Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

QUOTE(Milledi* @ 2013 08 19, 11:06)
Gal kas žino kokios šią savaitę kainos Humanoj? g.gif

turetu buti nuo 7 lt ir savaites pabaigoje 2-1 lt.
cia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Milledi* @ 2013 08 19, 11:06)
Gal kas žino kokios šią savaitę kainos Humanoj? g.gif

Www.humanat visada skelbia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(carinjo @ 2013 08 19, 11:31)
turetu buti nuo 7 lt ir savaites pabaigoje 2-1 lt.
cia Vilniuje.

Tai man atodo, kad ir Kaune tokios pačios kainos eina ax.gif

QUOTE(barbarise @ 2013 08 19, 11:38)
Www.humanat visada skelbia wink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeLina @ 2013 08 08, 23:09)
Ne, bazėj panaikintas, o girdjau, kad Savanoriuos laikinai nedirba. Gal kas tiksliau žino?

uzdarytas visam laikui, liko tik vilniuj, Kaune nebebus
Atsakyti
QUOTE(Zviro @ 2013 09 10, 19:28)
uzdarytas visam laikui, liko tik vilniuj, Kaune nebebus

gaila.. unsure.gif
Atsakyti
Šią savaitę visos prekės nuo 5 iki 2lt 4u.gif
Atsakyti
Po kiek Humanose rytoj? Nusižiūrėjau audinių siuvimui, bet gi laukiu, kada bus po 3-2 Lt 4u.gif

Išpuola vėlinių savaitgalis prieš naują siuntą, tai gal padarys anksčiau po 3 ir 2 Lt nelauks šventinio savaitgalio, gal kas žinote? g.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(_aLba_ @ 2013 10 22, 17:52)
Po kiek Humanose rytoj? Nusižiūrėjau audinių siuvimui, bet gi laukiu, kada bus po 3-2 Lt  4u.gif

Išpuola vėlinių savaitgalis prieš naują siuntą, tai gal padarys anksčiau po 3 ir 2 Lt nelauks šventinio savaitgalio, gal kas žinote?  g.gif  ax.gif

Www.humana.lt turetu skelbti pagal miestus kokios kainos wink.gif
Atsakyti
Tai aš maždaug žinau: lapkričio 4 nauja kolekcija smile.gif
tai tą savaitgalį (kai bus ne darbo dienos) prekės po 3-2 litus, bet tas savaitgalis būtent šventinis, tai įdomu, kaip darys tas nuolaidines dienas mastau.gif
Jų puslapyje rašo tik, kad nuolaidos nuo spalio 21, prekės kainuos 12-5 Lt, geresnės kokybės -50%
Šiandien po 10 Lt, įdomu po kiek ryt, poryt... rolleyes.gif

Man labai aktualu iki šventinio savaitgalio pataikyti ant kuo didesnių nuolaidų - tikiuosi medžiagos nėra toks einamas daiktas, kaip rūbai ax.gif

Jeigu kas žinote aiškesnes šios ir kitos savaitės kainas didžiuosiuose miestuose - garsiai skelbkite šioje temoje 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _aLba_: 22 spalio 2013 - 18:51
Sia savaite uzsukau i dvi Humanos parduotuves, labai nusistebejau, kokie prasti rubai ten kabo, tiesiog nera i ka ziuret, skarmalai grindims ne daugiau. Ar cia visa laika, ar kad ispardavimas? Nes nebuvo nei vieno "geresnes kokybes" rubo.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2013 11 01, 22:18)
Sia savaite uzsukau i dvi Humanos parduotuves, labai nusistebejau, kokie prasti rubai ten kabo, tiesiog nera i ka ziuret, skarmalai grindims ne daugiau. Ar cia visa laika, ar kad ispardavimas? Nes nebuvo nei vieno "geresnes kokybes" rubo.

Per ispardavimus beveik jau nieko gero nebelieka, kokybe prasta, o praeita sav.kaip tik ir buvo paskutinis ispardavimas wink.gif
Nuo kitos savaites naujos prekes! wink.gif
Atsakyti
Per naują siuntą aš asmeniškai irgi nieko gero neradau... O eilės prie parduotuvės dar prieš atidarant didžiulės...
Atsakyti