Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Livai @ 2009 03 16, 13:48)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif paskaicius, atrodo, kad koks medicininis-chirurginis forumas: tik pjausto, operuoja, jox'u purskia , angliuku dar patrina.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tik neisizeiskit 4u.gif  4u.gif , jauciu ir man reiks savaji "kolibriuka", i eile operacijai uzrasyt g.gif

hihihi.gif man kažkaip baisu doctor.gif
neturiu permanganato, su mažu turėjau, bet jis man išsiliejo ir ištrenkiau lauk.
ok, einu traukti iš vazono ir fotosesiją pavarysiu cool.gif
----------
panašu, kad šūdelis mastau.gif kai užsikraus, įmesiu nuorodą, pažiesit, ok? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 16 kovo 2009 - 15:01
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 14:09)
LIVAI
o kas tavo kolibriukui atsitiko? unsure.gif

ok.gif
vis dar zydi, bet kai parsinesiau; as svoguna aplupinejau,(maciau kazkuri visai nuluptus sodina rolleyes.gif ) nes buvo toks minkstas g.gif neisvaizdus...tai dabar visas rausvas,kazkokie dariniai ant svoguno susidare mazi (tipo karpos) doh.gif museliu spiecius doh.gif , nezinau, kazko jis man schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
teismui g.gif
Atsakyti
o jei, muminuk, ligotai atrodo unsure.gif , bet uztat vaikiuka turi smile.gif , gal reikejo palaukt kol perzydes g.gif kaip sakai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 16:06)

jetau kaip baisiai tas svogunas atrodo blink.gif ,nezinau as tai visus prie saknu tuos lukstus supuvusius nuimciau,prastesnes saknis apkarpyciau,kokiai valandai deciau i permangansovke,gaila,zieda numaryt jai uztestum gydyma ,zaizdas atviresnes su jodu patepciau unsure.gif
Atsakyti
tai jo, ištraukus daug tragiškiau atrodo mastau.gif

aš juos gi du pirkau, tai kartu tokio paties dydžio pirktas jau su 2 žiedynkočiais ir 1 po truputį skleidžiasi, o šito baltojo taip ir būva tas žiedas, neauga. tai gal jį nukirpti?
user posted image
čia jau aplaupiau.
permanganato neturiu, geriausiu atveju galiu pamerkti į betadino tirpalą, kuris naikina bakterijas, grybelius, kai kuriuos virusus, pirmuonis (vaikui tonziles tepiau juo hihihi.gif) einu dar laupyti.
Atsakyti
Laivite, gal gali Lenkijoj paziureti man toki amarili- neliksiu skolinga blush2.gif
user posted image

O Muminuko amarilis baisiai atrodo verysad.gif Man ir saknys visos supuve atrodo blink.gif As jau ji trenkciau lauk unsure.gif Nu bet koks jo kietumas??? Bet kokiu atveju, pirma nudziovink ir tada ziurek kas bus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 14:23)
ICE TEE
kolibriukas tikrai vaikui pirktas ,jis menes labai prase,tai nupirkau,nes keista,kad tiek laiko vis prasinejo ir noras nepraejo,o dar berniukui 9 metu  rolleyes.gif

Juokauju irnesakyk.gif Viskas gerai. Labai pagirtina, kad vaikui patinka geles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 16 kovo 2009 - 15:56
kad svogūnas nėra minkštas, kietas. ir šaknų dar yra, merksiu į betadine mastau.gif
negaliu visai aplaupyto parodyti, fotki.com kažko stringa g.gif
Atsakyti
zinai muminuk,as vietoj taves tai registruociaus i rojaus sodus ir bendrom jegom su senu bandytoju gal atgaivintum vargseli
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 16:05)
zinai muminuk,as vietoj taves tai registruociaus i rojaus sodus ir bendrom jegom su senu bandytoju gal atgaivintum vargseli

bijau, kad nelabai gali pavykti, kai pradės vaikyti po visokias sodo daržo prekes, o mb man jau mašinos dėl nestuke.gif nebeduoda doh.gif pakrauptų sužinojęs doh.gif

bet šiaip tas amarilis laikosi, nemiršta dar g.gif gal gyvens po betadine mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 16 kovo 2009 - 16:08
tik gal tada padziovyk ilgiau
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 16:13)
tik gal tada padziovyk ilgiau

ok, tai tada iki rytojaus aš jį džiovinu, paskui merkiu į betadine tirpalą ir po valandos pabarsčiusi angliuku sodinu į žemę doctor.gif čia mes tikrai kaip koks gydytojų konsiliumas biggrin.gif
Atsakyti