Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(*elfė* @ 2009 03 16, 13:28)
lyg sakė sausą sutrupint ir apibarstyt tą vietą.

dar zelionkė (brilijantinė žaluma) tinka nutept sakė merginos.

neturiu - vaikas dar nesirgo vėjaraupiais doh.gif
ok, tai darysiu taip: išpjausiu kažką, tada apibarstysiu angliuku ir gal dar tuo jodu patepsiu g.gif vis tiek tas baltasis, kaip lyg Mader pirko, kažkoks ni očien mastau.gif jeigu ką dar išėmusi foto sesiją padarysiu jūsų, gerbiamosios, teismui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 13:25)
turiu jox gerklei ir dar kažkokio tirpalo su jodu mastau.gif ir angliuko mastau.gif gal angliuko tirpale pamirkysiu mastau.gif

Angliuka sutrupink ir dek. Bet kazkuri cia rase, kad angliukas nera labai gerai. Tiesa pasakius man irgi nelabai ka padejo unsure.gif Geriau eik cinamono, arga zelionkes mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau cinamoną užsirašiau, kad nepamirščiau nusipirkti jo... nes iki vaistinės zelionkės tikrai nenulėksiu... o gal namie aš jos turiu dar nuo vaiko bambos kai kadaise tepiau g.gif
Atsakyti

Egleja, nu paklausk pas ta Bandytoja- "kaip naudoti fungicida, sergantiems amariliams- lieti ant zemiu, purksti ar mirkyti svoguna". Va taip ir uzklausk mirksiukas.gif Buk gera blush2.gif

jau paklausiau rojaus sodose seno bandytojo apie fungicida!laukiam atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 16, 13:25)
turiu jox gerklei ir dar kažkokio tirpalo su jodu mastau.gif ir angliuko mastau.gif gal angliuko tirpale pamirkysiu mastau.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif paskaicius, atrodo, kad koks medicininis-chirurginis forumas: tik pjausto, operuoja, jox'u purskia , angliuku dar patrina.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tik neisizeiskit 4u.gif 4u.gif , jauciu ir man reiks savaji "kolibriuka", i eile operacijai uzrasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 13:43)
jau paklausiau rojaus sodose seno bandytojo apie fungicida!laukiam atsakymo  mirksiukas.gif

DIDELIS tau DEKUI thumbup.gif thumbup.gif Laukisiu atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
nupirkau vaikui kolibriuka
user posted image
jau kokia sav ,bet jis man kazko visai neauga,gal persodinti g.gif
Papildyta:
LIVAI
o kas tavo kolibriukui atsitiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 14:06)

Kantrybes rolleyes.gif
Cia geras- "vaikui" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As irgi vaikui perku geles, nes MB mane is namu varo, kai griztu su vazonu rankose lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 16, 14:06)
user posted image

gal trąšų jam kokių... manau kad augs, kad viskas gerai bus. Gal supurkštas kuom... g.gif o persodinimas tai jau pati įsitikinau-nekenkia .. bent jau maniškiui tai nepakenkė kai su visais žiedais ištraukiau ir pakeičiau žemes ir vazoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 03 16, 15:11)
gal trąšų jam kokių... manau kad augs, kad viskas gerai bus. Gal supurkštas kuom... g.gif o persodinimas tai jau pati įsitikinau-nekenkia .. bent jau maniškiui tai nepakenkė kai su visais žiedais ištraukiau ir pakeičiau žemes ir vazoną ax.gif

gal tas vazonikas per mazas?,nes kiek pirkau tai per pora dienu tiesiog ant akiu paauga,o sitas sytovi vietoj schmoll.gif
ICE TEE
kolibriukas tikrai vaikui pirktas ,jis menes labai prase,tai nupirkau,nes keista,kad tiek laiko vis prasinejo ir noras nepraejo,o dar berniukui 9 metu rolleyes.gif
Atsakyti
Na kas del vyru, tai maniskis pamate ant lango petunijas susetas, 20 vazoneliu, tai jis net issigando, sako cia dar tiek geliu bus! lotuliukas.gif

Atsiprasau, kad ne i tema..
Atsakyti
rodau savo gėlę, tikrai neypatinga, bet gyva daug gražiau atrodo, tokia tarsi barchatinė, man labai brangi ir miela:)
na o kitas, tai tas tradicinis lietuviškas, bet ko tai kūdas auga:)matyt vaikas kaltas, arba šeimininkė kalta:) 4u.gif
Atsakyti