Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(aguonele @ 2009 03 19, 21:15)
As vakarienei atnesu lengvu varskes sirduciu


Ar šitas grožis gaunasi kaip varškės apkepas?
Atsakyti
kepu leros pyragiuka su slyvom,ale neprasyta temperatura kurioj kept,kepu vidutinej ir galvoju gerai-negerai? doh.gif ziuresim kas cia bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 20, 07:44)
100 proc pritariu, ir pjuvis apetitnai atrodo  thumbup.gif

beje lygtais sia savaite maciau Rimi akcija maskarponei. ten lygtais buvo 3 uz dvieju kaina...


Pas mus nera Rimi doh.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjėlės 4u.gif
Gavau vyro užsakymą iškepti jam rioksų- na tokių kur anksčiau mokyklose būdavo pirkt ir ne tik mokyklose ax.gif gal kuri žinote kaip juos iškepti būčiau labai dėkinga 4u.gif

Jau radau blush2.gif oi kokia aš neatidi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witalyli: 20 kovo 2009 - 13:54
Riešutų vyniotinis
Biskvitui reikės:
4 kiaušinių
125 gr. cukraus
vanilinio cukraus 2-3 dideli šaukštai
1 šaukštelis kepimo miltelių
75 gr. miltų
50 gr. krakmolo

Idariui reikės:
350 ml pieno,
4 v. š. krakmolo,
2 kiaušiniai,
1 skardinė kondensuoto pieno
1,5 puodelio grietinėlės
2 šaukštai brinkintos želatinos
pabarstymui kapotų lazdyno riešutų
Eiga :
Kiasinius su 4 saukstais karsto vandens visu mikserio greiciu plakti iki standziu putu ( 1 min. ).
Vis plakant , per minute , palaipsniui supilti cukru ir vanile .
Dar paplakti 2 min.

Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisyti .
Lėčiausiu mikserio greiciu , per du kartus , iplakti i kiausiniu mase .

Skarda iskloti kep. popieriumi , supilti tesla , islyginti .
Kišti i orkaite ikaitinta iki 200 laipsniu , kepti 8 -15 min.
Ka tik iskepta isversti ant kito popieriaus lapo , sena popieriu nuimti , biskvita dar karsta suvynioti kartu su popieriumi i rulona , lai atsala .

Kremui išmaišyti kiaušinius su krakmolu, kad neliktų gumuliukų ir palaipsniui į juos supilti karštą pieną. Dėti masę ant ugnies ir virti maišant 5 – 7 minutes, kol sutirštės. Visiškai ataušinti. Išplakti kondensuotą pieną į kremą. Atskirai išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su išplaktu kremu.

Imame ataušusi biskvita ,išvyniojame ir tepame pastingusi kremą ,tada beriame riešutus ir vbyniojame atgal ,llikusi krema tepame peiliu ant vyniotinio ir puošiame . Aš puošiau likusiu kremu ,konditeriniu švirkštu ir migdolų plokštelėmis Skanaus ...

p.s: geriau vyniotini laykiti šaltai ,per nakti ir ryte skanauti 4u.gif
Atsakyti
Nu baisia geltonas keksas ( su kaimietiškais kiaušais rolleyes.gif ) RECEPTUKAS

BET TIKRAI LABAI SKANUS , PURUS IR AROMATINGAS ax.gif ax.gif ax.gif

Tik noriu pasakyti , kad į receptuką dar dadėjau nuo beze likusius 3 trynius smile.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 15:44)
Nu baisia geltonas keksas ( su kaimietiškais kiaušais  rolleyes.gif ) RECEPTUKAS

BET TIKRAI LABAI SKANUS , PURUS IR AROMATINGAS  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Tik noriu pasakyti , kad į receptuką dar dadėjau nuo beze likusius 3 trynius  smile.gif .

user posted image


Be žodžių keksas. ohmy.gif essen.gif first.gif
Papildyta:
QUOTE(Berry22 @ 2009 03 20, 15:39)
Riešutų vyniotinis
Biskvitui reikės:
4 kiaušinių
125 gr. cukraus
vanilinio cukraus 2-3 dideli šaukštai
1 šaukštelis kepimo miltelių
75 gr. miltų
50 gr. krakmolo

Idariui reikės:
350 ml pieno,
4 v. š. krakmolo,
2 kiaušiniai,
1 skardinė kondensuoto pieno
1,5 puodelio grietinėlės
2 šaukštai brinkintos želatinos
pabarstymui kapotų lazdyno riešutų
Eiga :
Kiasinius su 4 saukstais karsto vandens visu mikserio greiciu plakti iki standziu putu ( 1 min. ).
Vis plakant , per minute , palaipsniui supilti cukru ir vanile .
Dar paplakti 2 min.

Miltus , krakmola ir kep. miltelius sumaisyti .
Lėčiausiu mikserio greiciu , per du kartus , iplakti i kiausiniu mase .

Skarda iskloti kep. popieriumi , supilti tesla , islyginti .
Kišti i orkaite ikaitinta iki 200 laipsniu , kepti 8 -15 min.
Ka tik iskepta isversti ant kito popieriaus lapo , sena popieriu nuimti , biskvita dar karsta suvynioti kartu su popieriumi i rulona , lai atsala .

Kremui išmaišyti kiaušinius su krakmolu, kad neliktų gumuliukų ir palaipsniui į juos supilti karštą pieną. Dėti masę ant ugnies ir virti maišant 5 – 7 minutes, kol sutirštės. Visiškai ataušinti. Išplakti kondensuotą pieną į kremą. Atskirai išplakti grietinėlę ir atsargiai sumaišyti su išplaktu kremu.

Imame ataušusi biskvita ,išvyniojame ir tepame pastingusi kremą ,tada beriame riešutus ir vbyniojame atgal ,llikusi krema tepame peiliu ant vyniotinio ir puošiame . Aš puošiau likusiu kremu ,konditeriniu švirkštu ir migdolų plokštelėmis  Skanaus ...

p.s: geriau vyniotini laykiti šaltai ,per nakti ir ryte skanauti  4u.gif


O vyniotinis labai sudomino. thumbup.gif bigsmile.gif Mano vyras labai mėgsta vyniotinius, reiks bandyt padaryt. essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūrė: 20 kovo 2009 - 17:10
QUOTE(drugelis. @ 2009 03 19, 22:02)

"Draugystės lapeliai"



Kaip visada neapsakomo grožio foto wub.gif

Iš tikrųjų tai visos jūs šaunuolės! Tiek skanumynų, kad visų norisi nors po kąsnelį gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 18, 19:58)
...mergaitės , jei jūs taip toliau , tai va tokią rūrą galima užsiauginti , vien bežiūrint user posted image
....nekalbant , jei juos bandyti kepti ir valgyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif



i sia temute uzejus seile iki klavieturos nutista, o mintys begt i virtuve ir ka nors kept. Tik kaip paskuj nevalgyt doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kad tie pyragiukai dar i kuna neitu.

Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 03 19, 22:02)
Labas vakaras kepėjėlės, kaip visada labai šaunūs visų kepiniai  thumbup.gif
Pasirodau ir aš su šiandieninėm bandelėm.
"Draugystės lapeliai"

na drugeli, kaip visada thumbup.gif tiek patiekalai, tiek foto thumbup.gif

QUOTE(Berry22 @ 2009 03 20, 00:54)
Obuolių pyragas su kardamonu

Mascarpone tortas su kiaušininiu kremu ir vynuogėmis

pyragas thumbup.gif

bet tortukas wub.gif labai gražiai tos vynuogės atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Na merginos, atejau savo bandeliu su cinamonu rodyt.

400 g miltų;
140 g sviesto;
150 g cukraus;
300 ml pieno;
7 g sausų mieliu
Cinamono
Druskos

Į pašildytą pieną sudėti mieles, cukrų (100 g) ir palikti keletui minučių. Po to suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą šviesą (100 g). Kildinti apie 50 min.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio stačiakampiu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi, sumaišytu su cinamonu ir suvynioti vyniotinį. Vyniotinį supjaustyti 4-5 cm pločio bandelėmis,sudėti į skardą. 20 min. palaikyti, kad bandelės pakiltų. Kepti apie 15-20 min. 220 C temperatūroje.

Pries kepima

user posted image

O cia pries valgyma biggrin.gif

user posted image


Atsakyti
ploja.gif ploja.gif ploja.gif nu ar Tu sąžinės turi, vos ne dešimtą vakaro ateiti su tokiom grožybėm, noriu tuojaus pat ir čia pat su pienu jų, ir džiaugiuosi, kad dukrytė nemato, sudaužytų monitorių ir pasiimtų thumbup.gif super banduliukės thumbup.gif
Atsakyti