Graziai apsirengti is skuduryno yra menas ir ieskoti juose reikia moketi, tureti gera uosle, intuicija, isivaizdavima kaip tas rubas derinsis su turimais ir pan. ir kartais tai yra tikra loterija, as tokiu perliuku esu radusi! kad parduotuvej su ziburiu tokiu nerasi arba uz nezmoniska kaina, bet reik zinot, kur knistis, as vaziuoju skuduru turgus (Varena, kalvarijos, Veisiejai) arba mazu miesteliu turgelius, va ten tai galima kazka rasti ir kainos labai geros.
Pritariu ANGELUmamai.Ir sau ir vyrui ir vaikams nuperku rubeliu skuduryne.Grazu,pigu ir kazkiek prisidedu prie gamtos tausojimo.
Man asmeniskai irgi si tema nera naujiena... mes praktiskai visi esam apsirenge is second hand'u.... bet mes rengiames del to, kad finansiskai taip mums geriau ir paskui negaila sunesiota ruba ismest arba panaudot kazkur ... tik apatinio trikotazo niekada nepirkau ir nepirkciau is devetu
tai man nepriimtina..

Skudurynuose tikrai randu sau originalių drabužių. Dar persiuvu ką nors ir tikrai jaučiuosi puikiai. Pinigėlius geriau panaudoju svajonėms realizuoti

As irgi nusprendziau rengtis is padevetu drabuziu, jau daugiau nei metai tai darau, o jau kokiu groziu turiu (viskas is LT humanos)
Drauges uzsienyje praso perparduoti drabuzius
Zomsiniai jojikes stiliaus batai uz 9lt - kaip nauji, tiesiog juos isimylejau
Odiniai svarkeliai, megztiniai, palaidines - pagrindiniai drabuziai ir kainos iki 10lt, esu ziauriai patenkinta
Apatinis trikotazas naujas dazniausiai, nors turiu kelias liemeneles is kuistuku, kurios i siuksliu deze palydejo jau kelias kartas savo "sesiu" o nei susislakbe, nei kitaip nusidevejo

Drauges uzsienyje praso perparduoti drabuzius

Zomsiniai jojikes stiliaus batai uz 9lt - kaip nauji, tiesiog juos isimylejau
Odiniai svarkeliai, megztiniai, palaidines - pagrindiniai drabuziai ir kainos iki 10lt, esu ziauriai patenkinta

Apatinis trikotazas naujas dazniausiai, nors turiu kelias liemeneles is kuistuku, kurios i siuksliu deze palydejo jau kelias kartas savo "sesiu" o nei susislakbe, nei kitaip nusidevejo

Aš niekada neperku apatinio trikotažo, pirštinių, kepurių iš second handų. O visa kita - pilnu tempu - be umanos nuogi vaikščiotume
nes naujų tiesiog nerandu, siaubą varo man visi tie akropoliai, vaikams ten rasčiau, na bet kainos, tai jau atsiprašau... gėdos turėtų su tokia kokybe ir kainomis
Tik su batais nesiseka - esu tik vienas basutes nusipirkus, ir tas prieš 7 metus gal. Tik su jomis ir grybelį.. ar taip tik sutapo. dabar dezinfekuočiau su rimtesbėm priemonėm, tąkart tiesiog išpurškiau vaistinėje pirktu antiseptiku avalynei. Girdėjau, kad kiti su formalinu smardina balkone maišeliuose savaitei palikę. Kaip darote Jūs?

Tik su batais nesiseka - esu tik vienas basutes nusipirkus, ir tas prieš 7 metus gal. Tik su jomis ir grybelį.. ar taip tik sutapo. dabar dezinfekuočiau su rimtesbėm priemonėm, tąkart tiesiog išpurškiau vaistinėje pirktu antiseptiku avalynei. Girdėjau, kad kiti su formalinu smardina balkone maišeliuose savaitei palikę. Kaip darote Jūs?
As neatsimenu kada koki drabuzi nauja pirkau
. Bet siaip is skudurynu neperku, nemoku kuistis, perku is mano drabuziu arba forumo isparduotuves.Ne del ekologijos, o del taupumo ir siaip azartas ka nors gero rast uz gera kaina. Be to megstu drabuzi nesiot ilgai, kol sunesioju, retai kada rubai man moraliskai pabosta, tai kazkaip ir neprireikia daug tu drabuziu nauju. Sunesioju turbut tik dzinsus ir batus.

Aš irgi mėgėja pasikuisti ir tikrai nekyla ranka mokėti 30 Lt. už marškinėlius kuriuos vaikas išaugs per porą mėn jei tokius pat ar dar geresnės kokybės galiu nupirkti už 3 Lt. Tas pats ir su suaugusiųjų drabužiais. Aišku turim ir naujų pirktų, bet padėvėti gelbsti tikrai. Tik apatiniai ir batai visi iš naujų arba draugų vaikų išaugti ir atiduoti.
Norėjau paklausti. Kaip jūs naikinat tą specifinį kvapą iš drabužių. Lengvi drabužiai tai nesudėtinga, pora skalbimų ir tvarka bet pvz. odinis švarkas arba paltas. Aš kažkaip net nežiūriu į tokius drabužius, nes neįsivaizduoju kaip juos sutvarkyti.
Norėjau paklausti. Kaip jūs naikinat tą specifinį kvapą iš drabužių. Lengvi drabužiai tai nesudėtinga, pora skalbimų ir tvarka bet pvz. odinis švarkas arba paltas. Aš kažkaip net nežiūriu į tokius drabužius, nes neįsivaizduoju kaip juos sutvarkyti.
Sveiki,as irgi visa savo seimyna apiperku devetuose,turiu 2 maziukus (2.5metu ir 3men) tai jie rubelius greit isauga,nepripirkciau jiems tiek kiek dabar galiu rast ir nupirkt. Man patinka ten pirktu rubu kokybe,tikrai greit nenusiskalbia ir gerai nesiojasi. O dar ir gera demiu valikli esu atradusi,tai net demeliu ant rubu nebijau (net banano ir obuolio demes isima).
O su paltu ir storesniu rubu kvapu tai daug problemu nekyla,as juos isskalbiu ir palieku lauke pakabeti keleta dienu,dingsta visiskai.
O su paltu ir storesniu rubu kvapu tai daug problemu nekyla,as juos isskalbiu ir palieku lauke pakabeti keleta dienu,dingsta visiskai.