Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ne mama @ 2009 03 11, 00:22)
visoms blizgancioms mergaitems labai noriu rekomenduot clarins teint eclat mat wub.gif  siandien pirma diena issidaziau- nu pasaka, issilaike puikiai

drinks_cheers.gif
Jau pamiršau kas yra veido blizgėjimas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 11 kovo 2009 - 12:14
QUOTE(jurgitulea19 @ 2009 03 11, 10:31)
kokius kremukus naudojat pries tepantis pudra ? 4u.gif nuo kremo kaip suprantu irgy daug kas priklauso nes gali pudra negraziai pasitept g.gif
Papildyta:
turiu jautria.sausa ,serpet linkusia oda.taigy pudros negaliu naudot ,o taip njoris njors kartais pabut grazesne  g.gif gal ka galetjumet patart ?

Siulyciau pirmiausia gerai sudrekint odele (naudot gerai drekinanti seruma ir kremuka, dazniau palepint kaukem), pudryte taip pat rinktis sausai odai, stipriai drekinancia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2009 03 11, 12:14)
drinks_cheers.gif
Jau pamiršau kas yra veido blizgėjimas ax.gif

O nenusausina jinai labai?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 11, 13:17)
Siulyciau pirmiausia gerai sudrekint odele (naudot gerai drekinanti seruma ir kremuka, dazniau palepint kaukem), pudryte taip pat rinktis sausai odai, stipriai drekinancia  4u.gif

Gal kas galėtų patarti kokią nors konkrečią? Bet man reiktų nelabai sunkios ir be jokiu anti-age funkcijų (Dior ir Chanel beveik visos tokios doh.gif ).
Aš pati tepu maitinantį kremą, ant jo pudrą, veidas tada truputį blizga, bet pakoreguoju tai kompaktine pudra, bet nors pats veidas nebūna toks sausas.. nežinau, gal ir blogai darau... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 11 kovo 2009 - 12:25
QUOTE(evelinki @ 2009 03 11, 03:30)
siulyciau naudoti primer'i (naudoju Mac), jokio blizgesio  smile.gif

naudoju Estee Lauder Idealist Pore Minimizing. Prisiskaiciau pagyru, bet jis labai sudirgino oda, o poros vistiek nelabai graziai atrode.
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 03 10, 19:09)
Noriu patarimo.  tongue.gif  Reikia nelabai brangios ( iki 60Lt) LABAI GERAI MASKUOJANCIOS ir taip pat ilgai isliekancios.  4u.gif

GOSH X-CEPTIONAL WEAR gal verat pamėgint g.gif bet reiktų mėgint prieš perkant, nes jinai sunki, gali nepatikt. Pati pudra mišriai/riebiai odai smile.gif
user posted image
turiu jautria.sausa ,serpet linkusia oda.taigy pudros negaliu naudot ,o taip njoris njors kartais pabut grazesne  g.gif gal ka galetjumet patart ?

Chanel Vitalumiere? g.gif
QUOTE(Elegant @ 2009 03 11, 12:24)
Aš pati tepu maitinantį kremą, ant jo pudrą, veidas tada truputį blizga, bet pakoreguoju tai kompaktine pudra, bet nors pats veidas nebūna toks sausas..  nežinau, gal ir blogai darau... ax.gif

o sausa oda blizga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 11, 13:34)
naudoju Estee Lauder Idealist Pore Minimizing. Prisiskaiciau pagyru, bet jis labai sudirgino oda, o poros vistiek nelabai graziai atrode.

kaip keista g.gif Idealistas net ir mano bjauriai odai tiko...
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 11, 13:17)

O nenusausina jinai labai?

sausai odai manau netiktu, bet siaip mano riebios odos nei kiek nesausina unsure.gif ji skirta misriai riebiai odai 4u.gif
Atsakyti
kokius kremukus naudojat pries tepantis pudra ? 4u.gif nuo kremo kaip suprantu irgy daug kas priklauso nes gali pudra negraziai pasitept g.gif
Papildyta:

As naudoju Avene oda raminanti krema. Bent jau man jo drekinimo uztenka rolleyes.gif taip pat periodiskai naudoju Avene drekinancia kauke, labai geras daiktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 03 11, 14:17)
Siulyciau pirmiausia gerai sudrekint odele (naudot gerai drekinanti seruma ir kremuka, dazniau palepint kaukem), pudryte taip pat rinktis sausai odai, stipriai drekinancia 4u.gif
Papildyta:

galit pora isskirti konnkreciai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 11, 14:42)

o sausa oda blizga?  g.gif

Nuo riebaus, maitinančio kremo-taip.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 10, 02:06)

iš pigesnių kelis psl. atgal sausiaodėm rekomendavo Isadora Hydralight
user posted image

o jei nereik maskavimo, tik sulygint veido spalvą, gerai atsiliepė apie Lumene Hydra Drops

hydra drops turiu-esu patenkinta.
labai sudomino isadoros hydralight. gerai maskuoja?
Atsakyti
QUOTE(Obuolinė @ 2009 03 11, 16:30)
hydra drops  turiu-esu patenkinta.

Koks hydra drops maskavimas? kaip išlieka? ax.gif
Atsakyti