Nebuvo Limo bet buvo dar idomesniu
QUOTE(Laivite @ 2009 03 17, 10:54)
šnekėk šnekėk jai
QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 11:03)
šnekėk šnekėk jai
jau matau: Ice tea audžia mintį - savaitgalis laisvas, o velykos čia pat... o lenkuose kaip tik visokie žirneliai ir pan. pigiau (iš tikro pigiau, mb per kovo 11 buvo); galima iki suvalkų palėkti. bet jei jau iki suvalkų, tai kiek iki to bialystoko 
Ice tea na kaip ta mintis
aš į suwalkus važiuoju 28 , jei ką, ko gero mausiu ir iki bialystoko:), juk nuo tėvų namų visai ten viskas ranka pasiekiama:) tikiuosi, tik, kad zlotas nepakils...
o tada jau viskas, prisipirksiu visko ko noriu
QUOTE(kriro @ 2009 03 17, 13:15)
aš į suwalkus važiuoju 28 , jei ką, ko gero mausiu ir iki bialystoko:), juk nuo tėvų namų visai ten viskas ranka pasiekiama:) tikiuosi, tik, kad zlotas nepakils...
pažiūrėk dabar kursą, ar nekyla, ir gali iš anksto nusipirkti, jeigu ką
va mano baltuolis

tik man nepatinka ko tie ziedai taip galvas nuleide

tik man nepatinka ko tie ziedai taip galvas nuleide
Tokia rusis pas mane ir vienas taip galvytes laike
laivite ziurejau tavo fotkes gal ir ne i tema,bet jau klivijos gelsvos grozis nerealus
o kaip visi isiskeis ziedai amarilio 6!
o kaip visi isiskeis ziedai amarilio 6!
QUOTE(Laivite @ 2009 03 17, 10:54)
Nebuvo Limo bet buvo dar idomesniu 
Erzink, erzink cia mane
Greiciau rodyk, kokiu buvo
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 11:03)
šnekėk šnekėk jai
jau matau: Ice tea audžia mintį - savaitgalis laisvas, o velykos čia pat... o lenkuose kaip tik visokie žirneliai ir pan. pigiau (iš tikro pigiau, mb per kovo 11 buvo); galima iki suvalkų palėkti. bet jei jau iki suvalkų, tai kiek iki to bialystoko 
As jau senai audziu ta minti, tik MB nelabai pasiraso- tipo prisipirksi visokio s.... ir tik pinigus isleisi
Juokinga Jums is manes matau
Papildyta:
QUOTE(kriro @ 2009 03 17, 13:15)
PAIMK man amarili Limo
*****, prisiprasysiu ir ka as veiksiu su kokiais penkiais Limo
Dar truputi
As vis ziuriu i ja ir nesuprantu Papildyta:
Apsisiusiojau pamacius Laivites kvietkas
Ne visai nepyksiu
Ismenes tai lelijiniu seimos augalas
Man tai jos panasios i crinus
O cia paskuitinej nuotraukytei tai colibris ispudingai atrode tik nuotrauka issididina jis toks mazulis
O as negaliu ikelti i savo albuma nauju nuotraukyciu niekaip nesutvarko man kompo
Ismenes tai lelijiniu seimos augalas
Man tai jos panasios i crinus
O cia paskuitinej nuotraukytei tai colibris ispudingai atrode tik nuotrauka issididina jis toks mazulis
O as negaliu ikelti i savo albuma nauju nuotraukyciu niekaip nesutvarko man kompo