Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

http://us.st12.yimg....s_2052_29847196

nusipirkau stai toki krema, jus neisivaizduojat kokia isejau raudona, net geda buvo eot per prekybos centra, bet jausmas buvo toks lyg visa isvanota dilgelem blush2.gif tai ir nesupratau kodel? gal kuri turi toki ir jau yra bandzius
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 28, 11:45)
Po 100 min. likti baltai kaip suris, tai cia jau nesamone kazkokia. Greiciausiai to soliariumo lempos nuo atidarymo nekeistos g.gif

Vat ir sąmonė, nes patikėk manim būti kaip tu sakai baltai kaip sūriui manau nei vienai nepatinka, o tikrųjų baltaodžių ir yra problema, kad jiems tapti nors kiek rusvais yra labai sudėtinga. Beje, soliariume ne vienam esu buvus, o rezultatas vis tas pats.
Atsakyti
Kur Klaipedoje ileidzia jaunesnes nei 16m? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 28, 11:45)
Po 100 min. likti baltai kaip suris, tai cia jau nesamone kazkokia. Greiciausiai to soliariumo lempos nuo atidarymo nekeistos g.gif

Kai neturit baltos baltos odos, tai gal ir atrodo nesąmonė. Soliariumo lempos čia nei prie ko, oda mūsų tokia.

QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 28, 14:52)
Vat ir sąmonė, nes patikėk manim būti kaip tu sakai baltai kaip sūriui manau nei vienai nepatinka, o tikrųjų baltaodžių ir yra problema, kad jiems tapti nors kiek rusvais yra labai sudėtinga. Beje, soliariume ne vienam esu buvus, o rezultatas vis tas pats.

Mano oda lygiai tokia pati drinks_cheers.gif
Kartą, kai sunaudojau visą abonementą 150min., tai rusvoka oda buvo, bet ruda tikrai ne, toli
gražu schmoll.gif Kadangi po tiek degintis nenoriu, tenka būti baltaodei. Einu kartas nuo karto į soliariumą, kad nebūčiau baltai mėlyna, nes atsibosta nuolat aplinkiniams atsakinėti, kad gerai jaučiuosi ir nesergu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 28 balandžio 2009 - 19:13
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 28, 15:52)

drinks_cheers.gif turiu draugių baltaodžių-neįdega,gali paraudonuoti,bet neparus schmoll.gif pradeda nuo 4 min ir sudega,o aš pvz pradedu nuo 12 ir nepajaučiu,kad deginausi..
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 04 28, 17:52)
Kur Klaipedoje ileidzia jaunesnes nei 16m?  smile.gif

Gal į kopas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 04 28, 17:52)
Kur Klaipedoje ileidzia jaunesnes nei 16m?  smile.gif

priklauso nuo to kaip atrodai, šiaip manęs nėra klausę amžiaus, nors kai tik pradėjau eit, atrodžiau labai jauna smile.gif

aš irgi buvau labai balta, labai labai, bet įdegdavau ir be jokių kremų. Tiesa eidavau tai dukart savaitėj po 15 min umn.gif
Atsakyti
QUOTE(ღwillteღ @ 2009 04 28, 20:56)

Gal į kopas... g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 28, 19:10)
Kai neturit baltos baltos odos, tai gal ir atrodo nesąmonė. Soliariumo lempos čia nei prie ko, oda mūsų tokia.
Mano oda lygiai tokia pati drinks_cheers.gif
Kartą, kai sunaudojau visą abonementą 150min., tai rusvoka oda buvo, bet ruda tikrai ne, toli
gražu schmoll.gif  Kadangi po tiek degintis nenoriu, tenka būti baltaodei. Einu kartas nuo karto į soliariumą, kad nebūčiau baltai mėlyna, nes atsibosta nuolat aplinkiniams atsakinėti, kad gerai jaučiuosi ir nesergu doh.gif

Va būtent, tie klausimai ar nesrgi? mane baigia išproto išvaryti doh.gif Draugai juokauja vis dėl mano odos, sako na ką aristrokatė tu mūsų, pjausim venas žiūrėti ar kraujas mėlynas lotuliukas.gif

QUOTE(ღwillteღ @ 2009 04 28, 19:56)
drinks_cheers.gif turiu draugių baltaodžių-neįdega,gali paraudonuoti,bet neparus schmoll.gif pradeda nuo 4 min ir sudega,o aš pvz pradedu nuo 12 ir nepajaučiu,kad deginausi..

Aš irgi po 3-4 min sudegu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roretėlė: 29 balandžio 2009 - 08:47
QUOTE(questa @ 2009 04 28, 15:02)
http://us.st12.yimg....s_2052_29847196

nusipirkau stai toki krema, jus neisivaizduojat kokia isejau raudona, net geda buvo eot per prekybos centra, bet jausmas buvo toks lyg visa isvanota dilgelem  blush2.gif  tai ir nesupratau kodel? gal kuri turi toki ir jau yra bandzius

jauciu, kad sitas kremas su tingle efektu biggrin.gif
Atsakyti
nujausti yra viena, o pajusti visai kas kita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 04 29, 17:16)
nujausti yra viena, o pajusti visai kas kita  lotuliukas.gif

Jo...kazkaip praejo man noras pirkti krema su tingu 45 po tokiu ispudziu ax.gif
Papildyta:
Sakykit baltaodes, o jei krema su daug bronzantu naudojat, tai ka, irgi neparuduojat ne kiek? blink.gif
Na ir as ne tamsaus gymio. Pazystu merginu kurios nesidegine po ziemos rudziau uz mane atrodo, net jei as kokias 80 min jau bunu suvaiksciojus doh.gif Bet pernai pirkau krema su tingu 2 ir su bronzantais, o siemet tik su bronzantais ir po 100 min kas antra diena bunu tikrai graziai ruda. Nors aisku jei noreciau "rudmeses efekto", tai manau jo niekada ir su jokiais kremais nepasiekciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 30, 08:37)
Sakykit baltaodes, o jei krema su daug bronzantu naudojat, tai ka, irgi neparuduojat ne kiek? blink.gif
Na ir as ne tamsaus gymio. Pazystu merginu kurios nesidegine po ziemos rudziau uz mane atrodo, net jei as kokias 80 min jau bunu suvaiksciojus doh.gif Bet pernai pirkau krema su tingu 2 ir su bronzantais, o siemet tik su bronzantais ir po 100 min kas antra diena bunu tikrai graziai ruda. Nors aisku jei noreciau "rudmeses efekto", tai manau jo niekada ir su jokiais kremais nepasiekciau biggrin.gif

Baltaodėms nesvarbu ar žiema, ar vasara, mes vistiek būnam baltos, gal net galima pasakyti mėlynai baltos, tiek soliariumas, tiek saulė duoda tą patį rezultatą - raudonumą, žiaurų nusvilimą, tada tenka kaip vampyrui pavėsiuose slėptis doh.gif
Beje, bent jau aš kasantrą dieną negaliu eiti į soliariumą, nes po pirmųjų trijų minučių susvylu taip, kad kol oda atsigauna kartais reikia kokias 4 dienas palaukti doh.gif Ir nesvarbu kokie kremai, rudom būti mums praktiškai neįmanoma, na nebent vienas variantas, tai savaitę nepilną pasidžiaugti rudu kūnu, kai išpurškia, pačiai neteko to daryti, bet atsiliepimus apie tą purškimą girdėjau nekokius doh.gif
Atsakyti