... kai pagalvoju apie Jūsų, naujai prisijungusių skausmą, - baisu darosi...... skauda ir man.. tik jau kitaip... ne taip aštriai... laikykitės, Mamos... tik tiek..
Sveikos, liudincios mamytes. Gal kuriai kas per laiduotuves pasake- Ka Dievulis myli, tam kryzeli skiria . As iki sios dienos negaliu suprast kodel toki sunku? kai prisimenu pirmojo sunelio pagraba, jis visas melynas gulejo karstelyje, o as kai niekas nemate, nakti, norejau ji išsikelti iš karstelio ir šildyt savo glebi, bet jis toks medinis ir sunkus buvo... nors jam buvo pusantru metuku. ir kaip paguoda po visko buvo greitas pastojimas. tik va, po antro berniuko nelaimes, jau niekas negelbejo. juk namuose buvo šešiametis sunus ir kitas vos šešiu menesiu, bet net jie man nerupejo. galejau istisas dienas guleti ir ziureti i lubas, aisku, vyras to neleido, be to Irmutis paskendo jaunesnio brolio akivaizdoje, tai sis i namus kuri laika bijojo eit, žinojo kad nebebus Irmucio. tai reikejo ir ta dar pas psichologe vedziot. o apie save ne nebegalvojau. vyras kazkaip galvojo kad po pirmos nelaimes gelbejo pastojimas, pades ir si kart, bet klydo. taip, mes va turim pametinukus, Kristukui tuoj du metai, bet as ji kaip savo vaika tepriemiau gal pries gerus metus. as pykau ant visu, ant jo taip pat, o labiausiai ant vyro, kuris be mano sutikimo pats prieme toki sprendima. metus vaiksciojau pas psichologe ir geriau antidepresantus, kol po truputi gyvenima pradejau priimti toki, koks jis yra. o didziausias ramstis buvo vyras, daug su juo kalbedavom, verkdavom, meginom suprast kas kaip, ir po truputi mus slegusia kalte nustumt i sona. juk realiai mes ne kalti, juk daug vaiku vasaroja pas senelius, bega maudytis ir pan. kur kalte kad jis nuskendo? tai nelaime greiciau, bet visvien pykstam ant saves. Laikykimes ir gal nusvis diena, kai mes busim nebe tokios, kokios esam siandien.
Mums kai gime abi mazyles isnesiotos vos 29savaiteles irgi visi sake, kad tik stipriems skiria tokius isbandymus. Po nelaimes vel girdejom ta pati. Nebegaliu ir nebenoriu to girdet, manes tai neguodzia
Ir isvis mano tikejimas labai labai susvyravo po sios nelaimes...Kaip vaivos juosta kazkada sake, su Dievu susipykus esu...nezinau, gal po kiek laiko atlegs viskas ir i viska kitaip ziuresiu, nezinau, bet dabar yra taip. Is kart po nelaimes irgi nenorejau nieko, tik verkt ir but viena..Negalejau...reikejo rupintis pirmokeliu suneliu ir angeliuko sese dvyne...Bet vos tik mazyle uzmigdavo ir sunaus nebudavo salia, issiverkdavau isikniaubus i pagalve ir toliau gyvenau...Ir dabar verkiu, ir dabar skauda, bet ne tai kitoks skausmas...ne toks astrus...Laikykimes, mamyciukai.

sia savaite daug visokiu reikalu reikaleliu tvarkausi
, susitvarkiau med pazyma , tai ryt varysim su SB teisiu pasikeist, dar siandien leksiu i darbo birza, bendra "paskaita" isklausyt
, dar viena pazistama i svecius uzsikviete...
vakar buvo drauge uzsukus, kuri buvo buvus gal pries pusantru metu
, tai paaikciojo, prigyre mano "sedevrus" , vis tik malonu kai pagiria
orelis jomajo
ziema prasidejo
, pas mane lupos plyst pradejo, bet tokiose durnose vietose, nei is sonu, nei per viduri

vakar buvo drauge uzsukus, kuri buvo buvus gal pries pusantru metu

orelis jomajo

QUOTE(krismantas @ 2009 03 18, 12:36)
Gal kuriai kas per laiduotuves pasake- Ka Dievulis myli, tam kryzeli skiria . As iki sios dienos negaliu suprast kodel toki sunku?
Kitąkart norisi būti silpnesniais, kad tik tokių išbandymų mažiau būtų....
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 18, 13:53)
, susitvarkiau med pazyma , tai ryt varysim su SB teisiu pasikeist,
Per kokius gydytojus reikia eiti? Manęs tai laukia.
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 18, 19:25)
Per kokius gydytojus reikia eiti? Manęs tai laukia.
greitai viskas ten pas psichiatra reik ir tenk kur visas pazymas isduoda arba pas seimos gyd. kainuoja apie 40 lt, teises pagamina per 3-4 dienas, kolkas eiliu nera
nu va dar pasigirsiu- drauges princesytei pasiuvau tasiuka... ir vis galvoju kiek savo ozkytei buciau visko prisiuvus, tik jai vienai, negalvociau apie draugiu mergucias

QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 18, 21:51)
greitai viskas ten pas psichiatra reik ir tenk kur visas pazymas isduoda arba pas seimos gyd. kainuoja apie 40 lt, teises pagamina per 3-4 dienas, kolkas eiliu nera
nu va dar pasigirsiu- drauges princesytei pasiuvau tasiuka... ir vis galvoju kiek savo ozkytei buciau visko prisiuvus, tik jai vienai, negalvociau apie draugiu mergucias

Niekaip nesuprantu kada tu viska suspeji

QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 18, 19:51)
greitai viskas ten pas psichiatra reik ir tenk kur visas pazymas isduoda arba pas seimos gyd.
Mūsų "kaimo" poliklinikoj būdavo paskirta kažkokia diena teisėm praeit. Bet jau gal dabar pasikeitę.
Tašiukas -

Labuka. Kur visos dinge?

laba laba
nu va teises jau kaip ir ryt galiu varyt pasiimt, siandien ryte nuvezem su vyru abu pridavem, o ryt jau gal bus pagaminta
. jokiu eiliu
. taigi mergos kam reik varykit keist teises kol nera eiliu.
pasiimat medicinke, pasa senas teises (korios dar vis -aites santuokos liudijimus) , fotkina vietoj ir 49 lt susimoket i kasa.
keitem mes Kaune Regitroj (raudondvario plente, kur teises laiko)
reziume teises per kelias dienas, apie 90 lt bendroj sumoj su medicinkem ir nera eiliu
o dabar verdu barscius, nes mano mazius nepripazysta kitu sriubu, nebent dar is pakelio
sakiau kad mano vaikas ramus geras, tai va -pagaliau ismoko mustis ir jis
, na as tai dziaugiuos kad vaikas ismoko apsigint, nes taip beveik kekviena diena grizdavo tai apmustas , tai su melyne tai dar kas... mokytoja sako nu kas cia pasidare mustis pradejo
... nu bet kiek gali ir priluptas namo gryzt?

nu va teises jau kaip ir ryt galiu varyt pasiimt, siandien ryte nuvezem su vyru abu pridavem, o ryt jau gal bus pagaminta

pasiimat medicinke, pasa senas teises (korios dar vis -aites santuokos liudijimus) , fotkina vietoj ir 49 lt susimoket i kasa.
keitem mes Kaune Regitroj (raudondvario plente, kur teises laiko)
reziume teises per kelias dienas, apie 90 lt bendroj sumoj su medicinkem ir nera eiliu
o dabar verdu barscius, nes mano mazius nepripazysta kitu sriubu, nebent dar is pakelio

sakiau kad mano vaikas ramus geras, tai va -pagaliau ismoko mustis ir jis

QUOTE(sandrynja @ 2009 03 19, 11:13)
Darbe laisvadienis, namie - darbadienis. Nuo 7 sukuos, jau nusibodo, dabar prisėdau

Sveikos, Mielosios,
..........kiek musu daug.............kiek musu daugeja.....................truksta zodziu..................Mamytes Amri32, SiguteS, Gabrieliuk, Krismantas, Rence noreciau palinketi stiprybes....Tas skausmas beprotiskas, neismatuojamas, ilgesys smaugiantis, prisiminimai ...........................Keleta dienu negalejau ir neturejau jegu parasyti...nes negaliu patiketi ir "protu" suvokti siunciamus tokius isbandymus. Atrodo, kad gana jau ju...bet atrodo nera tos ribos........daugeja, kartojasi.......
Visoms linkejimai
..........kiek musu daug.............kiek musu daugeja.....................truksta zodziu..................Mamytes Amri32, SiguteS, Gabrieliuk, Krismantas, Rence noreciau palinketi stiprybes....Tas skausmas beprotiskas, neismatuojamas, ilgesys smaugiantis, prisiminimai ...........................Keleta dienu negalejau ir neturejau jegu parasyti...nes negaliu patiketi ir "protu" suvokti siunciamus tokius isbandymus. Atrodo, kad gana jau ju...bet atrodo nera tos ribos........daugeja, kartojasi.......
Visoms linkejimai