Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ViShy @ 2009 03 10, 00:29)
Kokia geriau rinktis misriai veido odai ?
YSL TEINT MAT PURETÉ
user posted image

ar YSL MATT TOUCH FOUNDATION
user posted image

Rinkciausi antra, pirma as irgi turiu, man buvo persunki ant veido, o ta antra veidelis persikinis, matinis islieka visa diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 11, 22:28)
Rinkciausi antra, pirma as irgi turiu, man buvo persunki ant veido, o ta antra veidelis persikinis, matinis islieka visa diena mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma, jau isigyjau antraja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 11, 21:54)

na ir kaip ji tau?
o as dabar net nezinau, kokios pudros noriu g.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal pagelbesit blush2.gif turiu stai tokia giorgio armani priemone, ir nezinau ka su ja daryti blush2.gif gal pasakysit?
http://public.fotki....giorgio-armani/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voveriuxe: 12 kovo 2009 - 17:07
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 10, 17:17)
maskuoja sakyciau neblogai tikrai, o del to matinio efekto... na zinai, pirmas valandas yra, bet po to tikrai su kompaktine reikia vis pasitaisyti. man, viena karta pabandziusiai mat lumiere, pastaroji pasirode lengves, ne taip stipriai maskuojant ir efektingesne nei adaptive.

o man kaip tik pasirode kad matlumiere labiau maskuojanti ir sunkesne siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 03 12, 17:13)
o man kaip tik pasirode kad matlumiere labiau maskuojanti ir sunkesne siek tiek  ax.gif

rimtai? matai, as matlumiere tik karteli pabandziusi, tai sunku ka ir sakyt. negaliu gincytis.
dabar antra diena bandau Teint Eclat Mat is Clarins, tai kazkaip nelabai...
Atsakyti
as jau visai pasimeciau pudrose! sad.gif turiu tikrai problemiska veido oda,todel ja gydau ir del to ji pasauseja nuolat. bet yra ir riebi pvz t zonoj. sugalvojau vlarinso isgirta nusipirkt,bet bijau kad sausins..bet gal tiesiog daugiau drekinsiu,o ir ziema greit praeis,kada labiausiai sauseja oda sad.gif wowavyva,o kodel tau nelabai? kokia tavo odyte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 12, 17:15)
rimtai? matai, as matlumiere tik karteli pabandziusi, tai sunku ka ir sakyt. negaliu gincytis.
dabar antra diena bandau Teint Eclat Mat is Clarins, tai kazkaip nelabai...

Kas nepatinka? Kokia oda?
Papildyta:
QUOTE(milky @ 2009 03 12, 17:18)
as jau visai pasimeciau pudrose! sad.gif turiu tikrai problemiska veido oda,todel ja gydau ir del to ji pasauseja nuolat. bet yra ir riebi pvz t zonoj. sugalvojau clarinso isgirta nusipirkt,bet bijau kad sausins..bet gal tiesiog daugiau drekinsiu,o ir ziema greit praeis,kada labiausiai sauseja oda

Nepabandžius ir nepirk, nes kas vienoms tinka labai, kitom gali netikt visai. Paprašyk mėginėlių Kristianoj, pabandysi ir pažiūrėsi kaip tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2009 03 12, 17:18)
wowavyva,o kodel tau nelabai? kokia tavo odyte? smile.gif

QUOTE(Finna @ 2009 03 12, 17:19)
Kas nepatinka? Kokia oda?

oda sakyciau misri - riebi. Bet tarkim siuo metu labai dehidratavusi, tai vargstu su visokiais serumais, kaukem drekinanciom.
Teint Eclat Mat man nelabai patinka kaip dengiasi. Cia gal del tos dehidratacijos? Oda blizget pradejo po kokiu 4val. Kakta ir nosis smile.gif
Dengimasis, tekstura man labiau patiko sita
user posted image
nei eclat mat.
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 11, 22:54)

o kiek ji kainuoja? 4u.gif ir prasom pateikti kas , kaip, kur, kodel su tavo naujaja pudryte drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau chanel pro lumiere, tai visai patinka man thumbup.gif neislenda blizgejimas veido, atrodo naturaliai, maskuoja vidutiniskai, patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 03 12, 17:25)
oda sakyciau misri - riebi. Bet tarkim siuo metu labai dehidratavusi, tai vargstu su visokiais serumais, kaukem drekinanciom.
Teint Eclat Mat man nelabai patinka kaip dengiasi. Cia gal del tos dehidratacijos? Oda blizget pradejo po kokiu 4val. Kakta ir nosis smile.gif

Kaip visoms skirtingai g.gif
Man veido blizgesys greit "išlysdavo" su Dior Forever, Mac Studio Fix, Guerlain Parure Extreme, Make up forever Mat Velvet, TBS Oil Free Balancing Foundation, kitų jau nebeatsimenu doh.gif O su Clarins Teint Eclat Mat veidas pirmą kartą gyvenime tiek laiko išsilaiko nesusiriebalavęs unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 12 kovo 2009 - 18:09