Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

sveikos mielosios 4u.gif

QUOTE(krismantas @ 2009 03 13, 19:47)
pirmasis Aivaras buvo 1m 8men. Irmutis paskendo 2006-06-11. gruodzio 19 butu sueje 9metai. pries karsteli ejo klases draugai su skambuciu, nes mano berniukui tai buvo jau paskutinis skambutis.....nors  tik pabaigus 2 klase.

Krismantai,kokie skaudus tavo isgyvenimai console.gif
Gabrieliuk stiprybes tau 4u.gif
Amri,tu is tikruju atrodai labai stipri,saunuole 4u.gif
Diveja,tas uzesiukas tikriausia nieko baisaus,mano angeliukas turejo uzesiuka,o to uzesiuko priezastis,ovaline angele sirduteje,kuri nera pavojinga,ir tokia turi kas trecias zmogus,bet pasitikrint reikia 4u.gif
Rugseja,nepavydziu tau,gerai kad butas,pas mane kai buvo sugede tai su bliudais laksciau i pirma auksta,pas uosviene doh.gif
Vadpr,sekmes dietinantis 4u.gif as tokiem dalykam neturiu valios blush2.gif
visom kitom gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Labutis. sveikinuosi ir dziaugiuosi, nu jau dieneles grazumas.... bent jau pas mus, siauliuose. silta, saulyte sviecia, tik kad slapia labai jau. zadejau isvest mazuosius laukan, bet kazkaip bega lyg patrake ir butinai i bala, o man jau pilvukas nebeleidzia taip sportuot, tad lauksim tecio po darbu ir eisim visa seimyna. kaip Jusu nuotaikos, ka idomaus nuplanavot savaitgaliui, kaip vaikuciai, ka veikia? gal pameginam siandien but linksmesnes? mano vyras jau pyksta ant manes kad paskutinem dienom vis liudziu, sako kokias nuotaikas pilvelio gyventojui perduodi, tad pasizadejau bent jau siandien but kitokia smile.gif . geros dieneles ir jums.
Atsakyti
Labas rytas
Musu nuotaikos siand nekokios,siandien lygiai menuo kai mazylis susirgo,lygiai toks pats rytas,saulyte ,14d sestadienis cray.gif cray.gif cray.gif Vaziuosime i baznycia,pasimelsime,uzdegsime Mazuciui zvakute verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 12:09)
Labas rytas
Musu nuotaikos siand nekokios,siandien lygiai menuo kai mazylis susirgo,lygiai toks pats rytas,saulyte ,14d sestadienis cray.gif  cray.gif  cray.gif Vaziuosime i baznycia,pasimelsime,uzdegsime Mazuciui zvakute verysad.gif

Gabrieliuk console.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 03 13, 21:08)
su savo dieta as cia ne i tema....  4u.gif

Tai aš dar paerzinsiu biggrin.gif - buvao labai gardu, kepsiu dar.
user posted image

Pavasaris šiandien tikras. Kieme tik purvynas, kol pradžius. doh.gif Atsikels mažė po perpietės, keliausim pasivaikščiot sausesnėm miestelio gatvėm.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
uzsukau trumpam, svenciam mano mamuko 55metu jubilieju ax.gif
Mergaitukai, oras puikus, tad palinkesiu ir nuotaikeliu kiek imanoma sviesesniu 4u.gif
Gabrieliuk, stiprybes tau siandien...Uzdegsim zvakute tavo Kevinukui...
Krismantas, nepagailejo tau gyvenimelis isgyvenimu... verysad.gif .LAikykis, mazut, tavo pilvinukui reikiageru emociju. Cia jums abiems 4u.gif
Vaivos juosta, imesk receptuka, skaniai atrodo mirksiukas.gif
Zvelsa, sunaitelis mano dar kosti. Itariama alergija verysad.gif . O kaip tavo nuotaikeles? Ar beldzias i sirdele pavasarelis? wub.gif
Vdapr, kaip sekasi dietintis? Man nekaip. Nuo 18val nevalgau, bet va nuo 22val, tai butinai uzkertu tongue.gif TAi jauciu daug numesiu.
Diveja, geros naujienos wub.gif .
Biciuk, darbuojies???? g.gif

Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 14, 12:09)
Labas rytas
Musu nuotaikos siand nekokios,siandien lygiai menuo kai mazylis susirgo,lygiai toks pats rytas,saulyte ,14d sestadienis cray.gif  cray.gif  cray.gif Vaziuosime i baznycia,pasimelsime,uzdegsime Mazuciui zvakute verysad.gif

GAbrieliuk................. Uzdegsiu siandien zvakute.... uz tavo ir uz visus musu angeliukus....

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 14, 15:00)
Tai aš dar paerzinsiu  biggrin.gif  - buvao labai gardu, kepsiu dar.

Pasakyciau.... ale kad peliu bijau... dar uzpuls.... blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(sandrynja @ 2009 03 14, 15:44)
Vdapr, kaip sekasi dietintis? Man nekaip. Nuo 18val nevalgau, bet va nuo 22val, tai butinai uzkertu tongue.gif TAi jauciu daug numesiu.

Prastai.... kankijnuos kankinuos ir vis galima sakyt ant vietos... jauciu pirmadieni keliausiu pas seimos gydytoja... kad vaistuku man parasytu... del mano bedos su WC... Gal tada svoris prades kristi...
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Gabrieliuk, kokia skaudi diena tau šiandien.... verysad.gif Stiprybės tau..... console.gif
Kaip tavo Lukutis laikosi?

Divėja geros naujienos thumbup.gif
Rugsėje kaip tau nefaina unsure.gif na gal neilgai teks taip vargt. A iš šventos dvasios priaugsi jei dietos laikais lotuliukas.gif marš pyragų kept biggrin.gif
Žydrute, kaip laikais, kaip tavo pilvukas? O tai uošviai jau baigė remontus, gal nebreik dulkėse gyvent?
Krismante, kaip pasivaikščiojimas? Ar pasišildėt pavasario saulutėj mirksiukas.gif O čia tau už gražius pažadus ir jų išsipildymą 4u.gif
Vaivos juosta, mane masina ne tiek pyragas, kiek uogos ant jo. Jaučiu mėlynių pasišaldžius turėjai. O tavo Miglutė kokia gražuolė, besišypsanti vis wub.gif
Sandrynja, a tai į tėviškę grįžus? Linksmo baliaus tau 4u.gif O jūs jau važiavot tirtis dėl alergijos? Ar ir sūniuką pas direktoriukės daktarę vedi? O gal čia šiemet tokie gripai, kad kosulio niekaip negalima atsikratyt g.gif Mano mama ko gero jau pusę metų kaip kosulio neišsigydo, tai važiavo į Klaipėdą rengeno daryt, dar kitą savaitę tomografiją darys.
Na o nuotaikos pas mane tai geros, juk pavasaris ant nosies biggrin.gif Šiandien buvom svečiuose, krikšto sūnų važiavom sveikint su gimtadieniu.

Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 03 14, 19:11)
Rugsėje kaip tau nefaina  unsure.gif na gal neilgai teks taip vargt. A iš šventos dvasios priaugsi jei dietos laikais  lotuliukas.gif marš pyragų kept  biggrin.gif

nu nesilaikau as tos dietos smile.gif , tik kazkokie super sveiki mitybos iprociai, nes mazgiui acetonas kildavo iki 5 metu (nu cia kaip dietinykam po 6 vakare mesos nevalge ir jokiu riebiu produktu) tai va ir priverte "dietintis" o per 5 metus ir pripratau, bet dabar taisomes, o del pyragu tai kepu po 2 kart i savaite lotuliukas.gif , jei nekepu tai mb nuperka
negalejau neikelt sios fotkes, nete radau
user posted image
Atsakyti
Laba vakareli. pasigerejom siandienine saulute, pasivaiksciojom, nu taip smagiai pabuvom visa seimyna kartu. Žvelsa, aciu tau uz 4u.gif . Šiandien savo pazada istesejau, netgi daugiau, net perkraustem maziuka i broliu kambari. reikia vaikina pratint kad nebegales but su teveliais, nes greitai lelyte i jo lovyte ateis. kiek suprantu, tai nelabai patinka zmogiukui, bet gal ipras. Gabrieliuk, kaip Tau si dienele, juk mintim pabuvai su savo mazyliu. o pyrago receptuko ir as noreciau, nu taip skaniai atrodo.... tai tiek. LABAI JUMS VISOMS DIDELIS ACIU. uz jusu supratima, palaikyma ir gera zodi. dziaugiuos, kad cia uzsukusi, nors viena karta isdrisau parasyti .
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 14, 16:44)
Biciuk, darbuojies???? g.gif

....kapstausi savo samoneje ir pasamoneje doh.gif ....

visoms gero sekmadienio wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 15 kovo 2009 - 01:09
Labas rytas.

#super# - su Gimtadieniu tave. 4u.gif .

Papildyta:
http://www.supermama...?...174696&st=0

Čia receptas.
Atsakyti