QUOTE(Rubiniuke @ 2009 04 14, 16:28)
Milduxe net neisivaiduoju... gal labai mazai laiko... kiek tau DPO? pabandyk dar viena testuka... o kraujo tyrima gal reikia dukart kartoti, kad matytum, jei kyla skaiciukai, vadinasi nestumas tikrai yra... nu bet kaip gi tas testukas paprastai jie juk nemeluoja...
laiko tai tikrai dar per mazai, man vakar buvo ti 7 DPO. siaip nebuciau kelusi panikos, jei tik nematyciau tos antros jusoteles.. bet kaip parode siandieninis testas ir kraujo tyrimas, kol kas dar nieks nera isiimplantaves

Tiesiog buvo brokuotras testas ...
QUOTE(monikiux @ 2009 04 14, 16:39)
mes irgi taip...deja, sulaukiau mm.... aš vis dėl to galvoju, kad čia likimas, leliukas pats žino, kada ateiti, mes pirmąjį vaikiuką darėm, nieko neskaičiuodami, net minčių nebuvo vaisingas ar nevaisingas dienas stebėt, be to, susitikdavom tik savaitgaliais, vienas kartas ir opt- yra

nenuleiskim rankų, vis tiek greitu laiku sulauksim gerų žinių
gal ne per greitai, gal čia ne mm? lauksim iš tavęs labai gerų žinių
Tai dar siame cikle yra vilties.. nes siandien tik 8 DPO.. Ale vis tiek jauciusoi
kaip veidu i suda ikritusi 
Apsidziaugiau ir se tau...
QUOTE(ugnisir ledas @ 2009 04 14, 18:11)
sveikinu visas

mes su vyru nestuma planavome puse metu ir sis menesis buvo lemiamas

pagaliau as

noriu ir noriu tai sakyt kad as

. pirmieji simptomai nestumo buvo kairiojo sono skauspas, krutines ir speneliu jautrumas, nuotaikos kaita, pradinges apetitas, o siandien jau pajauciau kad taip silpna darosi... ketvirtaieni begsiu pas gine eschoskopu paziuret gal jau savo zirniuka pamatysiu... visoms nuosirdziausios sekmes
Labai labai atve sveikinu, sekmingai isnesioti
QUOTE(slyva @ 2009 04 14, 22:36)
Sveikos,
man jau 6 sav., pas gydytoja po savaites uzsirasiau, bet siandien pradejo rudai teplioti

Kazin ar nieko blogo? Skaiciau, kad implantacija tai anksciau vyksta nei 6 sav., tai truputi neramu. Gal kas galit mane nuraminti..?
Kad rudai teplioja tai ko gero nieko gero. Esme kaip tu jautiesi? jei tau pilva nuolatinai maudzia, pvz ilgiau nei desimt minuciu, spazmai yra, gal jausmas panasus kaip per mm, tada nieko gero.

Bet jei nieo nejauti, tik tepa ir vsiaks, nemaudzia nuolatos, tada cia viskas gerai. Bet kokiu atevju turi i pas gydytoja nueiti. Pasidaryk hcg ir ziurek kaip auga.
Nenoriu gasdinti, bet kai man buvo nesivystantis, tai is pradziu pasirdoe rudos isskyros, po keliu dienu sviezias kraujas ir dar po keliu persileidimas....
QUOTE(bbbituteee @ 2009 04 15, 00:23)
O tai jei daznai varo i tuoleta ir beproto skauda nugara, gali but pusles udegimas? nes as esu turejus pusles ir inkstu uzdegima bet man nugaros neskaudejo.

arba nepamenu tik .
Tikrai taip

Tau turetu dar baigiant slapintis skaudeti. Man kai buvo su smeliu ir krauju, tai atrodo sienom lipsiu kaip skauda