Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Sveika, Klaudija. Senokai nebuvai. Kaip tau besiseka? Kaip mokslai?
O mano direktoriukepo ligu vis negali atsivalgyt. Istisai tupi virtuveje ir rekia mam mam mam mam. Jei tik kasnio burnoj neturi, tuoj kelia cionga tongue.gif . Aisku, as tik dziaugiuosi, kad po nevalgiadieniu pagaliau valgo.
Rugseje, mano bernuzelis irgi is tu gerieciu ax.gif . Visad bijojau, kad neapsigins, kad ji skriaus. Bet va kai jau kelis kartus ji isvede is kantrybes, tai jau taip voze keliems, kad kraujai pasipyle blush2.gif . Aisku turejau pakalbet, kad taip stipriai nepiltu, o geriau sikniuka isspardytu, bet tada nusiraminau, kad jei jau bus reikalas, vaikis apsigins.
Atsakyti
rencė labai užjaučiu tave mergyt, iš skaumo taip širdį suspaudė verysad.gif cry.gif lapkičio 26 netekau savo dukrytės cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruta: 19 kovo 2009 - 21:48
QUOTE(biruta @ 2009 03 19, 22:45)
rencė labai užjaučiu tave mergyt, iš skaumo taip širdį suspaudė verysad.gif cry.gif lapkičio 26 netekau savo dukrytės cray.gif

Ačiū, bandau laikytis, bet neišeina... Visi vis klausia: kaip tu?-lyg tai per dieną kitą turėtų palengvėti... Paverkiam su vyru vakarais, nes tada sunkiausia: nebėra triukšmo, juoko... Aš ir viena pabliaunu, negaliu kitaip... Gerai kad vyresnėlė užsiėmusi su draugais... Ir manęs mokslai laukia, bet širdį vis tiek drąsko ilgesys... Dar mano širdis nesuvokia netekties, dar vis kažko tikiuosi...
O kas nutiko tavo dukrytei?
Atsakyti
Sveikutes. PAs mus siandien sviecia saulute. JAu linksmiau darosi wub.gif . Keliausim siandien su mazute pasivaiksciot.
Mergaiciukes, kaip jusu spinduliukai laikosi?
Sveikute, biruta 4u.gif
Atsakyti
Labutis, mamos.

Šviesiau ir pas mus šiandien. Net ir nuotaika geresnė.

Keliausiu popiet pas gydytoją. Echo nedarys, ale šiaip smagu pasišnekėt.
Atsakyti
QUOTE(rencė @ 2009 03 20, 00:51)
Ačiū, bandau laikytis, bet neišeina... Visi vis klausia: kaip tu?-lyg tai per dieną kitą turėtų palengvėti... Paverkiam su vyru vakarais, nes tada sunkiausia: nebėra triukšmo, juoko... Aš ir viena pabliaunu, negaliu kitaip... Gerai kad vyresnėlė užsiėmusi su draugais...  Ir manęs mokslai laukia, bet širdį vis tiek drąsko ilgesys... Dar mano širdis nesuvokia netekties, dar vis kažko tikiuosi...
O kas nutiko tavo dukrytei?

visada tie klausinėjimai atrodys banalus juk ne klausiančiam ,,kaip tu,, reikia ta ištveti kas ta patyręs niekada neklaus kaip tu nes žino kad tai nenumaldoma geriau apkabis stipriai ,stpriai stiprybėsir tik stiprybės niekas kitas tik jus turėsit tai ištvert. gerai kad kartu su vyru paverkiat tai jus dar labiau suartins.tik nepamirškit dukrelės jei ne mažiau skada vaikai dažnai to neparodo kalbėkitės ir kalbėkis kai išsikalbi geriau truputi būna 4u.gif laikykitės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 20, 11:24)
Sveikutes. PAs mus siandien sviecia saulute. JAu linksmiau darosi wub.gif . Keliausim siandien su mazute pasivaiksciot.
Mergaiciukes, kaip jusu spinduliukai laikosi?
Sveikute, biruta 4u.gif

sveikute sandryjnja 4u.gif
Atsakyti
nežinau kaip papasakoti savaja istorija, g.gif niekada nemokėjau skūstis visada buvau optimistė nors gyvenimas š.. negailėjo. su vyru pradėjom planuoti mažiuka, nes sesei reikia broliuko. wink.gif labai apsidžiaugėm kai testas parodė dvi juosteles. kita ryta aš jau lekiu pas gydytoja pasitikslint ar tikrai .gydytoja patvirtina užrašo kitam vizitui duoda nėščiosios kortelę ir prasideda mano maratonas kito vizito metu gydytoja sako:tavo gimdutė didoka turbūt bus dvyniai.huuu net kojos sulinko.bet dar pažiūrėkim eko-;pažiūrėjus pasakė kad ne:tik viena širdelė plaką. viskas nuo to laiko kaip ir gerai klostės tyrimai visada buvo l geri nors ir pikino, dantenos siaubingai kraujavo,baigentis nėštumui vos be pajudėjau,pranašavo didtčki. artėjo laikas,bet 39savaitėlę pajutau kad kažkas netaip lekiu pas savo gyd sakau nepatinka man judesiukai l mažoka.pasiklauso sako viskas gerai dar eko pažiūri vandenys,norma, virkštelė neapsisukus,viskas gerai jei ka ataisi ryt.ryte jau laukiu gyd,patikrina toniukus,pasisodina i kėdę ne dar negimdysi, gerai guldom sulašinsim lašalinę ir bus gerai.pati digo.sulašina akušerės lašinę nieko;sakau kad niekas nesikeičia dar patikrino toniukus, toniukai yra judesiuku ne.niekosako mamos prieš gimdyma jau nebejaučia taip turi būt.tada tyrimai, vakarop ateina kita gyd (jos nebuvau mačius)pačiupinėja pilva ir išsiviepus dingsta dar karta tonuikai tikrinami ir po vakarienės akušerė atneša rutino bei varalijono visom kad naktį miegotumėm ir jom netrūgdytumėm.tą naktį 10h pajaučiau savo mažylės atsisveikinimo judesiukus cry.gif
Atsakyti
Biruta, console.gif O priezastis ar aiski, kas nutiko kudikeliui?
O tavo pirmoji mergyte kokio amziaus?
Atsakyti
Sveikutes. kaip gaila, kad tenka skaityt vis nauju mamyciu netekciu istoriju. be galo skaudu. o pas mus siandien geresnes nuotaikos, saulyte sviecia, viduriukas darzelyje, o as maziuka vedziausi pasivaiksciot. nu labai smagu buvo, tik gerai kad vyresnelis padejo, o tai Kristuka dar ir panest reikia, o mano nugara jau nebelaiko tiek. o ir leliukui ne kas, kai Kristuka paimu nest, tuoj pradeda spurdet pilvuke. kaip gerai butu, kad ir savaitgalis toks grazus butu, bet netikiu. kazkaip ir nuotaikos kitos ir minciu geresniu kyla. to paties linkiu ir visoms Jums, mylincios ir gedincios mamytes. gero savaitgalio.
Atsakyti
Dieve, kaip liunda. Kiek vis nauju vardu ir nauju netekciu.. Ir paguodos zodziu nerandu.. Kai vis nauja mergina cia pasirodo ir suzinau jos istorija, skausmas taip supaudzia sirdi, kad net sunku kvepuoti.. Nes kiekviena netektis taip primena manaja.. Liudna..
As tikiuosi, kad atbundanti gamta suteiks siek tiek gaivumo, siek tiek skaidrumo musu gyvenimams. Juk musu angeliukai is dangaus mus stebi.. Kai labai sunku pasidaro, as galvoju apie jas, kad joms danguj gerai, kad stebi nuo debeselio ir man rankyte moja.. Juk pamatysiu as jas, tikrai pamatysiu..
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 19, 17:04)
Sveika, Klaudija. Senokai nebuvai. Kaip tau besiseka? Kaip mokslai?
O mano direktoriukepo ligu vis negali atsivalgyt.

Sveikute 4u.gif As vis cia..Sekasi pakankamai normaliai. o mokslai, tai spaudzia ir neduoda pailseti smile.gif Vis be atokvepio smile.gif Manau veltui nepraeis..
O direktoriukes apetitas thumbup.gif
Norejau paklausti, kaip praejo mamos jubiliejus? Tikiuosi nesumaisiau g.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 20, 09:59)
Keliausiu popiet pas gydytoją. Echo nedarys, ale šiaip smagu pasišnekėt.

Sveikateles wub.gif 4u.gif

O man vis liudna, kad tiek nauju vardu ir sulauzytu likimu...kasdien...
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 20, 13:51)
Biruta, console.gif O priezastis ar aiski, kas nutiko kudikeliui?
O tavo pirmoji mergyte kokio amziaus?

sako kad infekcija net pavadinimo neatsimenu.bet kaip visada daug bet. mano viresnėlėi 7metai ji labai sunkiai pergivena šį sunkų laikotarpį
Atsakyti