Už 5lt vakar gerų dalykų prisipirkau
Bandysiu gal ir aš ryt laimę. Gal dar ką rasiu. Šiaip jo žiūrint kaip užtaikysi... Plius kas vienam gražu, kitam negražu... Arba būna, kad dydžiai netinka, taip ir užsilieka gerų lobių visokių
Paskutinę dieną suaugusiams nieko gero nerandu, bet vaikams
patiems mažiausiems vis randu ką nors
Bet taip sunku sugaudyt tas paskutines dienas, kai retai lankaisi
Bet taip sunku sugaudyt tas paskutines dienas, kai retai lankaisi
QUOTE(AniMi @ 2013 02 26, 13:47)
Šeštadienį aš ir buvau, tai nusipirkau džinsus už 5 litukus
QUOTE(Tučka @ 2013 02 28, 18:20)
Aš ir dar vienus radau. Kas gi čia pasidarė? Gal egresnių džinsų užvežė
Vilnietės, kaip aš pamiršau
Ryt Mados angaras atidaro dar vieną parduotuvę, Savanorių pr. 13A (manau kad vietoj kiniečių restorano
).
Ir dar vieną naują pastebėjau Žirmūnuose, Tuskulėnų gatvėje, verslo centre, pirmam aukšte, Drabužių pasaulis berods
Va centro foto

tuoj surasiu ir pačios parduotuvės foto
Papildyta:
Radau
Tuskulėnų g.

Tik klausimas, ar ilgai ji ten bus, nes kiek buvo ten įsikūrusių įmonių, tai greit užsidarydavo
bet priešais atidaryta Maxima prieš kelis metus, tai manau žmonių srautas ten neblogas turi būti, jei kainos ne kaip naujų
va dar radau tos pačios parduotuvės foto, atsidarė vasario 27 d.
Ale plotai kokie
manau didesnė bus nei MA Š.miestelyje

Ryt Mados angaras atidaro dar vieną parduotuvę, Savanorių pr. 13A (manau kad vietoj kiniečių restorano
Ir dar vieną naują pastebėjau Žirmūnuose, Tuskulėnų gatvėje, verslo centre, pirmam aukšte, Drabužių pasaulis berods
Va centro foto

tuoj surasiu ir pačios parduotuvės foto
Papildyta:
Radau
Tuskulėnų g.

Tik klausimas, ar ilgai ji ten bus, nes kiek buvo ten įsikūrusių įmonių, tai greit užsidarydavo
va dar radau tos pačios parduotuvės foto, atsidarė vasario 27 d.
Ale plotai kokie

Ir dar radau naujieną iš Drabužių pasaulio
Jau rytoj (kovo 1 d.) sveikinsimės su pavasariu ir dar viena NAUJA mūsų parduotuve! Nauja parduotuvė duris atvers kovo 1 d. 10.00 val. adresu Žemynos g. 18, naujame PC "Kubas".
Lauksime Jūsų visų visų!
Jau rytoj (kovo 1 d.) sveikinsimės su pavasariu ir dar viena NAUJA mūsų parduotuve! Nauja parduotuvė duris atvers kovo 1 d. 10.00 val. adresu Žemynos g. 18, naujame PC "Kubas".
Lauksime Jūsų visų visų!
Galėtų būt ir Kaune tas drabužių pasaulis...
Pažiūrėjau jų puslapį, tai neblogų nuolaidų būna
Bent jau keliose Vilniaus parduotuvėse kainos
Kitą savaitę bandysiu aplankyti Tuskulėnų g., tai pasakysiu, ar labai plonins piniginę
Kitą savaitę bandysiu aplankyti Tuskulėnų g., tai pasakysiu, ar labai plonins piniginę
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 01, 22:11)
Vilnietės, kaip aš pamiršau
).
AČIŪ už puikią naujieną
O tu apie kurią Humaną?
žinau ten dvi - prie Savanorių žiedo ir Čiurlionio kampo, ar dar kur yra?
Sakė dar Čiurlionio g., link Vingio parko, nebloga berods Drabužių pasaulis. Įsivaizduoju maždaug kurioj vietoj, tai nebent su mašina, pėstute eit tolokai nuo viešo transporto
Ai, dar patiko Humana Žvėryne, Kęstučio g., toks jausmas, kad ten kokybė geresnė
sakau negi žvėryniečiams kaip elitui geresnius duoda
Sakė dar Čiurlionio g., link Vingio parko, nebloga berods Drabužių pasaulis. Įsivaizduoju maždaug kurioj vietoj, tai nebent su mašina, pėstute eit tolokai nuo viešo transporto
Ai, dar patiko Humana Žvėryne, Kęstučio g., toks jausmas, kad ten kokybė geresnė
Ar kas nors jau lankėtės naujame Mados angare Savanorių pr? Kaip ten kainos, asortimentas?
Draugė buvo, tai išėjo tuščiom
sakė nieko gero nerado
prekių daug, bet net vaikui nieko nepaėmė...
Aš gal pirmadienį šalia būsiu, tai užlėksiu pažiūrėt savom akim
Aš gal pirmadienį šalia būsiu, tai užlėksiu pažiūrėt savom akim