Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Nebuvo Limo bet buvo dar idomesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 17 kovo 2009 - 10:55
QUOTE(Laivite @ 2009 03 17, 10:54)
Nebuvo Limo bet buvo dar idomesniu  mirksiukas.gif

šnekėk šnekėk jai nail.gif jau matau: Ice tea audžia mintį - savaitgalis laisvas, o velykos čia pat... o lenkuose kaip tik visokie žirneliai ir pan. pigiau (iš tikro pigiau, mb per kovo 11 buvo); galima iki suvalkų palėkti. bet jei jau iki suvalkų, tai kiek iki to bialystoko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 11:03)
šnekėk šnekėk jai nail.gif jau matau: Ice tea audžia mintį - savaitgalis laisvas, o velykos čia pat... o lenkuose kaip tik visokie žirneliai ir pan. pigiau (iš tikro pigiau, mb per kovo 11 buvo); galima iki suvalkų palėkti. bet jei jau iki suvalkų, tai kiek iki to bialystoko hihihi.gif

Ice tea na kaip ta mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
aš į suwalkus važiuoju 28 , jei ką, ko gero mausiu ir iki bialystoko:), juk nuo tėvų namų visai ten viskas ranka pasiekiama:) tikiuosi, tik, kad zlotas nepakils... g.gif o tada jau viskas, prisipirksiu visko ko noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 17, 13:15)
aš į suwalkus važiuoju 28 , jei ką, ko gero mausiu ir iki bialystoko:), juk nuo tėvų namų visai ten viskas ranka pasiekiama:) tikiuosi, tik, kad zlotas nepakils... g.gif  o tada jau viskas, prisipirksiu visko ko noriu lotuliukas.gif

pažiūrėk dabar kursą, ar nekyla, ir gali iš anksto nusipirkti, jeigu ką smile.gif
Atsakyti
va mano baltuolis
user posted image
user posted image
tik man nepatinka ko tie ziedai taip galvas nuleide unsure.gif
Atsakyti
Tokia rusis pas mane ir vienas taip galvytes laike wub.gif
Atsakyti
laivite ziurejau tavo fotkes gal ir ne i tema,bet jau klivijos gelsvos grozis nerealus wacko.gif mega_shok.gif
o kaip visi isiskeis ziedai amarilio 6!
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 17, 10:54)
Nebuvo Limo bet buvo dar idomesniu  mirksiukas.gif

Erzink, erzink cia mane blink.gif lotuliukas.gif
Greiciau rodyk, kokiu buvo bigsmile.gif Lisk i neta ir ieskok mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 03 17, 11:03)

As jau senai audziu ta minti, tik MB nelabai pasiraso- tipo prisipirksi visokio s.... ir tik pinigus isleisi doh.gif Nu zodz....
Juokinga Jums is manes matau lotuliukas.gif Juokites, juokites mirksiukas.gif Nors taip kam nors gyvenima praskaidrinu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kriro @ 2009 03 17, 13:15)
aš į suwalkus važiuoju 28 , jei ką, ko gero mausiu ir iki bialystoko:), juk nuo tėvų namų visai ten viskas ranka pasiekiama:) tikiuosi, tik, kad zlotas nepakils... g.gif  o tada jau viskas, prisipirksiu visko ko noriu lotuliukas.gif

PAIMK man amarili Limo lotuliukas.gif
*****, prisiprasysiu ir ka as veiksiu su kokiais penkiais Limo lotuliukas.gif Eisiu i turgu lotuliukas.gif
Dar truputi poster_offtopic.gif Kas cia per gele user posted image As vis ziuriu i ja ir nesuprantu blush2.gif
Papildyta:
Apsisiusiojau pamacius Laivites kvietkas karsta.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 17 kovo 2009 - 14:59

Dar truputi poster_offtopic.gif Kas cia per gele user posted image As vis ziuriu i ja ir nesuprantu blush2.gif

ar tik ne ismene ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 17, 15:05)
ar tik ne ismene ax.gif

Vardas tai toks, bet kokios jin seimos g.gif
O cia dar vienas Laivites grozis. Tikiuosi nesupyks kazkaip praleidau, nes nemaciau, kad butu pati idejusi. KIEK ZIEDU ANT VIENO STIEBO karsta.gif
user posted image
Atsakyti
Ne visai nepyksiu lotuliukas.gif
Ismenes tai lelijiniu seimos augalas g.gif
Man tai jos panasios i crinus ax.gif
O cia paskuitinej nuotraukytei tai colibris ispudingai atrode tik nuotrauka issididina jis toks mazulis wub.gif
O as negaliu ikelti i savo albuma nauju nuotraukyciu niekaip nesutvarko man kompo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 17 kovo 2009 - 15:36