Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(puzlee @ 2009 04 20, 21:49)
Didelis aciu uz informacija ax.gif vadinasi galima ir paprasta matinanti krema teptis pries einant i soliariuma?

Ne, negalima eit i soliariuma su paprastu maitinamuoju kremu blink.gif Butina pirkti specialu, tai jokia ne komercija. Net instrukcijose, kurios kabo soliariume yra parasyta, kad butina naudoti spec. krema pries soliariuma. O kam jis reikalingas butent toks, tai jau daug kalbeta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2009 04 21, 05:54)
Ne, negalima eit i soliariuma su paprastu maitinamuoju kremu blink.gif  Butina pirkti specialu, tai jokia ne komercija. Net instrukcijose, kurios kabo soliariume yra parasyta, kad butina naudoti spec. krema pries soliariuma. O kam jis reikalingas butent toks, tai jau daug kalbeta ax.gif

O as esu visai kitos nuomones biggrin.gif Kremuka naudoju tik del to, kad galbut paskatintu idegi (nors del to konsultavausi su gydytoja, ir jos nuomone geriau degintis be kremo, nes soliariume oda ir taip 10 kartu greiciau idega, o dar jei kremas skatina ta idegi (reiskia, jog odoj 10 ar net daugiau kartu greiciau vyksta ivairus procesai)), o drekinimo funkcija kuo puikiausiai gali atlikti ir paprastas kremukas. Soliariumo kremai neapsaugo nuo jo zalingo poveikio, tik drekina, paskatina idegi, leidzia jam ilgiau issilaikyti. Nereikia buti reklamos aukomis ir galvoti, kad jau isigijau brangu soliariumo kremuka, tai jau mano oda apsaugota ir pan. Siaip as pati esu uz juos ir jais naudojuosiu, bet tokia yra tiesa rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 18, 22:53)
AG Crystal I rolleyes.gif
be bronzantų, bet laaabai patiko, nebūtų kaina žvėriška, kartočiau  ax.gif

Gal issamiau galima kuo jis patiko mirksiukas.gif As turejau Crystal su X bronzantu, bet dabar noriu kazko be ju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 21, 10:42)
Gal issamiau galima kuo jis patiko mirksiukas.gif As turejau Crystal su X bronzantu, bet dabar noriu kazko be ju  rolleyes.gif

man patiko, kad jis be bronzantų, labai gražus įdegis su juo gaudavos. Pats kremas tirštas, smagiai tepdavos, o kvapas wub.gif veidą juo tepiau, porų nekimšo thumbup.gif ir pats įdegis labai ilgai išliko, beveik visą žiemą nesideginau ir nebuvau išbalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 04 20, 22:32)
Gerai atsimeni biggrin.gif:D:D Ėjau išties daug ir gana dažnai...bežinau, tiesigo požiūris pasikeite, čia kiekvienam savo. Nors šiaip manau geriau netureti noro eiti, nei visa diena galvoti kaip vakare pagaliau pailsesi soliariume biggrin.gif beje neįdegis, o poilsis man būdavo svarbiausias, nors aišku įdegt rūpėjo wink.gif Dabar jei manu nuvežtu kas nors nuvestu, sumokėtų, (nu gerai ir iš savų gal teikčiaus) paskui parvežtu ir paguldytų y loovą, tai nieko prieš, bet dėje, neretai dar eilėse reikia atlaukt. Galojų reik kada nulėkt, ale laiko nor, noro kažin kokio ypatingo, tai ir neinu biggrin.gif

Idomus budas pailseti,tai nueiti i soliariuma g.gif biggrin.gif ,o kitokiu budu nebuvo?Ypac kai rasei,kad dazniausiai eidavai i stovimus,tai nelabai ten jau poilsiu pavadinciau lotuliukas.gif .Gal tiesiog nenori pripazinti,kad tau soliariumas jau kaip liga buvo mirksiukas.gif ?O eilese as niekada pvz.nelaukiu,nes visada uzsirasau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 04 21, 10:05)
man patiko, kad jis be bronzantų, labai gražus įdegis su juo gaudavos. Pats kremas tirštas, smagiai tepdavos, o kvapas  wub.gif  veidą juo tepiau, porų nekimšo  thumbup.gif ir pats įdegis labai ilgai išliko, beveik visą žiemą nesideginau ir nebuvau išbalus  ax.gif

Reiktu gal isbandyt, kaip tik maciau isparduotuvej parduoda bigsmile.gif
Atsakyti
liutuke, jei soliariumo kremas tik drekina, tai kam jus nudojat spacialu soliariumui g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 21, 12:29)
liutuke, jei soliariumo kremas tik drekina, tai kam jus nudojat spacialu soliariumui g.gif

Todel, kad jis kartu paskatina idegi, o jei kreme buna bronzantu, tai isejus is soliariumo oda is karto buna igavusi matoma spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 21, 13:32)
Todel, kad jis kartu paskatina idegi, o jei kreme buna bronzantu, tai isejus is soliariumo oda is karto buna igavusi matoma spalva smile.gif

Nu va o sakei tik drekina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 21, 09:42)
O as esu visai kitos nuomones biggrin.gif Kremuka naudoju tik del to, kad galbut paskatintu idegi (nors del to konsultavausi su gydytoja, ir jos nuomone geriau degintis be kremo, nes soliariume oda ir taip 10 kartu greiciau idega, o dar jei kremas skatina ta idegi (reiskia, jog odoj 10 ar net daugiau kartu greiciau vyksta ivairus procesai)), o drekinimo funkcija kuo puikiausiai gali atlikti ir paprastas kremukas. Soliariumo kremai neapsaugo nuo jo zalingo poveikio, tik drekina, paskatina idegi, leidzia jam ilgiau issilaikyti. Nereikia buti reklamos aukomis ir galvoti, kad jau isigijau brangu soliariumo kremuka, tai jau mano oda apsaugota ir pan. Siaip as pati esu uz juos ir jais naudojuosiu, bet tokia yra tiesa rolleyes.gif

QUOTE(B.F. @ 2009 04 21, 12:53)
Nu va o sakei tik drekina lotuliukas.gif

Kur sakiau, kad tik drekina biggrin.gif Sakiau tik, kad tik neapsaugo nuo pasekmiu ax.gif Reiktu atidziau skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^^liutuke: 21 balandžio 2009 - 12:57
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 21, 14:56)
Kur sakiau, kad tik drekina biggrin.gif Sakiau tik, kad tik neapsaugo nuo pasekmiu ax.gif Reiktu atidziau skaityti.

o kas galetu apsaugot nuo soliariumo pasekmiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 21, 13:36)

Na as siaip soliariumu nepiknaudziauju, kartais pageriu beta karotino. O siaip manau geriausia apsauga - nesideginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 21, 13:36)

Nuo soliariumo pasekmių apsaugo nesinaudojimas soliariumu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 balandžio 2009 - 15:48