Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(B.F. @ 2009 04 21, 20:41)
Kodel jus merginos taip tingit paskaityti truputi tema,juk apie viska cia jau apkalbeta,man atrodo net puslapiu ar dviem atgal viena mergina labai smulkiai viska papasakojo mirksiukas.gif
Stovimam aisku,kad sunkiau isbuti,juk tu stovi biggrin.gif  ir dar rankas iskelus,dazniausiai ten ir karsciau buna,nes lempos stipresnes,bet idegama lygiau,nei gulimam,plaukucius reikia saugoti,soliariumuose buna kepures,aisku nevisose,tai gali is namu kazka pasiimti.Niekada nesuprasiu deginimosi soliariume su maudymuku ar dar kazkuom doh.gif ,kaip atrodytum paskui su baltu uzpakaliu,man asmeniskai negrazu,grazu ,kai visas kuna ideges smile.gif

Aciu 4u.gif
Visa sia tema perskaiciau mirksiukas.gif Tik nesupratau, kodel pastoveti pvz 5 min yra sunkiau nei pagulet - del tvankumo ir oro trukumo, karscio, lempu kaitros, nepatogu ar kaip ax.gif Apie kepureles skaiciau ir maciau padetas, bet galbut yra kazkokiu priemoniu papildomu plaukams (kaukes, balzamai ar pan.)? g.gif Juk kunui yra spec. kremukai rolleyes.gif
Niekada iki siol tuo rimtai nesidomejau, tai gal ir kvailai ar netiksliai mano klausimai nuskambejo. Atsiprasau uz sutrukdyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 04 21, 16:00)
bet turbut mazai kas taip saugosi lotuliukas.gif

Turbūt biggrin.gif

QUOTE(Rudnosiene @ 2009 04 21, 16:18)
Kaip supratau paskaicius temele, stovimam ta pati kieki laiko isbuti yra sunkiau - kodel?

QUOTE(Rudnosiene @ 2009 04 21, 21:09)
Tik nesupratau, kodel pastoveti pvz 5 min yra sunkiau nei pagulet - del tvankumo ir oro trukumo, karscio, lempu kaitros, nepatogu ar kaip ax.gif

Man tai nesunku tas kelias minutes pastovėt. Ypač, kai groja smagi muzika, net užmirštu, kur esu ir ką veikiu- tos minutės labai greitai prabėga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 04 21, 22:09)
Aciu 4u.gif
Visa sia tema perskaiciau mirksiukas.gif Tik nesupratau, kodel pastoveti pvz 5 min yra sunkiau nei pagulet - del tvankumo ir oro trukumo, karscio, lempu kaitros, nepatogu ar kaip ax.gif Apie kepureles skaiciau ir maciau padetas, bet galbut yra kazkokiu priemoniu papildomu plaukams (kaukes, balzamai ar pan.)? g.gif Juk kunui yra spec. kremukai rolleyes.gif
Niekada iki siol tuo rimtai nesidomejau, tai gal ir kvailai ar netiksliai mano klausimai nuskambejo. Atsiprasau uz sutrukdyma 4u.gif

na siaip gali buti sunkiau isstovet del to kad kraujas sunkiai tokiam karsty sirduke pasiekia...gali sukilti kraujo spaudimas, galva pradet svaigti, ypac jei rankos laikomos pakeltos..o beto raumenys intensyviau dirba... tuo tarpu gulint raumenys atsipalaiduoja, kraujas lengviau sirdele pasiekia ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 21 balandžio 2009 - 23:13
QUOTE(Finna @ 2009 04 21, 22:31)
Turbūt biggrin.gif
Man tai nesunku tas kelias minutes pastovėt. Ypač, kai groja smagi muzika, net užmirštu, kur esu ir ką veikiu- tos minutės labai greitai prabėga smile.gif

As pasoku, jei muzika linksma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 04 21, 22:09)
Aciu 4u.gif

Nemanau,kad klausimai kvaili,normalu,kad visko nezinai,kai pradedi eiti i soliariuma 4u.gif ,bet manau perskaicius tema viskas aisku buna 4u.gif
O kaip tu isivaizduoji soliariume issiteptum kauke plaukus ar balzamu,kaip paskui su tokia istepta galva eitum namo biggrin.gif mirksiukas.gif ?
O del stovimo soliariumo matau jau atsake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 21, 16:57)
Jau turesiu siandien si kremuka, tai neuzilgo leksiu pasidegint, nes po ziemos nubalau - ziuresiu kaip man patiks sis kremukas rolleyes.gif

man labai įdomu kaip tau patiks 4u.gif

aš esu tik už stovimus, į gulimą eidavau tik po darbo, nes nebūdavo nei noro, nei jėgų stovėt ax.gif stovimam lygiau įdegama, gali pašokt biggrin.gif kitos tiesiog prastai jaučias uždaromos su dangčiu kaip karste biggrin.gif
ant plaukų galima užsirišt skarelę, nors aš nerišu, patingiu blush-anim-cl.gif
deginuos nuoga, nesuprantu kaip galim eit su maudimuku ar apatiniu trikotažu ax.gif juk tam ir einam, kad gražiai, lygiai įdegt
kiekvienai prieš ar jau einant į soliariumą siūlyčiau betakarotino pakuotę išgert, blogiau nebus ax.gif
spenelių ar apgamų nesaugau, nežinau kaip ax.gif
po soliariumo kuo ilgiau stengiuos nelįst po vandeniu, ypač rankų, nes jos ir taip greičiausiau "nusiplauna", nors reiktų rolleyes.gif

ir geriau pardėt nuo trumpesnio laiko, bet be nudegimų užtat smile.gif stovimi man atrodo stipresni dažniausiai būna, aš nei už ką pirmą kartą neičiau 5 min schmoll.gif 3-4 min per akis

Papildyta:
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 04 21, 17:18)
Vakar buvau pirma kart, mergaite dirbanti ten mane itikino, kad reikia 5 min eiti doh.gif  Nors as paaiskinusi, kad man tai pirmas kartas gyvenime ir siaip naturaliai saules nemaciau jau melejonas metu, masciau apie kokias 3 min unsure.gif Isigyjau kazkoki su kanapem kremuka pries deginimasi ir juo issitepiau. Laisvas buvo tik gulimas.Finale siandien sunkiai sedziu - sudegiau lyg buciau diena ant saules be jokiu apsauginiu kremu buvus doh.gif Zodziu savaitei kokiai teks pristabdyti sita reikala doh.gif Atvirai, tai man visai nebuvo nei malonu, nei pailsejau ar pan.  cool.gif

kitą kartą eik 3 arba 4 min, porą kartų savaitėj ax.gif ir didink kas savaitę, kitaip visą amžinybę eisi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 22 balandžio 2009 - 10:51
Dekui uz atsakymus, pasidare tikrai daug aiskiau viskas. 4u.gif
Del plauku pamaniau gal yra koks purskaliukas pries, ar spec. kazkas po soliariumu rolleyes.gif Nes tos siulomos kepurytes mano nepatyrusia akim atrodo labiau skirtos kad plaukai nesusiveltu nuo ventiliatoriaus, nei rimtai apsaugo juos nuo spinduliu cool.gif Skarele kazkaip patikimiau atrodo bent man blush2.gif
Kai viskas atslugs, eisiu kelis kart 3, paskui 4, dar keleta kartu 5 min - ziuresim, gal ir pakaks man irnesakyk.gif. Nes jau kaip minejau nera tikslas idegti rudai - noriu melynuma panaikint tik, balta ar vos rusva - man bus pats tas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2009 04 22, 12:46)
Del plauku pamaniau gal yra koks purskaliukas pries, ar spec. kazkas po soliariumu rolleyes.gif

yra drėkinamieji purškikliai, bet jie nėra spec. po soliariumų smile.gif
Atsakyti
Tam soliariume i kuri as vaikstau kabo kepuraites tokios kaip i dusa biggrin.gif is permatomo politeleno (ar kazko panasaus) su gumele aplinkui. Tai man kazkaip tokios persvieciamos tai visiska nesamone atrodo. Kaip jos ten nuo to UV apsaugot gali g.gif As kazkuriam prekybos centre nusipirkau tokiu duso kepuraiciu visa pakuote (3 vnt.), tik mano nepermatomos, o tokios spalvotos su gelytem ir dabar visada nesuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 04 22, 08:20)
As pasoku, jei muzika linksma  blush2.gif

Aš irgi biggrin.gif
Man gulimam soliariume nuobodu vien tik gulėt. Stovimam vietos daugiau- tai pašoku, tai
pasisukioju tongue.gif Dar gulimam nepatinka, nes kai būna labai karšta, suprakaituoja nugara, juosmuo, tada balutėj reikia gulėti doh.gif Be to, stovimam įdegis tolygesnis, niekur dėmių baltų nebūna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 22 balandžio 2009 - 15:04
o kiek jums reikia minuciu is viso degintis soliariume kad jau butumete idegusios? smile.gif
Atsakyti
o jeigu mano oda starzdanota,sviesi ir turiu apgameliu tai butu galima eiti i solairuiuma? o ka daryt jei noriu eiti i stovima soliariuma,bet nenoriu degint veido kad neisrysketu starzadanos?
Atsakyti