Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(Penktadienis @ 2009 04 17, 11:40)
Jūs visos naudojat veidui atskirą kremuką? Aš ruošiuosi į soliariumą tik prieš draugės vestuves, kurios jau po mėnesiuko, nesinori leisti pinigų keliems kremams  blush2.gif

Aš tai tą patį smile.gif
Atsakyti
as irgi ta pati naudoju drinks_cheers.gif Tik jei kremas su tinglingu,tai jokiu budu negalima ant veido
Atsakyti
QUOTE(Penktadienis @ 2009 04 17, 13:40)
Jūs visos naudojat veidui atskirą kremuką? Aš ruošiuosi į soliariumą tik prieš draugės vestuves, kurios jau po mėnesiuko, nesinori leisti pinigų keliems kremams  blush2.gif

as tai naudoju, nes ir taip beria ,jautri veido oda...bet aplamai man toks kl kyla ar verta naudot tuos kremus...ar duoda jie realios naudos be drekinimo( na dar yra ir su bronzantais bet tokio nenaudoju?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 17, 09:57)
Tada ir man atsirado viltis biggrin.gif
Papasakok kaip pavyko gražiai įdegt smile.gif

labai padeda betakarotinas, kiekvienais metais deginantis išgeriu po pakuotę smile.gif
o šiaip nieko yptaingo nedarau. Kai buvau jauna ir ėjau, tai net kremo nenaudojau ir buvau tikrai labai labai ruda, bet eidavau kas savaitę po 15 min doh.gif
dbr esu gražiai ruda einu į savaitę kartą po 8 min ir naudoju kremą ax.gif žiemą praktškai nėjau, bet įdegis išsilaikė, manau reik dėkot kremui rolleyes.gif

QUOTE(l'emurė @ 2009 04 17, 11:04)
O kaip jus darot su dušu po solkės?Neas girdėjau,kad pora valandų geriau nesimaudyti po to,bet taip ir nežinau,mitas čia ar tikrai  ax.gif

aš net rankų stengiuos 4-5 val. po soliariumo vandeniu neplaut ax.gif

QUOTE(Mertise @ 2009 04 17, 12:22)
As irgi stengiuos nesimaudyti po soliariumo,man seniai pazistama sake ,kad negalima.Manau ne del to,kad kenksminga,bet kad idegis geriau issilaikytu ir kad kremas geriau susigertu ir jei jis su bronzantais,kad spetu jie isrysketi,nes jie gi ir isryskeja tik po keliu val. 4u.gif o kadangi veida bet kuriuo atveju visada nuprausiu po soliariumo ,tai turbut del to jis pas mane ir baltesnis nei kunas biggrin.gif bet aisku ir siaip veida dazniau prausiam nei kuna,greiciau idegis nusiplauna smile.gif

kodėl? g.gif

QUOTE(Penktadienis @ 2009 04 17, 12:40)

aš ne, tepu tą patį, aišku jei kremas su tinglu, veido tept negalima! nors veidui geriau kremas be bronzantų, nes bronzantai "mėgsta" kimšt poras smile.gif
Atsakyti
Pagaliau atidariau soliariumo sezona lotuliukas.gif ,po ilgos pertraukos ejau,buvau balta kaip suris,bet visa ta laika geriau beta karotina,dar krema nauja nusipirkau,tai zinokit siandien buvau antra karta,o jau taip graziai irudau bigsmile.gif thumbup.gif
O del veido kremo,tai man jis padeda lygiai idegti,nes be jo budavau plemuota doh.gif ,o dabar ne ir ilgiau idegis laikosi,neisivaizduoju kaip galiam be kremo veida deginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.F. @ 2009 04 17, 20:16)
Pagaliau atidariau soliariumo sezona lotuliukas.gif ,po ilgos pertraukos ejau,buvau balta kaip suris,bet visa ta laika geriau beta karotina,dar krema nauja nusipirkau,tai zinokit siandien buvau antra karta,o jau taip graziai irudau  bigsmile.gif  thumbup.gif
O del veido kremo,tai man jis padeda lygiai idegti,nes be jo budavau plemuota doh.gif ,o dabar ne ir ilgiau idegis laikosi,neisivaizduoju kaip galiam be kremo veida deginti smile.gif

o kuna isivaizduojat kaip galima be kremo degint smile.gif ?
Atsakyti
na imanoma ir be kremo idegti veida ir visa kuna normaliai wink.gif
aisku ne po 3 kartu...
dar priklauso ir nuo soliariumo... bet idegti galima be abejo, as pasitepdavau anksciau kad ir paprastu kremuku veida, o kuna losjonu, aisku ne is karto einant i soliariuma(kiek anksciau), tada oda neissauseja, ir man geriau degdavo:)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 17, 17:12)

kodėl?  g.gif

nes dazniausiai uzsuku i soliariuma po darbo,ten nusivalau tik pudra,o vakare toks jausmas,kad uzsikims poros per nakti,jei normaliai su prausikliu nenusiprausiu,kazkoks nemalonus jausmas veido smile.gif kuno taip pat nelabai malonus jausmas ir kvapas soliariuminis,bet stengiuos kenteti iki ryto biggrin.gif
as irgi pries gerus 4 metus deginausi be jokiu kremu,idegis buvo toks pat grazus,bet kadangi zinome,kad soliariumas sausina oda,skatina greitesni rauksliu atsiradyma, ir man jau ne be 20 metu.. tai stengiuos saugoti savo oda, manau bet kuriuo atveju kremas apsaugo. pripratau,ir deginuosi tik su kremais.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 17, 20:07)
o kuna isivaizduojat kaip galima be kremo degint smile.gif ?

Jeigu jau taip idomu,tai galiu pasakyti,kad ir kuna visada deginu su kremu,bet kalba buvo apie veido krema ,jeigu ka,ir ar reikia ji naudoti.Dabar jau viskas aisku smile.gif ?
Atsakyti
Sveikutes, tai va, su maniau pries vasara pasilepinti soliariumu. butu pirmas kartelis :ax: noreciau,kad patartumet.. geriau y stovima ar gulima? kiek laiko pasirinkt? ar reikia kokiu kremu pries. ir ect? absoliuciai nieko apie tai nenusimanau.....
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2009 04 18, 18:53)
Sveikutes, tai va, su maniau pries vasara pasilepinti soliariumu. butu pirmas kartelis ax.gif  noreciau,kad patartumet.. geriau y stovima ar gulima? kiek laiko pasirinkt? ar reikia kokiu kremu pries. ir ect? absoliuciai nieko apie tai nenusimanau.....

Na as tai patarciau stovima. smile.gif Jei tavo oda labai sviesi, eik kokias 3 minutes, o jei ne - gali pradziai ir 5 min eiti. smile.gif
O del kremu, tai nuejus i soliariuma gali nusipirkti ju toki kaip meginuka, pabandysi ar patiks. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglys @ 2009 04 18, 18:53)
Sveikutes, tai va, su maniau pries vasara pasilepinti soliariumu. butu pirmas kartelis ax.gif  noreciau,kad patartumet.. geriau y stovima ar gulima? kiek laiko pasirinkt? ar reikia kokiu kremu pries. ir ect? absoliuciai nieko apie tai nenusimanau.....

aš eičiau į stovimą, nors kažkada pradėjau nuo gulimo. Šiaip soliariumo darbuotojos pasižiūri ir pasako, nuo kiek minučių reik pradėt, aišku reik pasakyt, kad pirmas kartas.Parodo kaip kabinoj elgtis smile.gif
su kremu geriau ir greičiau įdegsi ax.gif
Atsakyti