QUOTE(krismantas @ 2009 03 13, 20:28)
Labas, vakarelis. va prabego dar viena savaitele, dziaugiuos kad ji buvo rami ir be ligu. jau ir vaikuciu nuotaikas kitokias pastebiu, viduriukas vis saukia, mama, va saule, jau vasara! o man ta vasara kazkaip slogi.... vel begsim i kapelius, tvarkysim, ir skaudziausia...... kad baigiantis mokslo metams Irmucio klases draugai atvaziuoja ant kapelio ir uzdega daug zvakuciu. radus jas verkiu istisa diena, kazkaip sunku man, nors jau bus 3m. nemaciau dalies laiduotuviu, buvau prileista vaistu, prie duobes taip pat vede is greitosios automobilio su gydytojos prieziura, tai kai leido karsteli, taip pat jau nebemaciau, gulejau greitukeje su deguonimi ant nosies. as kaip ir nebuvau ten, tai kaip as galiu atsisveikint su suneliu ir ji paleist? skaitau jusu prisiminimus ir taip gerai zinau, ka jus jauciat, tik ar mes kada isgysim? laikykimes .o cia mano zmogiukai, del kuriu as gyvenuhttp://public.fotki.com/kristulis/vaikiukai/
...Tu pagerbta tarp Moterų... - pasakytų Tau kunigas.....
...Stiprybės... - ištarsiu aš...
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 13, 20:26)

Amri, reikia manyt, kad kasdien ilgėjančios dienos po truputį švelnins ir tą ilgesį.... Tu veiklos kokios nors turi? Dirbi gal jau?
Tai jo - veiklos pilna pas mane, ir realybėje net neatvirauju kaip čia. Darbe net užmetė, kad jau gerai atrodau,nežliumbiu, kad šypsausi. Tipo,kad nevaikštau pajuodusi ir negeriu saujomis antidepresantų