Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Ice tea @ 2009 03 18, 10:55)
Nu neblogai atrodo bigsmile.gif

žiūrėsim, kaip jam čia seksis. jau nereikia man ir žiedo, palauksiu ir kitų metų ax.gif gal nupjauti žiedą, akd nevargintų? unsure.gif
Atsakyti
Manau kad jis ir pats nudzius g.gif
Bet gali ir nupjauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 11:06)
gal nupjauti žiedą, akd nevargintų?  unsure.gif

As tai nepjauciau rolleyes.gif Pasekciau kaip viskas bus, ir jei matyciau, kad svogunas silpsta, tada gal ir nudziorinciau, bet i vaza .... Nu palauk ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
niu, pažiūrėsiu, ar žiedas rodys gyvybę mastau.gif nes taip tai jis nebeaugo, kitas amarilis, kur kartu pirkau, buvo tokio paties dydžio , o dabar jau abu stiebai normalaus amarilio žiedynkočio ilgio.
Atsakyti
user posted image

kol interneto pas mane nebuvo, tai ir pavasaris mamkose atejo thumbup.gif , bet ne uz lango unsure.gif
nu bet groziu turit jus.... wub.gif ypac ruzavas kolibriukas wub.gif
eglejos grazuolis, jau pagaliau prasiskleide mirksiukas.gif , bet kai visi 6 prasiskleis, tai is vis bus thumbup.gif
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 17, 16:49)
.,,LIMA,, (kad jį kur)bene pora menesių po žydėjimo jau, stovi kaip diegas nuogas, žalia viršūnyte, kietas, bet salotų nėr  blink.gif ,,.Bjauriausia, kad pernai panašiai buvo su kitu ,,limu,, stovėjo stovėjo be lapų, kol ėmė supuvo  unsure.gif

..... Ice tea, girdi?? ploja.gif , gal neneorek,sunkiai pasiduoda auginimui rolleyes.gif

as jauciu, muminukui, sunesiu savo amarilius-patikrinimui,mastau.gif jei reiks koki tegu operuoja hihihi.gif, nes kaip supratau jau atrado malonuma doctor.gif darydama operacijas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 03 18, 13:48)
[..... Ice tea, girdi?? ploja.gif , gal neneorek,sunkiai pasiduoda auginimui rolleyes.gif

Kur cia negirdesi, kai taip GARSIAI sauki lotuliukas.gif lotuliukas.gif
NORIU NORIU NORIU!!!!! Galit sakyti, ka tik norit, bet as vis tiek LIMO NORIU mirksiukas.gif Nebent KAZKA TOKIO bigsmile.gif nerealaus naujo pasiulytumet ax.gif
Atsakyti
Tų amarilių kartais nesuprasi. Stovėjo du amariliai ant tos pačios spintelės ir maždaug vienu metu pradėjo kišti žiedynkočius. Pradėjau laistyt, tai vienas užaugino žiedus peržydėjo, ir po truputį lapus žydėdamas ėmė leisti, o kitas ėmė auginti lapus, o tas žiedas taip kyšo vos per cm. Lapai jau didžiuliai užaugo, buvau apstojus laistyt iš pradžių, sakau, gal per anksti pradėjau, bet tada tie lapai išgriuvo. Dabar po kiek laistau, tai gal kada ir tą žiedą užaugins smile.gif
O kaimiškas raudonas du žiedynkočius užaugino, peržydėjo jau gal prieš mėnesį ir dar nei vieno lapo neturi, tik vaikas išlindo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 18, 13:32)
niu, pažiūrėsiu, ar žiedas rodys gyvybę mastau.gif nes taip tai jis nebeaugo, kitas amarilis, kur kartu pirkau, buvo tokio paties dydžio , o dabar jau abu stiebai normalaus amarilio žiedynkočio ilgio.

mano tai to baltojo puvekopats ziedas nukrito ax.gif tiksliau is vidaus nupuvo doh.gif
Atsakyti
va koks jau mano tas sesiaziedis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 19, 17:41)
va koks jau mano tas sesiaziedis
user posted image
eina sau, koks gražuolis wub.gif
Atsakyti
dar vienas zidukas neissiskleides,bet manau ,kad ryt tai jau bus visi prasiskleide,ir dar viena ziedkoti kisa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 19, 17:49)
dar vienas zidukas neissiskleides,bet manau ,kad ryt tai jau bus visi prasiskleide,ir dar viena ziedkoti kisa  rolleyes.gif

eina sau blink.gif gal čia kokia įpatinga veislė? jau pavydžiu baltai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti