egleja, ten paprastu peiliu pjovei? jaučiu, man reikia baltojo imtis, nes kažkaip ne kaip atrodo
tik reiktų kaip nors iki vietinės pardės nusiridenti cinamono
elfe, angliukų tų, kur nuo pilvo skausmų?
nes tokių tai turiu, nereiktų klampoti iki vietinės pardės cinamono.
Mano amariliai kažko ant manęs supyko ir visi kiek tik turėjau pradėjo leisti lapus , o ne žiedus
gal patartumėt ką daryti, kad kitamet pražydėtų?
Neiškenčiau ir vieną svogūnėlį nusipirkau jau su žiedais, pasodinau ir vienas žiedas , kad stiebiasi į viršų, tai labai laukiu kol prasiskleis, pavadinmo nežinau,
bet turėtų būti raudonas su baltu viduriu .
taip dabar atrodo mano amarilis
Neiškenčiau ir vieną svogūnėlį nusipirkau jau su žiedais, pasodinau ir vienas žiedas , kad stiebiasi į viršų, tai labai laukiu kol prasiskleis, pavadinmo nežinau,
taip dabar atrodo mano amarilis
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 11:26)
elfe, angliukų tų, kur nuo pilvo skausmų?
nes tokių tai turiu, nereiktų klampoti iki vietinės pardės cinamono.
nu taip, sakė čia merginos, kad padeda
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 16, 13:01)
gal galima trumpai, kad nereiktų po temą raustis?
QUOTE(Laivite @ 2009 03 13, 15:19)
As tai radu va ka " Perki universalaus fungicido , pvz, Effector, ir perlieji visą substratą, t.y.reiktų palaikyti iki kraštų įmerktą vazonėlį su augalu bent 10-15 minučių, po to gerai nuvarvint ir pastatyt šiltai ir sausai, kad pradžiūtų substratas "
is Rojaus sodu
is Rojaus sodu
Kazin gerai supratau
Egleja, nu paklausk pas ta Bandytoja- "kaip naudoti fungicida, sergantiems amariliams- lieti ant zemiu, purksti ar mirkyti svoguna". Va taip ir uzklausk
Labai grazus ziedai
Ice tea, kokia gudruolė 
koks nepatogus man rojaus sodų forumas
koks nepatogus man rojaus sodų forumas
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 13:16)
Ice tea, kokia gudruolė 
Nu jau jo, as tokia
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 10:56)
egleja, ten paprastu peiliu pjovei? jaučiu, man reikia baltojo imtis, nes kažkaip ne kaip atrodo
tik reiktų kaip nors iki vietinės pardės nusiridenti cinamono

taip ispjoviau paprastu peiliu ,po to diena palikau kalio permanganato tirpale,per nakti padziovinau ant peciaus,po to jodu zaizdele nutepiau ir pasidinau
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 13:21)
taip ispjoviau paprastu peiliu ,po to diena palikau kalio permanganato tirpale,per nakti padziovinau ant peciaus,po to jodu zaizdele nutepiau ir pasidinau 
turiu jox gerklei ir dar kažkokio tirpalo su jodu
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 13:05)
gal galima trumpai, kad nereiktų po temą raustis?
angliuką susmulkinti ir į jo tirpalą merkti ar apibarstyti tą vietą?
aš kažkaip ant cinamono ir kalio permanganato užsiciklinau 
lyg sakė sausą sutrupint ir apibarstyt tą vietą.dar zelionkė (brilijantinė žaluma) tinka nutept sakė merginos.