Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

Aš geriausiai randu kai būna -50% viskam.
O kai po kelis litus, tai tik medžiagoms (perdarymui) ir pan. ką randu.
Naujose siuntose laaabai retai ką perku, nebent kaina adekvati kokybei, meilei iš pirmo žvilgsnio smile.gif stipriam noriu ir pan. bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajerų duona: 06 lapkričio 2013 - 09:03
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 11 06, 10:02)
Naujose siuntose laaabai retai ką perku, nebent kaina adekvati kokybei, meilei iš pirmo žvilgsnio  smile.gif stipriam noriu ir pan.  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu, as tik kartais avalyne kokia geresne vaikams randu, nes per ispardavima jos nebus. Geriausias laimikis kai buna 50 proc. ir iki 7 lt, nors esu radusi lobiu ir uz 3 lt bigsmile.gif
Naujos siuntos pradzioje nevisada kainos adekvacios schmoll.gif Tos pacios prekes kabo ir 12 lt paskui, nebent rasi kazka tikrai verto.
Papildyta:
Dar neaiski man politika ( ir tuo paciu kartais dziuginanti ) devetu rubu parduotuveje Gausa. Kartais zenkliai padevetas a la vardinis tipo Zara ar Adidas kainuoja didelius pinigus ( pvz. Adidas striuke pukine, padrengta gerokai 165 lt blink.gif ), tuo tarpu nupirkau vyrui avikailio puspalti ( dublionke ) be nesiojimo zymiu uz 18 lt g.gif
Nu ir topas buvo batai uz 340 lt ( tikrai geros firmos Bally ) su nutrintais kulnais , t.y gerai panesiuoti doh.gif Zodziu ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinnamoon: 06 lapkričio 2013 - 10:03
QUOTE(Ajerų duona @ 2013 11 06, 10:02)
Naujose siuntose laaabai retai ką perku, nebent kaina adekvati kokybei, meilei iš pirmo žvilgsnio  smile.gif stipriam noriu ir pan.  bigsmile.gif

Man irgi labiausiai patinka kai viskam buna 50 % thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas zino kokios nuolaidos Humanoje Kaune?nes ju psl.tai senas rodo spalio galo.dekui.
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2013 11 16, 17:48)
4u.gif Gal kas zino kokios nuolaidos Humanoje Kaune?nes ju psl.tai senas rodo spalio galo.dekui.

Sauletekio Humanoj -30 proc megztiniam.
Atsakyti
kokios rytoj kainos Kaune?
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2014 01 10, 20:28)
kokios rytoj kainos Kaune?

Šiandien buvo po 7 litus. Kas rytoj- nežinau. O aš informaciją apie nuolaidas gaunu sms žinute. Kažkada užpildžiau Humanoje anketėlę, ir nuo to laiko keičiantis kainoms, gaunu žinutę į telefoną.
Atsakyti
o kaip jums mamytes Pasaulio drabužių parduotuvės? ax.gif
Atsakyti
Daugiausiai apsiperku sveriamose dėvėtų rūbų parduotuvėse, kai vardinį rūbą galima nusipirkti už kelis litus, bet tose parduotuvėse kur rūbai įkainuoti, tai firminių rūbų kainos kartais būna už proto ribų. Mano mylimiausia pigiuškė "Rubija" Klaipėdoj 4u.gif
Atsakyti
O Kaune sveriamų yra? g.gif
Atsakyti
apie Humanos nuolaidas bet kada sužinoti galima www.humana.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darbė @ 2014 01 11, 16:42)
apie Humanos  nuolaidas bet kada sužinoti galima www.humana.lt smile.gif

deja ,vakar rase nuo 12 iki 5 lt
o buvo po 5lt
Atsakyti