Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

sveikinu visas nestuke.gif mes su vyru nestuma planavome puse metu ir sis menesis buvo lemiamas 4u.gif pagaliau as nestuke.gif noriu ir noriu tai sakyt kad as nestuke.gif . pirmieji simptomai nestumo buvo kairiojo sono skauspas, krutines ir speneliu jautrumas, nuotaikos kaita, pradinges apetitas, o siandien jau pajauciau kad taip silpna darosi... ketvirtaieni begsiu pas gine eschoskopu paziuret gal jau savo zirniuka pamatysiu... visoms nuosirdziausios sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=shipra,2009 04 14, 10:53]
Sveikos,

mes irgi planuojam leliuka... wink.gif man ovuliacija buvo penktadieni, o siandien kazkaip keistai laksciau visa nakti i WC ir net slapimas su kraujuku, nelabai suprantu kas darosi, siaip nieko neskauda, tik kad slapintis labai daznai norisi... cia gal visgi pirmieji pozymiai??? g.gif
[/
ar nugaros neskauda? Aš taip pat manau kad tau šlapimo puslės uždegimas. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnisir ledas @ 2009 04 14, 16:11)
sveikinu visas  nestuke.gif  mes su vyru nestuma planavome puse metu ir sis menesis buvo lemiamas 4u.gif  pagaliau as nestuke.gif  noriu ir noriu tai sakyt kad as nestuke.gif . pirmieji simptomai nestumo buvo kairiojo sono skauspas, krutines ir speneliu jautrumas, nuotaikos kaita, pradinges apetitas, o siandien jau pajauciau kad taip silpna darosi... ketvirtaieni begsiu pas gine eschoskopu paziuret gal jau savo zirniuka pamatysiu... visoms nuosirdziausios sekmes 4u.gif

labai labai sveikinu wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

man jau 6 sav., pas gydytoja po savaites uzsirasiau, bet siandien pradejo rudai teplioti g.gif Kazin ar nieko blogo? Skaiciau, kad implantacija tai anksciau vyksta nei 6 sav., tai truputi neramu. Gal kas galit mane nuraminti..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 14, 22:36)
Sveikos,

man jau 6 sav., pas gydytoja po savaites uzsirasiau, bet siandien pradejo rudai teplioti  g.gif Kazin ar nieko blogo? Skaiciau, kad implantacija tai anksciau vyksta nei 6 sav., tai truputi neramu. Gal kas galit mane nuraminti..? 4u.gif

Sveikute kartais tai buna nieko blogo jos pasirodo butent kai turejo buti tariamos mmm arba siaip patikrina jeigu viskas gerai israso vaistus ir viskas, bet siaip kaip pasirodo rudos arba kraujingos isskyros nera nieko gero, taigi geriau pasiskambink savo ginei, nes kai man pasirode 5 sav. rudos isskyros pasake, kad gresiantis persileidimas ir buvo didele hematoma, dabar pas mane gulimas rezimas nieko kito negalima daryt, guliu ir geriu vaistukus ir svarbiausia nesinervinti, taigi geriau pasiskambink, kad tave patikrintu geriau nerizikuok ir kaip rasiau svarbiausia nesinervink, nes tai gali pakenkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 14 balandžio 2009 - 21:01
QUOTE(akilezna @ 2009 04 14, 21:52)
Sveikute kartais tai buna nieko blogo jos pasirodo butent kai turejo buti tariamos mmm, bet siaip kaip pasirodo rudos arba kraujingos isskyros nera nieko gero, taigi geriau pasiskambink savo ginei, nes kai man pasirode 5 sav. rudos isskyros pasake, kad gresiantis persileidimas ir buvo didele hematoma, dabar pas mane gulimas rezimas nieko kito negalima daryt, guliu ir geriu vaistukus ir svarbiausia nesinervinti, taigi geriau pasiskambink, kad tave patikrintu geriau nerizikuok ir kaip rasiau svarbiausia nesinervink, nes tai gali pakenkt.

Kad nervinuos tai faktas doh.gif Gal reikia bandyti anksciau persirasyti pas gydytoja, nes kita savaite butu tik pirmas apsilankymas... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 14, 23:00)
Kad nervinuos tai faktas  doh.gif Gal reikia bandyti anksciau persirasyti pas gydytoja, nes kita savaite butu tik pirmas apsilankymas... sad.gif

siulyciau nelaukt, nes paskui kartais buna per velu nieko negali padaryt sako kur jus anksciau budavot, arba kaip tik pasakys, kad viskas yra gerai tik reikia kai ko pagert ir is karto nusiraminsi smile.gif man tepliojo gal 5 dienas, bet kai jos jau pasidare labai rudos tada sunerimau, o kokios pas tave isskyros?
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 04 14, 22:05)
siulyciau nelaukt, nes paskui kartais buna per velu nieko negali padaryt sako kur jus anksciau budavot, arba kaip tik pasakys, kad viskas yra gerai tik reikia kai ko pagert ir is karto nusiraminsi  smile.gif man tepliojo gal 5 dienas, bet kai jos jau pasidare labai rudos tada sunerimau, o kokios pas tave isskyros?

man siandien tik pradejo, vos vos rudai tepa, tikiuosi praeis, bet tikrai norisi pas gydytoja anksciau nulekt... jei tik gales priimt.
o skaiciau buna normalu jei taip pradeda tuo metu kai turetu buti menesines, bet man jos turejo pries savaite buti, tai kaip ir paveluotai... bliamba visa nakti nemiegosiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 14, 23:09)
man siandien tik pradejo, vos vos rudai tepa, tikiuosi praeis, bet tikrai norisi pas gydytoja anksciau nulekt... jei tik gales priimt.
o skaiciau buna normalu jei taip pradeda tuo metu kai turetu buti menesines, bet man jos turejo pries savaite buti, tai kaip ir paveluotai... bliamba visa nakti nemiegosiu  verysad.gif

tik nesinervok 4u.gif , tai kad man taip atsitiko bandziau ko daugiau info gauti, tai kai kur rase, kad zirniukui viskas gerai tiesiog buna tu isskyru, o nuo ko jie sunku pasakyt, ir buna siek tiek pateplioja ir praeina tiesiog stebek save dabar, tiesiog perspejau tave, kad buna ir kitu variantu. Zinau blogai kai buna skausmai dideli ir pasirodo svezias kraujas, tai jau blogai o, kad tu pradejai tepliot dar nieko baisaus, ziurek save ir nesijaudink, miegok ramiai, nes taip gali tik pakenkt tik savo zirniukui wub.gif o jeigu bus anksciau galimybe nueit pas gine tai nueik blogiau nuo to nebus, o jeigu jau tikrai pajusi, kad kazkas ne tai arba tos isskyros pasidarys labai rudos eik ir prasykis be eiles, sakyk kad nescia ir pas tave kazkokios problemos, turetu priimt. ir nesijaudink viskas bus gerai tiesiog tikek ir saugok save 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akilezna: 14 balandžio 2009 - 21:25
[quote=Čeruti,2009 04 14, 19:26]
[quote=shipra,2009 04 14, 10:53]
Sveikos,

mes irgi planuojam leliuka... wink.gif man ovuliacija buvo penktadieni, o siandien kazkaip keistai laksciau visa nakti i WC ir net slapimas su kraujuku, nelabai suprantu kas darosi, siaip nieko neskauda, tik kad slapintis labai daznai norisi... cia gal visgi pirmieji pozymiai??? g.gif
[/
ar nugaros neskauda? Aš taip pat manau kad tau šlapimo puslės uždegimas. verysad.gif
[/quote]
O tai jei daznai varo i tuoleta ir beproto skauda nugara, gali but pusles udegimas? nes as esu turejus pusles ir inkstu uzdegima bet man nugaros neskaudejo. g.gif arba nepamenu tik .
Atsakyti
QUOTE(Rubiniuke @ 2009 04 14, 16:28)
Milduxe  net neisivaiduoju... gal labai mazai laiko... kiek tau DPO? pabandyk dar viena testuka... o kraujo tyrima gal reikia dukart kartoti, kad matytum, jei kyla skaiciukai, vadinasi nestumas tikrai yra... nu bet kaip gi tas testukas paprastai jie juk nemeluoja...

laiko tai tikrai dar per mazai, man vakar buvo ti 7 DPO. siaip nebuciau kelusi panikos, jei tik nematyciau tos antros jusoteles.. bet kaip parode siandieninis testas ir kraujo tyrimas, kol kas dar nieks nera isiimplantaves sad.gif Tiesiog buvo brokuotras testas ...

QUOTE(monikiux @ 2009 04 14, 16:39)

mes irgi taip...deja, sulaukiau mm....  aš vis dėl to galvoju, kad čia likimas, leliukas pats žino, kada ateiti, mes pirmąjį vaikiuką darėm, nieko neskaičiuodami, net minčių nebuvo vaisingas ar nevaisingas dienas stebėt, be to, susitikdavom tik savaitgaliais, vienas kartas ir opt- yra  wub.gif nenuleiskim rankų, vis tiek greitu laiku sulauksim gerų žinių 
gal ne per greitai, gal čia ne mm?  lauksim iš tavęs labai gerų žinių 

Tai dar siame cikle yra vilties.. nes siandien tik 8 DPO.. Ale vis tiek jauciusoi kaip veidu i suda ikritusi doh.gif Apsidziaugiau ir se tau... doh.gif

QUOTE(ugnisir ledas @ 2009 04 14, 18:11)
sveikinu visas  nestuke.gif  mes su vyru nestuma planavome puse metu ir sis menesis buvo lemiamas 4u.gif  pagaliau as nestuke.gif  noriu ir noriu tai sakyt kad as nestuke.gif . pirmieji simptomai nestumo buvo kairiojo sono skauspas, krutines ir speneliu jautrumas, nuotaikos kaita, pradinges apetitas, o siandien jau pajauciau kad taip silpna darosi... ketvirtaieni begsiu pas gine eschoskopu paziuret gal jau savo zirniuka pamatysiu... visoms nuosirdziausios sekmes 4u.gif

Labai labai atve sveikinu, sekmingai isnesioti wub.gif thumbup.gif
QUOTE(slyva @ 2009 04 14, 22:36)
Sveikos,

man jau 6 sav., pas gydytoja po savaites uzsirasiau, bet siandien pradejo rudai teplioti  g.gif Kazin ar nieko blogo? Skaiciau, kad implantacija tai anksciau vyksta nei 6 sav., tai truputi neramu. Gal kas galit mane nuraminti..? 4u.gif

Kad rudai teplioja tai ko gero nieko gero. Esme kaip tu jautiesi? jei tau pilva nuolatinai maudzia, pvz ilgiau nei desimt minuciu, spazmai yra, gal jausmas panasus kaip per mm, tada nieko gero. unsure.gif Bet jei nieo nejauti, tik tepa ir vsiaks, nemaudzia nuolatos, tada cia viskas gerai. Bet kokiu atevju turi i pas gydytoja nueiti. Pasidaryk hcg ir ziurek kaip auga.
Nenoriu gasdinti, bet kai man buvo nesivystantis, tai is pradziu pasirdoe rudos isskyros, po keliu dienu sviezias kraujas ir dar po keliu persileidimas.... verysad.gif

QUOTE(bbbituteee @ 2009 04 15, 00:23)
O tai jei daznai varo i tuoleta ir beproto skauda nugara, gali but pusles udegimas? nes as esu turejus pusles ir inkstu uzdegima bet man nugaros neskaudejo. g.gif arba nepamenu tik .

Tikrai taip unsure.gif Tau turetu dar baigiant slapintis skaudeti. Man kai buvo su smeliu ir krauju, tai atrodo sienom lipsiu kaip skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 04 15, 09:44)
laiko tai tikrai dar per mazai, man vakar buvo ti 7 DPO. siaip nebuciau kelusi panikos, jei tik nematyciau tos antros jusoteles.. bet kaip parode siandieninis testas ir kraujo tyrimas, kol kas dar nieks nera isiimplantaves sad.gif Tiesiog buvo brokuotras testas ...
Tai dar siame cikle yra vilties.. nes siandien tik 8 DPO.. Ale vis tiek jauciusoi kaip veidu i suda ikritusi  doh.gif Apsidziaugiau ir se tau...  doh.gif

gal dar neskubek jeigu tik 8DPO tavo zirniukas tik ka gakejo prisitvirtint, skaiciau kartais keliauju iki 10 dienu kol prisitvirtina, taigi dar nepergyvenk, kaip rasei dar turi vilties 4u.gif man 14DPO vaidokliuka parode, na bet jau taip normaliai iziurima, taigi lauk, zinau kad kantrybes neuztenka, bet ka padarysi, geriausia vistiek daryti NT ta diena kada turejo buti mmm, bet neatejo. Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti