Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

O maniskis jauciu kad i gulima netilps visai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal man padėsite ax.gif Esu totali baltaodė, kuri po 100 min. soliariume būna vis dar balta ir dar sugeba nudegti iki raudonumo, o po to pradėti luptis ax.gif O taip norisi gražaus rudo įdegio ax.gif
Atsakyti
Tokiu atveju manau reiktu kazko su bronzantais g.gif Nors is kitos puses, tai as dabar naudoju SB Chocolate indulgence ir is soliariumo visada iseinu graziai parudus, o per kelias valandas dar labiau paruduoju, bet po to tas rudumas labai greit nusiplauna (ypac po visokiu depiliaciju) doh.gif
Dabar galvoju pabandyt ka nors su tingu. Merginos, gal kuri bandet SB Unforgiven ar Intoxicating? Ar labai baisiai degina?
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 27, 10:45)
Tokiu atveju manau reiktu kazko su bronzantais g.gif Nors is kitos puses, tai as dabar naudoju SB Chocolate indulgence ir is soliariumo visada iseinu graziai parudus, o per kelias valandas dar labiau paruduoju, bet po to tas rudumas labai greit nusiplauna (ypac po visokiu depiliaciju) doh.gif
Dabar galvoju pabandyt ka nors su tingu. Merginos, gal kuri bandet SB Unforgiven ar Intoxicating? Ar labai baisiai degina?

Žiauriai nervuoja, kai po 3-5 min. aš būnu raudona doh.gif O mano draugės po poros seansų jau rudos vaikšto
Gal kas iš čia esančių vilniečių galėtų patarti į kokie soliariumai Vilniuje yra geriausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 27, 12:36)
O maniskis jauciu kad i gulima netilps visai doh.gif

maniskis irgi nelabai tilps,tai siulysiu i stovima eiti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 12:39)
Sveikos merginos  4u.gif
Gal man padėsite  ax.gif  Esu totali baltaodė, kuri po 100 min. soliariume būna vis dar balta ir dar sugeba nudegti iki raudonumo, o po to pradėti luptis  ax.gif  O taip norisi gražaus rudo įdegio  ax.gif

o tai kada jau bunant ruda g.gif as tai irgi totali baltaode, tai mazdaug po 150 min bunu sviesiai ruda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 04 27, 14:40)
o tai kada jau bunant ruda g.gif as tai  irgi totali baltaode, tai mazdaug po 150 min bunu sviesiai ruda smile.gif

Šokoladinė aš niekada nebuvau, tai tik svajone, bet taip norisi nors kiek būti rusvai, nes vaikštau kaip sūris balta, ar soliariumas ar saulė, rezultatas tas pats - raudona doh.gif Tada kaip vampyras šešėliuose slepiuosi, o kai raudonumas dingsta vėl būnu balta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Roretėlė @ 2009 04 27, 11:39)
Sveikos merginos  4u.gif
Gal man padėsite  ax.gif  Esu totali baltaodė, kuri po 100 min. soliariume būna vis dar balta ir dar sugeba nudegti iki raudonumo, o po to pradėti luptis  ax.gif  O taip norisi gražaus rudo įdegio  ax.gif

Kazkaip neitiketina,as irgi baltaode,bet po 100min.tikrai idegu lotuliukas.gif ,o krema naudoji koki?Pagerk beta karotina,greiciau idegsi.
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(B.F. @ 2009 04 27, 15:05)
Kazkaip neitiketina,as irgi baltaode,bet po 100min.tikrai idegu lotuliukas.gif ,o krema naudoji koki?Pagerk beta karotina,greiciau idegsi.

Geriu aš tą beta karotiną, o į soliariumą dabar nevaikštau, tai jokio kremo nenaudoju. Pas mane keista ta ode, nes aš saulėje būdama nusvylu nerealiai, nors būnu išsitepusi vaikišku apsauginiu kremu, kurio apsaugos faktorius aukščiausias doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu kaip tos soliariumu admin.valo soliariumus, buvau Equadore stovimam, tai ziuriu, kad rankenos nenuvalytos doh.gif kita karta nuejau i Solisun ir ten tas pats blink.gif
Atsakyti
Po 100 min. likti baltai kaip suris, tai cia jau nesamone kazkokia. Greiciausiai to soliariumo lempos nuo atidarymo nekeistos g.gif

Merginos, tai kaip del SB Unforgiven ar Intoxicating g.gif Kas bandet, kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 28 balandžio 2009 - 11:48
Ir beja, kas geraiu: tingas ar body blush? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 28 balandžio 2009 - 12:23