vyras rodo simpatiją, ypač darbe -tai net naudinga, kai reikia kokios nors jų skubios pagalbos, ir jie tavo prašymą padaro greičiau nei kitų. Juk simpatija ir priekabiavimas nėra tas pats. Beje, vienas bendradarbis net yra prasitaręs, kad aš priverčiau vyrus labiau pasitempti darbe - negi tai blogai mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2012 06 22, 13:00)
zinoma, yra kas griebia, kad tik pigiai  rolleyes.gif
bet kadangi tema ekologijos skyrelyje, tai turbut neturima galvoje pirkt bele kiek, tik ne nauju  tongue.gif
realiai kai pagalvoji, tai mums tikrai visko per daug persama, tiek, kiek mums net nereikia...

aha, uzvakar buvau Humanoje, viskas po 3 lt., tai toooookoius kalnus zmones velka, kad ir per 10 metu nesunesiotum doh.gif gal tikrai masinoms ar grindims plaut naudoja g.gif o gal po vienakart apsirengia ir lauk meta ? g.gif

as tai manau, kad tikroji ekologija yra tik viena - apsieiti su maziau, tik tiek, kiek is tikruju reikia ir kuo maziau kenkiant aplinkai.. O kaip nekenksi, kai sitiek skuduru bereikalingu doh.gif
as tai asmeniskai manau, kad reiketu man dar maziau pirkt, o vaikams -tai isvis nekalbu, galeciau dar 2 naslaitelius, kaip sako mano vyras, aprengt, nors ir su draugais rubais dalinames, nieko praktiskai neperkam, tik triusikelius, kojinytes..
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 06 22, 19:18)
aha, uzvakar buvau Humanoje, viskas po 3 lt., tai toooookoius kalnus zmones velka, kad ir per 10 metu nesunesiotum  doh.gif  gal tikrai masinoms ar grindims plaut naudoja  g.gif o gal po vienakart apsirengia ir lauk meta ? g.gif

Svarbiausia, kad ten jau tokie skurliai būna likę - baisuokliškiausi. O žmonių - tamsu, daugiau nei pirmom naujo asortimento dienom doh.gif
Aš retai ką randu naujo asortimento dienom, o kaip ten ką gero galima rast tam šiukšlyne, neįsivaizduoju.
Beje, kokybiškų (gerų audinių, nepersenusių modelių) darbinių drabužių gerai paieškojus irgi galima rasti ax.gif Bet reikia ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 06 22, 19:23)
Aš retai ką randu naujo asortimento dienom, o kaip ten ką gero galima rast tam šiukšlyne, neįsivaizduoju.

Vat aš irgi šito dalyko niekaip nesuprantu.

O į temą, ką geriau pirkti naują ar devėtą, ir kiek dėvėtų atperka vieną naują, galima žiūrėti paprastai. Naują reikia pagaminti (nuo to, kiek perkam, priklauso, kiek pagamins). Perkant devėtą drabužį, jis panaudojamas antrą kartą, tad į jo vietą nereikėjo gaminti kažko naujo.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2012 06 22, 21:44)
Naują reikia pagaminti (nuo to, kiek perkam, priklauso, kiek pagamins). Perkant devėtą drabužį, jis panaudojamas antrą kartą, tad į jo vietą nereikėjo gaminti kažko naujo.

Aha, papasakokit apie tai kinieciams biggrin.gif Jie ir i naujo ir i seno vieta pagamins dar 100 nauju... Pagalvoju, jei galima butu atsikratyti viso to kitaisko sudo (plastmasiu ypac) kuriuo uztvindytos salys.... Drabuzius gal maziau, bet tai irgi liecia. Kalbu ne apie geru firmu rubus, pasiutus ten, o ju paciu "firminius". Sutinku, kad vartotojiskuma skatiname mes patys, be saiko pirkdami. Kaip mano drauge, grizdama is turgelio pilnu maisu, rodo man savo turta ir sako "nu bet gi tik 1 ar 2 Lt kainavo, kaip nepirksi?" Nesvarbu, kad jai to skuduro ir nereikia visai, bet "ai, sunaudosiu kur nors, gi tik 1 Lt..." Ir as tokia pati "blogiete", tik kad perku pagrinde naujus, skuduryne retkarciais ka patinkancio pavyksta rasti. Nu ka galiu pasakyti? Stengsiuos buti geresne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauramedis: 23 birželio 2012 - 07:21
rubai, ypac medvilniniai (ne ekologiski) irgi didele itaka daro visa kam, nes medvilnei naudojama labai daug pesticidu.

plastmasiu irgi ne pro sali atsisakyt. man pvz aktualu plastmasiniai zaislai, kai vaikas dar nedidelis. stengiames vengt visokiu plastmasiu schmoll.gif
Atsakyti