Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(krismantas @ 2009 03 13, 20:28)
Labas, vakarelis. va prabego dar viena savaitele, dziaugiuos kad ji buvo rami ir be ligu. jau ir vaikuciu nuotaikas kitokias pastebiu, viduriukas vis saukia, mama, va saule, jau vasara! o man ta vasara kazkaip slogi.... vel begsim i kapelius, tvarkysim, ir skaudziausia...... kad baigiantis mokslo metams Irmucio klases draugai atvaziuoja ant kapelio ir uzdega daug zvakuciu. radus jas verkiu istisa diena, kazkaip sunku man, nors jau bus 3m. nemaciau dalies laiduotuviu, buvau prileista vaistu, prie duobes taip pat vede is greitosios automobilio su gydytojos prieziura, tai kai leido karsteli, taip pat jau nebemaciau, gulejau greitukeje su deguonimi ant nosies. as kaip ir nebuvau ten, tai kaip as galiu atsisveikint su suneliu ir ji paleist? skaitau jusu prisiminimus ir taip gerai zinau, ka jus jauciat, tik ar mes kada isgysim?  laikykimes .o cia mano zmogiukai, del kuriu as gyvenuhttp://public.fotki.com/kristulis/vaikiukai/

...Tu pagerbta tarp Moterų... - pasakytų Tau kunigas.....
...Stiprybės... - ištarsiu aš...
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 13, 20:26)
4u.gif  Nieko tokio.  smile.gif

Amri, reikia manyt, kad kasdien ilgėjančios dienos po truputį švelnins ir tą ilgesį.... Tu veiklos kokios nors turi? Dirbi gal jau?

Tai jo - veiklos pilna pas mane, ir realybėje net neatvirauju kaip čia. Darbe net užmetė, kad jau gerai atrodau,nežliumbiu, kad šypsausi. Tipo,kad nevaikštau pajuodusi ir negeriu saujomis antidepresantų doh.gif Visą savo surakintą skausmą paleidžiu čia, arba po kaldra.Nes maniškis baisiai nemėgsta moteriškų ašarų, na, jis žemiškas vyras,nerodo emocijų...
Atsakyti
QUOTE(krismantas @ 2009 03 13, 19:28)

verysad.gif Tavo vaikiukas išėjo jau paūgėjęs?....... sirgo?...... neatrašyk, jei per daug lendu.
Atsakyti
[quote=krismantas,2009 03 13, 20:28]
http://public.fotki....ulis/vaikiukai/
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 13, 20:44)
verysad.gif  Tavo vaikiukas išėjo jau paūgėjęs?....... sirgo?...... neatrašyk, jei per daug lendu.

pirmasis Aivaras buvo 1m 8men. Irmutis paskendo 2006-06-11. gruodzio 19 butu sueje 9metai. pries karsteli ejo klases draugai su skambuciu, nes mano berniukui tai buvo jau paskutinis skambutis.....nors tik pabaigus 2 klase.
Atsakyti
skaudu, krismantai..... labai labai...
Atsakyti
Labute mirksiukas.gif
Kaip nesmagu,kad musu gretos vis dideja.... Naujom prisijungusiom 4u.gif

O as pasigirsiu,kad po terapiauto apziuros,gavau daug pagyrimu blush2.gif As saunuole,kad atlaikiau nelaime,depresija man negresia,nes esu stipri. Tik uzesiuka sirdelej uzklause,tai eisiu tirtis balandzio menesi.Bet labai tikiuosi,kad nebus blogai.Tai kol kas tiek naujienu is mano fronto ax.gif

Vaivos juosta,kaip pyrageliai???????

Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 13, 19:34)
MB vyro mama irgi vaiksto dabar ant kapelio,tai sake daug zvakeliu atnesa vis kazkas ,ir sudega jos iki pat,pat zemes verysad.gif Man uzeina noras nuvaziuoti i lt ir iskasti urnute  verysad.gif Manau niekada neisgysime mes ,tik gal sustipresim truputi,o skausmas visada draskys musu sirdis verysad.gif  cray.gif  cray.gif

labai teisingai pasakiai... mes neisgysim... o tik ISMOKSIM su tuo SKAUSMU gyvent... Susigyvent su juo...

QUOTE(krismantas @ 2009 03 13, 19:47)
pirmasis Aivaras buvo 1m 8men. Irmutis paskendo 2006-06-11. gruodzio 19 butu sueje 9metai. pries karsteli ejo klases draugai su skambuciu, nes mano berniukui tai buvo jau paskutinis skambutis.....nors  tik pabaigus 2 klase.

cry.gif cry.gif cry.gif labai labai graudu............
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 03 13, 20:21)
Tik uzesiuka sirdelej uzklause,tai eisiu tirtis balandzio menesi.

na uzesiukas vaikams netrukdo mirksiukas.gif , bet pasiziuret kas uzia reik
as sirdies uzesi turiu nuo 15m. kai nustate tai jau mama su tarbom i KMUK nutempe, tipo paruose viskam net operacijai doh.gif lotuliukas.gif . tai gyd apziurejo visais echo tiek pasake kad galiu ir 100 metu gyvent su tuo, arba gali issivystyt i rimtesnes problemas. tai va nesijuokit, bet po visu situ isgyvenimu kai suskausta sirdies plote tai as aju "mirtinyke" pasidarau doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif , bet gydytojai irodineja kad sveika tongue.gif
krismantas itariu kaip sirdi suspaudzia toks klases draugu parodytas demesys verysad.gif , bet is kitos puses smagu, kad nepamirstas...
Atsakyti
Labutis,
QUOTE(Amri32 @ 2009 03 12, 21:11)
Labuka 4u.gif Laikausi,bet kažko nervai krinka - nervina kiekviena smulkmena,širdis kaip replėmis suspausta - nebeišsiverkiu net

Amri, tai vienas iš gedėjimo etapų.... Stiprybės tau.....
Vdapr kaip šiandien tau sekės darbe? O gal po tokių sapnų ta komisija taip greit neužsuks pas tave?
Sandrynja, gerai kad jau TB pasveiko thumbup.gif O kaip tavo sūnaitėlis laikosi, ar baigėt kosėt? Kaip direktoriukė laikos?
Jo, thumbup.gif kai nėra viršininkų jei nori ir miegot gali lotuliukas.gif Ir anksčiau man patikdavo tos dienos kai darbe viena sėdėdavau, tai kai įsidarbuoji, daug padirbt gali.
Gabrieliuk, kokie be proto sunkūs tie gimtadieniai verysad.gif Mano dukrytės mirties dieną ir gimimo diena teskiria 19 dienų.....
Sveikatos tavo Lukučiui 4u.gif
O aš ir galvojau kur tu vakar dingus buvai, rugsėje - pasirodo tu ledonešio laukei bigsmile.gif
Spyglej kaip tavo mergytės sveikata?
Super čia tau 4u.gif kad dėl darbo pavyktų.
Amri svoris toks dalykas, kurį supykęs gali numest 4u.gif Šaunu kad turi viltį, dėl kurios verta pakilt.
QUOTE(Amri32 @ 2009 03 13, 19:42)
Tai jo - veiklos pilna pas mane, ir realybėje net neatvirauju kaip čia. Darbe net užmetė, kad jau gerai atrodau,nežliumbiu, kad šypsausi. Tipo,kad nevaikštau pajuodusi ir negeriu saujomis antidepresantų doh.gif Visą savo surakintą skausmą paleidžiu čia, arba po kaldra.Nes maniškis baisiai nemėgsta moteriškų ašarų, na, jis žemiškas vyras,nerodo emocijų...

Ne visiems to nepatyrusiems leista suprast koks skausmas širdyje kunkulioja....
pirmasis Aivaras buvo 1m 8men. Irmutis paskendo 2006-06-11. gruodzio 19 butu sueje 9metai. pries karsteli ejo klases draugai su skambuciu, nes mano berniukui tai buvo jau paskutinis skambutis.....nors  tik pabaigus 2 klase.

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
,nes esu stipri. Tik uzesiuka sirdelej uzklause,tai eisiu tirtis balandzio menesi.Bet labai tikiuosi,kad nebus blogai.Tai kol kas tiek naujienu is mano fronto ax.gif

Vaivos juosta,kaip pyrageliai???????

Šaunuolė tu 4u.gif . Su tokiom gražiom mintim ir kiti planai bus vykę ir gražūs mirksiukas.gif .

Pyragas stengsta.

QUOTE(vdapr @ 2009 03 13, 20:32)
... mes neisgysim... o tik ISMOKSIM su tuo SKAUSMU gyvent... Susigyvent su juo...

Labai teisingai. Manau, skausmas nesumažėja, o tiesiog mes išmokstame jį paslėpti... iki tam tikrų aplinkybių, kurioms atsiradus, tas skausmas vėl išlenda, tarsi viskas būtų atsitikę vakar... Bet visgi ilgainiui skausmas jau nėra nuolatinė būsena, o tai jau irgi yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 13, 20:51)
Pyragas stengsta.

mmmmmmmmmm kaip skanu... tik ne man....... Man DIETA... BRRRRRRRRRR..... doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Atsiprasau jei su savo dieta as cia ne i tema.... 4u.gif
Atsakyti

Labai skaudu,labai verysad.gif
Labute mirksiukas.gif
Kaip nesmagu,kad musu gretos vis dideja....  Naujom prisijungusiom 4u.gif

O as pasigirsiu,kad po terapiauto apziuros,gavau daug pagyrimu blush2.gif  As saunuole,kad atlaikiau nelaime,depresija man negresia,nes esu stipri. Tik uzesiuka sirdelej uzklause,tai eisiu tirtis balandzio menesi.Bet labai tikiuosi,kad nebus blogai.Tai kol kas tiek naujienu is mano fronto ax.gif

Mano Mazasis Kevinukas gime su uzeseliais,bet po 6 savaiciu kai pasitikrinom jau buve dinge.

Zvelsa,aciu 4u.gif Tikiuosi rytoj bus geriau,nes i baznycia reikia butinai. verysad.gif
Atsakyti
labukas mergynos 4u.gif
savaitgaliaujat?
pas mane virtuvej ekstremaliu isbandymu metas doh.gif sukliuro vandens maisytuvas, tai vandeni is vonios nesuosi asociais doh.gif lotuliukas.gif , nu jau kankyne bliudu plovimas doh.gif , o kai valgyt darai, tai irgi eina peklon...
siandien pietums ruosiu upetaki, orkaitej kepu suvyniota i folija ir darzovyciu pasikepsiu, ale dietinis patiekaliukas be papildomu riebalu smile.gif , itariu visas gyvenimas mano dieta doh.gif lotuliukas.gif , kazkaip automatiskai renkuos liesesnius produktus, tokie mitybos iprociai, bet tikiuosi priaugt vistik kazkiek rolleyes.gif
Atsakyti