Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

[quote=Klaudi Ja,2009 03 20, 15:04]

Norejau paklausti, kaip praejo mamos jubiliejus? Tikiuosi nesumaisiau g.gif
Nesumaisei ax.gif . Na, jubiliejus labai ramiai praejo. Buvau tik as su seimyna ir dar keletas sveteliu. Tai pasisedejom, mano sunaitelis koki 10tostu uz mociute pazere, sugraudino mamuka ir tiek. Baliaus didziulio nebuvo, nes tetusis isvykes, siuo metu Madride, tad sakem sulauksim jo ax.gif .
Klaudija, o jus gandriuku dar nebandot kviest? ax.gif (atsiprasau uz cekaunuma, jei nenori neatsakyk, suprasiu).
Biruta, mano sunus buvo 8, kai netekom savo coliukes. Nezinau kas pas ji sirdelej dejosi, jis net laidotuvese nedalyvavo, negalejo... verysad.gif , nes be galo mylejo sesyte. ir dabar dar kasdien kalba apie musu angeliuka ir zvakute savo kambary daznai uzdega sesytei...

Vaivos juosta, laukiam pasakojimo is daktariuko. Kaip auga zirniukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 20 kovo 2009 - 15:04
[quote=sandrynja,2009 03 20, 15:02]
[quote=Klaudi Ja,2009 03 20, 15:04]

Nesumaisei ax.gif .Klaudija, o jus gandriuku dar nebandot kviest? ax.gif (atsiprasau uz cekaunuma, jei nenori neatsakyk, suprasiu).

[/quote]
Tai gerai smile.gif

Dar neplanuojame..Noriu pergyventi angeliuko metines..Jauciu, kad nepatempciau..Atsigaunu, bet jauciu, kad dar ne laikas..Turbut kiekvienai asmeniskai..Nors kaip dabar jauciuosi ir kaip pries 7 menesius...Jei ne mano vyras, tai net nezinau kas butu buve..

Atsakyti
sveikos mergikes 4u.gif
as vis rasau ir pritrukstu zodziu,taip ir neparasau nieko,labai gaila kad musu gretos vis dideja,vis naujos mamytes ir skaudzios istorijos verysad.gif
ir mane liudesys uzpuole,greiciau tas pavasaris nuvytu ziemuze,butu daugiau saulytes ir nuotaikos pageretu 4u.gif
Atsakyti
Aš jau čia. Augam gerai. Tyrimai geri. Savijauta irgi. Svorio viso priaugau tik 1 kg ( pagirtų mane STT daktariukas biggrin.gif ). Išrašė siuntimą į kmuk echoskopui, važiuosiu balandžio pražioj.

Biruta - console.gif .... didelė jau būtų tavo mažylė.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 20, 18:34)
Aš jau čia. Augam gerai. Tyrimai geri. Savijauta irgi. Svorio viso priaugau tik 1 kg ( pagirtų mane STT daktariukas  biggrin.gif  ). Išrašė siuntimą į kmuk echoskopui, važiuosiu balandžio pražioj.
Biruta -  console.gif  .... didelė jau būtų tavo mažylė.....

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif , vaivos juosta. Kaip smau girdet tokias naujienas. Na ka, dabar nekantriai lauksim echo ax.gif . tikiuosi sulauksim geru rezultatu ir gal mazylis pasirodys, ka slepia tarp kojyciu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 20, 16:34)
Aš jau čia. Augam gerai. Tyrimai geri.

Super thumbup.gif Sveikinimai wub.gif
Atsakyti
as irgi jau cia lotuliukas.gif
apie 11val paskambino sako lekiam i Lenkija doh.gif , nu tai va as aju is Lenkijos prisipirkus visokiu filiuku ir saldumynu vyrams tongue.gif

nu va merguces per 3 bedarbystes savaites priaugau 1 kg thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 20, 20:15)
apie 11val paskambino sako lekiam i Lenkija doh.gif , nu tai va as aju is Lenkijos prisipirkus visokiu filiuku ir saldumynu vyrams tongue.gif

nu va merguces per 3 bedarbystes savaites priaugau 1 kg thumbup.gif  smile.gif

Matai, bedarbyste tau dauguma aspektu i nauda thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamkos. Liūdna matau daug vėl paipildė mūsų gretos...
Rugsėje tu priaugai , o aš per mėn. netekau 6 kg. rolleyes.gif
sandryliuk kaip tavo mergaitė auga? Maniškė tai toks ožiukas kad doh.gif bet išsidaiginom jau antrą iltinuką tai gal kaip nors ožius į šalį nustumsim lotuliukas.gif Gal jau pati valgo ar ant puodo prašos. Na mano valgyt tai nė pro kur ponička ji...atsineša buteliuką tai ką pati užsiverstų ir gertų tai ne doh.gif paduoda ir girdyk doh.gif O ant puodo tai kol kažkas sėdim tolete tai ji sėdi ant puodo bet ten nieko nedaro. doh.gif Nu gryna ponička.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 20, 16:34)
Aš jau čia. Augam gerai. Tyrimai geri. Savijauta irgi. Svorio viso priaugau tik 1 kg ( pagirtų mane STT daktariukas  biggrin.gif  ). Išrašė siuntimą į kmuk echoskopui, važiuosiu balandžio pražioj.
Biruta -  console.gif  .... didelė jau būtų tavo mažylė.....

thumbup.gif pacios geriausios naujienos! taip ir toliau 4u.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 20, 18:15)

nu va merguces per 3 bedarbystes savaites priaugau 1 kg thumbup.gif  smile.gif

Nors kokia nauda!!!!!! Taip ir toliau,tai dar siek tiek priaugsi mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 03 20, 19:06)
sandryliuk kaip tavo mergaitė auga? Maniškė tai toks ožiukas kad  doh.gif bet išsidaiginom jau antrą iltinuką tai gal kaip nors ožius į šalį nustumsim lotuliukas.gif Gal jau pati valgo ar ant puodo prašos. Na mano valgyt tai nė pro kur ponička ji...atsineša buteliuką tai ką pati užsiverstų ir gertų tai ne  doh.gif paduoda ir girdyk doh.gif  O ant puodo tai kol kažkas sėdim tolete tai ji sėdi ant puodo bet ten nieko nedaro. doh.gif Nu gryna ponička.

O tu pas mus saunuole 4u.gif Net pavydu tokios valios blush2.gif
Tavo mergicka nemirtinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 03 20, 21:06)
sandryliuk kaip tavo mergaitė auga? Maniškė tai toks ožiukas kad  doh.gif bet išsidaiginom jau antrą iltinuką tai gal kaip nors ožius į šalį nustumsim lotuliukas.gif Gal jau pati valgo ar ant puodo prašos. Na mano valgyt tai nė pro kur ponička ji...atsineša buteliuką tai ką pati užsiverstų ir gertų tai ne  doh.gif paduoda ir girdyk doh.gif  O ant puodo tai kol kažkas sėdim tolete tai ji sėdi ant puodo bet ten nieko nedaro. doh.gif Nu gryna ponička.

Na, maniske tai irgisu toooooooooookiais ragais, kad dangu remia ragiukai. Bet valgyt jau nori pati ir visai neblogai sekasi. Geria jau is puodelio pati, aisku buna kad ir apsilaisto, bet niekis, svarbu noras ax.gif . Ant puodo irgi sedi, o siandien ir pati pasiprase. Nu net nezinau, jauciu cia jai netycia taip papuole pasiprasyt, nes tik karteli pasiprase daugiau ne. Nu bet pradzia yra ax.gif O tavo panelyte tai nori jus pasokdint, ir issireikalaut demesio, ir saunuole mergyte. Ateis laikas ir viska pati pasidarys mirksiukas.gif
Diveja, vis laiks nuo laiko dingsti? Darbelis spaudzia?
Biciuk, gana gi mastyt. Parasyk kelis zodelius kaip tau sekasi su savimi dirbt... ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 20 kovo 2009 - 19:25
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 20, 19:23)
Na, maniske tai irgisu toooooooooookiais ragais, kad dangu remia ragiukai. Bet valgyt jau nori pati ir visai neblogai sekasi. Geria jau is puodelio pati, aisku buna kad ir apsilaisto, bet niekis, svarbu noras ax.gif . Ant puodo irgi sedi, o siandien ir pati pasiprase. Nu net nezinau, jauciu cia jai netycia taip papuole pasiprasyt, nes tik karteli pasiprase daugiau ne. Nu bet pradzia yra ax.gif  O tavo panelyte tai nori jus pasokdint, ir issireikalaut demesio, ir saunuole mergyte. Ateis laikas ir viska pati pasidarys mirksiukas.gif
Diveja, vis laiks nuo laiko dingsti? Darbelis spaudzia?
Biciuk, gana gi mastyt. Parasyk kelis zodelius kaip tau sekasi su savimi dirbt... ax.gif  blush2.gif  blush2.gif

Na tavo tai šaunuolė coliukė, o mano tai sakau vis iki mokyklos išmoks viską... lotuliukas.gif
Atsakyti