Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(F_A @ 2009 03 11, 13:59)
kaip keista g.gif Idealistas net ir mano bjauriai odai tiko...

Man irgi jis labai tinka, kol kas dziaugiuosi ji atradusi rolleyes.gif

QUOTE(Obuolinė @ 2009 03 11, 15:27)
galit pora isskirti konnkreciai? 4u.gif

As nelabai ka rekomenduosiu, nes pas mane misri/i riebuma odele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 03 11, 17:31)
Koks hydra drops maskavimas? kaip išlieka? ax.gif

visai nemaskuoja, permatomas...tik spalva sulygina, tepuos i darbus ar i mokslus.

paziurejau, kad ta hydraalight isadoros nelb maskuoja, bent raso, kad permatomas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 03 11, 16:37)

paziurejau, kad ta hydraalight isadoros nelb maskuoja, bent raso, kad permatomas. g.gif

Ir dar rašo kad normaliai- riebiai odai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 11, 14:34)
naudoju Estee Lauder Idealist Pore Minimizing. Prisiskaiciau pagyru, bet jis labai sudirgino oda, o poros vistiek nelabai graziai atrode.

va as sito irgi vos nenusipirkau, labai norejau, bet ebejuj aplenke mane cool.gif rasiau apie Mary kay pudryte, naudoju 3 dienas jau, tai labai liuks, vakar be primerio pabandziau, tai blizget jau velai vakare pradejo, bet nezymiai, ir net neblizgeti, bet tiesiog lieciant veida, jautesi riebalas siek tiek
Atsakyti
Ne_mama,lauksiu tavo atsiliepimu kokia savaite panaudojus ir kai isbusi su pudra nuo ankstyvo ryto iki vakaro be praimeriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 03 11, 12:31)
kokius kremukus naudojat pries tepantis pudra ? 4u.gif nuo kremo kaip suprantu irgy daug kas priklauso nes gali pudra negraziai pasitept g.gif
Papildyta:
turiu jautria.sausa ,serpet linkusia oda.taigy pudros negaliu naudot ,o taip njoris njors kartais pabut grazesne  g.gif gal ka galetjumet patart ?
labai mane domina maybelline''dream matte muose''kazka tiktju ? schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 03 11, 12:31)
kokius kremukus naudojat pries tepantis pudra ? 4u.gif nuo kremo kaip suprantu irgy daug kas priklauso nes gali pudra negraziai pasitept g.gif
Papildyta:
turiu jautria.sausa ,serpet linkusia oda.taigy pudros negaliu naudot ,o taip njoris njors kartais pabut grazesne  g.gif gal ka galetjumet patart ?

drinks_cheers.gif kaip sakant,esam likimo seses biggrin.gif mano oda taip pat sausa ir jautri, bet pries tepant pudryte pirmiausia svariai nuprausiu,atgaivinu toniku,patepu kremuku ir po keliu minuciu dedu krempudra bigsmile.gif rezultatas labai geras,iki siol ir as nenaudojau jokiu pudru,nes oda tuoj atsilupdavo,kaip jau kazkas minejo,pries tai reikia tik gerai sudrekint ir pirmyn thumbup.gif o pudryte as naudoju guerlain parure aqua wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2009 03 11, 19:17)
o pudryte as naudoju guerlain parure aqua wub.gif

Kaip jos maskavimas, ar jum ji gerai išsilaiko?
Klausiu, nes pas mane oda taip pat panaši... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 03 11, 20:33)
Kaip jos maskavimas, ar jum ji gerai išsilaiko?
Klausiu, nes pas mane oda taip pat panaši... 4u.gif

na,maskuoja neblogai,nesimato raudoniu,nesudaro kaukes pojucio,gerai pasidengia, suteikia svytejimo... wub.gif cia yra tukstantis ir vienas variantas,pagal kiekvieno odyte, nezinai kas gali tikt,kas ne... doh.gif jei jums daug pamaskuot reiktu tai nezinau g.gif na bet vistiek nenusivyliau as sita pudryte wub.gifo issilaiko man visa diena,aisku, vakare jau ne tas kaip ryte,bet vistiek wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 11 kovo 2009 - 18:54
o koki krema tepa riebiaodes pries krem-pudra? g.gif as irgi seniau paklaust norejau.As tai dabar tepu drekinamuoju kremu,ne gelio pavydale,po to clinique seruma sutraukianti poras ir nuimanti blizgesi T zonoj,tada krem-pudra,tepasi normaliai,bet po 3-4 val pramusa blizgesis,o kai tepiau virs avene anti-shine kremuko,labai sunkiai tepesi schmoll.gif nes nusausintas veidukas po to kremo g.gif
Atsakyti
Vakar kristej galvoju pabandysiu ta visu isgirtaja parure extreme, bandziau 04 ir 03 numeriukus, tai galiu pasakyti tik tiek, kad geresnes pudros dar neesu naudojus thumbup.gif
nusipirkau 03 numeriuka, nes kol kas tokiai neidegusiai odai bijojau kad 04 butu ne per tamsi ax.gif vasara tikrai griebsiu tamsesne blush2.gif
siandien jau tepliojausi ja visu pajegumu namuose ir tikrai nenusivyliau, patepus dar ant virsaus meteoritu veidas atrode fantastiskai wub.gif
Tikrai gera pudra ir visoms neapsisprendziancioms tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 11, 12:17)
O nenusausina jinai labai?

Sausina, bet ji ir skirta mišriai/riebiai odai. Aš vakarais odą labiau padrėkinu, tai man kol kas thumbup.gif

QUOTE(Malena @ 2009 03 11, 16:56)
Ne_mama,lauksiu tavo atsiliepimu kokia savaite panaudojus ir kai isbusi su pudra nuo ankstyvo ryto iki vakaro be praimeriu 4u.gif

Naudoju Teint Eclat Mat jau daugiau nei dvi savaites, tai kol kas priekaištų neturiu, išskyrus tuos minusiukus kaip ir sakiau- kad sausina odą (nors mano riebiai odai, tai kaip tik pliusas) ir maskuot galėtų daugiau.
Bet išsilaiko tikrai gerai, pasitepu ryte- veidas neblizga visą dieną. Praimerių jokių nenaudoju smile.gif

QUOTE(Mertise @ 2009 03 11, 19:44)
o koki krema tepa riebiaodes pries krem-pudra? g.gif 

Šiuo metu naudoju Rasa kremą-gelį probleminei odai.

Šiandien išbandžiau Biotherm tokią krempudrą mišriai/riebiai odai:
user posted image
Gana greitai išlindo blizgesys ir pudra "nuplaukė" nuo veido. O dar ir spalva man buvo per tamsi, tai nepatiko visai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 kovo 2009 - 21:10