QUOTE(wainona @ 2009 04 03, 06:06)
sweikos jungiuos ir as..iki mmm 3 dienos....visada man pries mmm mausdavo pilva net lb,o db taip keistai timcioja net nzn,ir sleikstuli kelia zalia mesa(gaminant valgyt)....valgyt nesinori jau kelinta diena,biski pavalgau ir atrodo skrandis sustojo ir tuoj sprogsiu..miegu neramej..jauciuos pavargus..o del krutines nieko tik tempia taip aisku padidejo bet man pries mmm visada padideja...okas swarbiausia kad taip dievinau savo vyra,o dbr jis mane nervina nors zmogus mano norus tenkina...okas swarbiausia vakar pasimatavau temp pazasty37.3..sian 37.5...vakar pasimylejom tai taip bamba skaudejo ka atsitiest negalejau....noriu leliuko jau senai,tai net bijau "o jei uzkibo"..tikiuos sulaukt nuomoniu...bijau testa darytis...nes o jei vel tas vienas pagaliukas
odb einu pawerksiu,lengviau paliks gal 

Sveikute, tavo pozymaiai labai panasus i

Papildyta:
QUOTE(baubux @ 2009 04 03, 13:38)
Sveikos būsimos mamytės,
Turiu tokį klausimą
s: ar pirmosiomis savaitėmis visoms krūtinė buvo skausminga?
Įtariu, kad galiu būti nėščia, bet nenoriu skubėti gadinti testų, nes šiandien paskutinė diena, kada mėn dar gali prasidėti.. Krūtinė padidėjo, bet nejautri visai.. Paprastai net prieš mėn būna jautresnė.
Iš anksto dėkoju.
Turiu tokį klausimą

Įtariu, kad galiu būti nėščia, bet nenoriu skubėti gadinti testų, nes šiandien paskutinė diena, kada mėn dar gali prasidėti.. Krūtinė padidėjo, bet nejautri visai.. Paprastai net prieš mėn būna jautresnė.

Iš anksto dėkoju.
Sveika, visi nestumo pozymiai pasireiskia kiekvienai skirtingai ir nebutinai krutines skausmas gali pasireiksti pirmosiomis nestumo savaitemis, kartais buna ir veliau o skaiciu ir tokiu variantu, kad is vis neskaudejo arba neimanoma prisiliest, taigi negali zinot koks pas tave bus tas pirmas pozymis, nes siaip tie pirmi nestumo pozymiai labai panasus i pries mmm.
QUOTE(simona/// @ 2009 04 03, 14:19)
Sveikos, as norejau Jusu paklausti del isskyru, teko girdeti, kad pries menesines (likus 1-2 dienelems) pradeda begti skaidrios isskyros - vandenelis? Gal jus zinot ar tikrai taip yra? O gal tai kaip tik nestumines isskyros
? Dekoju.

Na man pvz tai nebuvo labai skaidrios issk., bet tokios kaip vandenelis.