Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 13, 10:36)
Nu temperaturos nakti nebuvo,bet kosejo visa nakti,apsiveme kosedamas verysad.gif Bet saunuolis sugeria visus vaistukus kur duodu,nes anksciau budavo diiiiidele problema sugerti vaistus unsure.gif O del LT tai dabar nera galimybiu,MB turi dirbti,reikia gyventi,Luko norai begaliniai,jei tete nedirbs bus blogai.O birzeli ruosiames butinai skristi,reikes kapeli sutvarkyti,Kevinuko pirmasis gimtadienis 12 birzelio,butinai norime aplankyti verysad.gif
O as kazkaip nieko ,nieko nespnuoju,o gal pamirstu atsikelus g.gif

Labas rytas Mamytes

Gal ateis laikas sapnuosi... o gal ir nesapnuosi Kevinuko.... Tik laikas viska parodys... Laikykis mazute....

QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 13, 13:52)
nu mergos kaip siandien susiparinau doh.gif
kaip meska is urvo siandien islindau ir ejau prie Nemuno ziuret kada tie ledai plauks, ziuriu ir netikiu- jokio ledo, vandenelis ir tik vienas mazutis ledo gabaliukas viduriu plaukia doh.gif  lotuliukas.gif , prazioplinau ledonesi... ir jokio potvynio jokiu idomumu schmoll.gif

Tai kad nebuvo simet to potvynio... vsikas graziai istirpo.... rolleyes.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
na del darbo sake paskambins jeigu pasiseks nes atranka nemaza buvo doh.gif

pas mus pavasaris thumbup.gif oras geras tai ir nuotaika gersne smile.gif

ligoniukam sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mudvi šiandien vienos, tai kepam pyragus biggrin.gif ( jei negardžiai gausis - nesakysim, jei pakenčiamai - paliksim ir tėtei paragaut ) tongue.gif
. Pradžia tokia, dabar kepa, galutinis vaizdas dar neaiškus .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 13, 17:57)
Mudvi šiandien vienos, tai kepam pyragus  biggrin.gif  ( jei negardžiai gausis - nesakysim, jei pakenčiamai - paliksim ir tėtei paragaut )  tongue.gif
user posted image

gera pradzia puse darbo...

Vaivos juosta del tos bliuskutes... As ja issitraukiau ir apziurejau... tai ji per siules paplysus biskiuka... pasirodo as stiprokai nudevejus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 13, 18:57)
Mudvi šiandien vienos, tai kepam pyragus  biggrin.gif  ( jei negardžiai gausis - nesakysim, jei pakenčiamai - paliksim ir tėtei paragaut )  tongue.gif
user posted image

Oi kaip fainai atrodo 4u.gif Man net seilė nutyso,jau manau,kad tikrai skanūs pyragėliai jūsų bigsmile.gif O ir pagalbininkė kokia fainuolė - pati kaip uogytė linksma 4u.gif
Atsakyti
Labutis Mamytėms visoms 4u.gif Tikuosi,kad nuotakėlės jau linksmesnės Jūsų, nes taip gražiai pavasario saulė šnd. ritinėjosi. Šnd stoiškai kirpykloje ištvėriau pusantros valandos (kol tvarkė man plaukus) žiūrėdama į besilaukiančią mamytę.Taip ir praspoksojau visą laiką į jos tokį gražų, didelį pilvą...Suvokiau,kad į veidrodžius namie nežiūriu ne todėl,kad liko antsvoris, o todėl,kad nebeturiu TO pilvo...Tos didelės,trūkstančios dalies...O jei pasisuku šonu, tai iškart nusuku akis todėl, kad pasijaučiu nepadoriai tuščia cray.gif cray.gif
O dar tas iš proto varantis apsirengimo klausimas - tuoj atšils, visos galvoja tik apie atsinaujinimą,puošimąsi - o aš net į džinsus neįlendu savo, ką kalbėt apie aptemptas spalvotas trikotažines sukneles...O svoris taip lėtai krenta doh.gif Tai tokie mano pamąstymai.
Atsakyti
QUOTE(Amri32 @ 2009 03 13, 18:49)
Labutis Mamytėms visoms 4u.gif Tikuosi,kad nuotakėlės jau linksmesnės Jūsų, nes taip gražiai pavasario saulė šnd. ritinėjosi. Šnd stoiškai kirpykloje ištvėriau pusantros valandos (kol tvarkė man plaukus) žiūrėdama į besilaukiančią mamytę.Taip ir praspoksojau visą laiką į jos tokį gražų, didelį pilvą...Suvokiau,kad į veidrodžius namie nežiūriu ne todėl,kad liko antsvoris, o todėl,kad nebeturiu TO pilvo...Tos didelės,trūkstančios dalies...O jei pasisuku šonu, tai iškart nusuku akis todėl, kad pasijaučiu nepadoriai tuščia cray.gif  cray.gif
O dar tas iš proto varantis apsirengimo klausimas - tuoj atšils, visos galvoja tik apie atsinaujinimą,puošimąsi - o aš net į džinsus neįlendu savo, ką kalbėt apie aptemptas spalvotas trikotažines sukneles...O svoris taip lėtai krenta doh.gif  Tai tokie mano pamąstymai.

mergyt viskas su laiku... ilysi iki vasaros i savo sukneles.... o gal angelelis atsius jums kita angeliuka... ir jau nebus nutina lysti i tas aptemtas suknutes... rolleyes.gif Tikiuos ka nors gero tau pasakiau.... blush2.gif
Atsakyti
Vaivos juosta,dukryte grazuole ir pyrageliai turetu buti skanus wub.gif
Armi32, console.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 03 13, 18:07)
del tos bliuskutes... As ja issitraukiau ir apziurejau... tai ji per siules paplysus biskiuka... pasirodo as stiprokai nudevejus...  4u.gif

4u.gif Nieko tokio. smile.gif

Amri, reikia manyt, kad kasdien ilgėjančios dienos po truputį švelnins ir tą ilgesį.... Tu veiklos kokios nors turi? Dirbi gal jau?
Atsakyti
Labas, vakarelis. va prabego dar viena savaitele, dziaugiuos kad ji buvo rami ir be ligu. jau ir vaikuciu nuotaikas kitokias pastebiu, viduriukas vis saukia, mama, va saule, jau vasara! o man ta vasara kazkaip slogi.... vel begsim i kapelius, tvarkysim, ir skaudziausia...... kad baigiantis mokslo metams Irmucio klases draugai atvaziuoja ant kapelio ir uzdega daug zvakuciu. radus jas verkiu istisa diena, kazkaip sunku man, nors jau bus 3m. nemaciau dalies laiduotuviu, buvau prileista vaistu, prie duobes taip pat vede is greitosios automobilio su gydytojos prieziura, tai kai leido karsteli, taip pat jau nebemaciau, gulejau greitukeje su deguonimi ant nosies. as kaip ir nebuvau ten, tai kaip as galiu atsisveikint su suneliu ir ji paleist? skaitau jusu prisiminimus ir taip gerai zinau, ka jus jauciat, tik ar mes kada isgysim? laikykimes .o cia mano zmogiukai, del kuriu as gyvenuhttp://public.fotki.com/kristulis/vaikiukai/
Atsakyti
Vdapr, puikiai pasakei 4u.gif Na laukiu savo pirmųjų mėnesinių, kurios turėtų balandžio pirmosiomis dienomis būti, šiaip reguliarios ovuliacijos pas mane,tai ant velykų bandysiu ,,kiaušiniuką,, suvalgyt blush2.gif Žinau,kad gal kitos pasmerks,jog neatsakingai elgiuosi,ir nelaukiu tų rekomenduojamų pusės metų. Bet pasiskaičiau keletos užsieniečių gydytojų straipsnių - tai ten siūloma individualiai į organizmą žvelgti - kas vienai tinka jau po mėnesio, kitai gal tik po metų...Kovo gale varysiu į klaipėdos vaisingumo kliniką,ten pasidarysiu visus įmanomus tyrimus,ir jei nebus kokių ,,marazų zarazų,, tai visu pajėgumu pirmyn ax.gif Vat kažkaip laikausi nuomonės, kad kol Viltis Žmoguje gyva - gyvas ir pats Žmogus.
Atsakyti
QUOTE(krismantas @ 2009 03 13, 19:28)
Labas, vakarelis. va prabego dar viena savaitele, dziaugiuos kad ji buvo rami ir be ligu. jau ir vaikuciu nuotaikas kitokias pastebiu, viduriukas vis saukia, mama, va saule, jau vasara! o man ta vasara kazkaip slogi.... vel begsim i kapelius, tvarkysim, ir skaudziausia...... kad baigiantis mokslo metams Irmucio klases draugai atvaziuoja ant kapelio ir uzdega daug zvakuciu. radus jas verkiu istisa diena, kazkaip sunku man, nors jau bus 3m. nemaciau dalies laiduotuviu, buvau prileista vaistu, prie duobes taip pat vede is greitosios automobilio su gydytojos prieziura, tai kai leido karsteli, taip pat jau nebemaciau, gulejau greitukeje su deguonimi ant nosies. as kaip ir nebuvau ten, tai kaip as galiu atsisveikint su suneliu ir ji paleist? skaitau jusu prisiminimus ir taip gerai zinau, ka jus jauciat, tik ar mes kada isgysim?  laikykimes .o cia mano zmogiukai, del kuriu as gyvenuhttp://public.fotki.com/kristulis/vaikiukai/

MB vyro mama irgi vaiksto dabar ant kapelio,tai sake daug zvakeliu atnesa vis kazkas ,ir sudega jos iki pat,pat zemes verysad.gif Man uzeina noras nuvaziuoti i lt ir iskasti urnute verysad.gif Manau niekada neisgysime mes ,tik gal sustipresim truputi,o skausmas visada draskys musu sirdis verysad.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti