Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

aš savaitgalį už 5 lt tikrai neprastų rūbų radau... rolleyes.gif ne baliniai, bet į žmones drąsiai galima eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
savaitgalį tikrai po 2 litus smile.gif bet tai kai 2 litukai, tai kai nuėjau vieną kart tai šakės pustuštė humana, atrodo žmonės viską perka... Nuo 2 litų kažkaip paleidžia žmonės matyt reik nereik pirkt ima viską iš eilės... lotuliukas.gif Dar kai 3 litukaid ar dar pagalvoja smile.gif
Šeštadienį aš ir buvau, tai nusipirkau džinsus už 5 litukus lotuliukas.gif Neblogai šiaip, nes skuduryne niekad nerandu džinsų tongue.gif arba platėjantys arba nesitampo, tai neįlendu į tokius lotuliukas.gif

Varysim visgi šiandie su druage pavaikštinėti, gal ką nugvelbsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 26 vasario 2013 - 13:47
Vilniuje po 5 Lt, laimingas pusvalandis - 3 Lt rolleyes.gif

Kainos tikrai kyla, o kokybė ne kokia schmoll.gif kur matyta, dėvėtos maikutės po 14-18 lt blink.gif kai už 3 Lt, tai dar dar unsure.gif
Atsakyti
Šiandien dar po 5 lt
Atsakyti
Buvau užėjus net į 3 SH, visur tik skarmalai belikę..
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 02 21, 18:15)
Jei kam arti Rudamina rolleyes.gif

[color=red]Nauja parduotuvė TAUPANTIEMS – ČIAPOLITA!!!

tai cia bus likuciai is Mados angaro tongue.gif firma ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Mados angaras ir paskelbė apie Čiapolitą biggrin.gif
Atsakyti
Į maišelius "Mados angaro" ir įdeda prekes biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Humanoj prie Kalvarijų turgaus visos prekės po 3 lt, geresnės kokybės - 50 proc. Bet ir žmonių žmonių doh.gif
Atsakyti
Vilijampoles turguj po 3lt., nieko gero nelike.
Atsakyti
QUOTE(AisLu @ 2013 02 26, 09:32)
Vakar dar buvo po 5 lt

vakar per laiminga pusvalandi vaikui naujus dzinsus paemiau 140 ugis berniukui (vln. prie stoties), superiniai chirokee ar pan. su etiketem, atsarginem sagom. pasisieke labai, vaikas patenkintas, mama irgi blush2.gif

nu ne visai srudurai like blush2.gif

pritariu, kai uz padeveta preke prasoma 20-30 lt... nu pardon... 10USD-10EUru uz padeveta maike??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 27 vasario 2013 - 21:46
QUOTE(Karvute @ 2013 02 27, 22:45)
vakar per laiminga pusvalandi vaikui naujus dzinsus paemiau 140 ugis berniukui (vln. prie stoties), superiniai chirokee ar pan. su etiketem, atsarginem sagom. pasisieke labai, vaikas patenkintas, mama irgi blush2.gif

nu ne visai srudurai like  blush2.gif

pritariu, kai uz padeveta preke prasoma 20-30 lt... nu pardon... 10USD-10EUru uz padeveta maike???  doh.gif

Nu ne visai, ne visai skudurai.. šiandien ir aš kai ką radau. smile.gif į kokį skuduryną užtaikysi.. smile.gif
Atsakyti