Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 19:11)
Ar tu pries eidama i soliariuma losjonu issitepi?? Bet tai gi negalima, oda gali suerzinti, negalima jokiu kosmetikos priemoniu naudoti einant i soliariuma, isskyrus spec kremus. Kaip tik reikia, kad oda svari butu...

aga... unsure.gif o dar ne per seniausiai norėjom veido kremus teptis... doh.gif bet pagal viską negalima tada.. unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ღwillteღ: 24 balandžio 2009 - 18:18
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 19:11)
Ar tu pries eidama i soliariuma losjonu issitepi?? Bet tai gi negalima, oda gali suerzinti, negalima jokiu kosmetikos priemoniu naudoti einant i soliariuma, isskyrus spec kremus. Kaip tik reikia, kad oda svari butu...

drinks_cheers.gif po gali aisku paprastau kremu teptis,bet ne pries.
Atsakyti
ne visai pries ryte isismaudau ir isitepu visa kuna lasjonu ir po kokiu 3-4val einu,nes kitiap labai nupleiskanoja oda,o va su specialaisi negaliu as teptis,o veida pries pat patepu su kremu su tuo spf kur buna ir viskas gerai buna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 24 balandžio 2009 - 18:38
QUOTE(ugnet @ 2009 04 24, 19:36)
ne visai pries ryte isismaudau ir isitepu visa kuna lasjonu ir po kokiu 3-4val einu,nes kitiap labai nupleiskanoja oda,o va su specialaisi negaliu as teptis,o veida pries pat patepu su kremu su tuo spf kur buna ir viskas gerai buna smile.gif

kodel su spec negali teptis? blink.gif su spf kai pasitepi tai turbut "labai" idegi biggrin.gif cia gi kaip tik apsaugo nuo uv spinduliu, kad neidegtum.... biggrin.gif ir isvis- negalima tokiais dalykais uzsieminet... doh.gif sugalvok tu man...
Atsakyti
Taigi kaip tik sako, kad einant i soliariuma reikia nusiplauti visus kremus,dezodorantus, kvepalus,nusivalyti akiu tusa kad jie nesukeltu alergines reakcijos..jeigu tu su spf tepies, tai visai neidegsi!!! O jei oda pleiskanoja, reikia ja drekinti jau isejus is soliariumo. wink.gif Tam taip pat yra visokiu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 18:19)
Man klausimas iskilo: jeigu pasitepsi soliariumui skritu kremu ir iseisi degintis i papludimi, ar greiciau idegsi? [cia grynai is smalsumo] wink.gif

ne... 4u.gif soliariumuose ir musu sauleje yra skirtingi kiekiai, intensyvumas b ir a tipo spinduliu...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 04 24, 23:20)
kodel su spec negali teptis?  blink.gif  su spf kai pasitepi tai turbut "labai" idegi  biggrin.gif  cia gi kaip tik apsaugo nuo uv spinduliu, kad neidegtum.... biggrin.gif ir isvis- negalima tokiais dalykais uzsieminet... doh.gif  sugalvok tu man...

nes isberia visa spuogais nuo tu soliariumui skirtu,o veida delto ir tepu tokiu,nes noriu kuo maziau degint as ji,visai uzdengt nesinori, kad visiskai baltas butu ir taip gerai kad biski pasausina,nes labai riebi pas mane veido oda
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 24, 22:26)
nes isberia visa spuogais nuo tu soliariumui skirtu,o veida delto ir tepu tokiu,nes noriu kuo maziau degint as ji,visai uzdengt nesinori, kad visiskai baltas butu ir taip gerai kad biski pasausina,nes labai riebi pas mane veido oda

Tai gal tu ne kremams alergiska, o per stipru soliariuma pasirenki?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 23:35)
Tai gal tu ne kremams alergiska, o per stipru soliariuma pasirenki?

o tai prie ko soliariumo stiprumas ir spuogai tie tokie balti su pulinuku? smile.gif ir jau isbandzius jei kremo tik netepu neismeta ant kitos dienos spuogais ,jei issitepu tada isberia, nors ir perku specialiai riebiai odai.. jau i soliariumus vaikstau 7 metus kokius(aisku nepastoviai biggrin.gif ) tai jau isbandzius daug visko biggrin.gif
Atsakyti
O as dabar pagalvojau.. g.gif pas mane veido oda yra raustanti ir tam naudoju specialu krema ir i soliariuma eidama visada pasitepu juo veido, kad apsaugot kapiliarus nuo karscio.. Tai dabar kai sakot, kad jokiu kitokiu kremu negalima, tai ir susimasciau ar teisingai darau ji tepdama pries g.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 04 24, 22:24)
Taigi kaip tik sako, kad einant i soliariuma reikia nusiplauti visus kremus,dezodorantus, kvepalus,nusivalyti akiu tusa kad jie nesukeltu alergines reakcijos..jeigu tu su spf tepies, tai visai neidegsi!!! O jei oda pleiskanoja,  reikia ja drekinti jau isejus is soliariumo. wink.gif Tam taip pat yra visokiu priemoniu.

Taip su spf neidegsi 4u.gif O odyte visada reikia drekint, nes sudrekinta odele geriau idega smile.gif
Atsakyti
[quote=ღwillteღ,2009 04 24, 19:02]
Nu geras,man tai neleidžia ten eiti,pyksta,tipo kenkia labai viskam...nervinasi.... doh.gif unsure.gif bet aš vis tiek savo... wub.gif biggrin.gif

man tai leidzia,tik aisku kad viskas butu su saiku,bet ir pati proto turiu kiek eiti... smile.gif
maniskis pats noretu nueiti pora kartu sake,nu jis ir taip rudaodis toks ,bet idomumo deliai sake nueis lotuliukas.gif
Atsakyti