Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(milduxe @ 2009 04 15, 07:44)
laiko tai tikrai dar per mazai, man vakar buvo ti 7 DPO. siaip nebuciau kelusi panikos, jei tik nematyciau tos antros jusoteles.. bet kaip parode siandieninis testas ir kraujo tyrimas, kol kas dar nieks nera isiimplantaves sad.gif Tiesiog buvo brokuotras testas ...
Tai dar siame cikle yra vilties.. nes siandien tik 8 DPO.. Ale vis tiek jauciusoi kaip veidu i suda ikritusi  doh.gif Apsidziaugiau ir se tau...  doh.gif
Labai labai atve sveikinu, sekmingai isnesioti  wub.gif  thumbup.gif

na, gal tikrai per anksti pasidarei, dar kelias dieneles palauk ir pradžiugink mus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 04 15, 08:44)
Kad rudai teplioja tai ko gero nieko gero. Esme kaip tu jautiesi? jei tau pilva nuolatinai maudzia, pvz ilgiau nei desimt minuciu, spazmai yra, gal jausmas panasus kaip per mm, tada nieko gero.  unsure.gif  Bet jei nieo nejauti, tik tepa ir vsiaks, nemaudzia nuolatos, tada cia viskas gerai. Bet kokiu atevju turi i pas gydytoja nueiti. Pasidaryk hcg ir ziurek kaip auga.

Na man lyg ir nieko neskauda, jauciuos normaliai kaip ir iki tol, tai gal ir nieko g.gif Ryt eisiu pas gydytoja, vis tiek neramu... verysad.gif Ypac kai prisiskaitau apie persileidimus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 15, 15:51)
Na man lyg ir nieko neskauda, jauciuos normaliai kaip ir iki tol, tai gal ir nieko  g.gif Ryt eisiu pas gydytoja, vis tiek neramu... verysad.gif Ypac kai prisiskaitau apie persileidimus  verysad.gif

parasyk rytoj kaip pas gine sekesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 15, 13:51)
Na man lyg ir nieko neskauda, jauciuos normaliai kaip ir iki tol, tai gal ir nieko  g.gif Ryt eisiu pas gydytoja, vis tiek neramu... verysad.gif Ypac kai prisiskaitau apie persileidimus  verysad.gif

būtinai nueik, nusiraminsi 4u.gif lauksim gerų žinių 4u.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif
Tikiuosi viskas bus gerai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuos busimos mamytes prie jusu. Man jau 5 savaite, bet nejauciu jokiu nestumo pozymiu, keistai jauciuosi, pozymiu jokiu, o kraujas ir testai parode teigiama. Eisiu penktadieni pas ginekologe, ziuresiu ka man pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 15 balandžio 2009 - 15:56
QUOTE(SaDa @ 2009 04 15, 12:56)
Sveikos, jungiuos busimos mamytes prie jusu. Man jau 5 savaite, bet nejauciu jokiu nestumo pozymiu, keistai jauciuosi, pozymiu jokiu, o kraujas ir testai parode teigiama. Eisiu penktadieni pas ginekologe, ziuresiu ka man pasakys.

drinks_cheers.gif sveikinu tave, man ir 5 nestuke.gif su kazkiek sav, gine sake. 4u.gif taippat sveikinu visas busimas mamytes 4u.gif , visoms ramaus ir grazaus laukimo..
vakar buvau pas gine.padare visokius tyrimus ir po dvieju savaiteliu eisiu atsakymu. siaip jauciuosi gerai. nei pykina manes, tik tokia tingi esu pasidarius ir ant rugstaus traukia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 15, 14:51)

Na mergaites patarciau kuo maziau baimintis ir skaityti apie persileidimus ax.gif As galvojau, bijojau ir 7 sav. persileidau verysad.gif Tad dziaukites nestuke.gif ir kuo daugiau teigiamu emociju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 04 15, 19:32)
Na mergaites patarciau kuo maziau baimintis ir skaityti apie persileidimus ax.gif  As galvojau, bijojau ir 7 sav. persileidau verysad.gif  Tad dziaukites  nestuke.gif  ir kuo daugiau teigiamu emociju thumbup.gif

Na taip, teigiamos emocijos tikrai svarbu.... as pirma syki, kai pastojau, tai buvau isitikinusi, kad man viskas bus gerai ir nekreipiau i nieka demesio.. ir finale - nesivystantis... Siaip manau, reikia atsargiai, bet ne paranojiskai save stebeti, tada ir progos sau padeti nepraleisim ir be reikalo nepergyvensim per daug 4u.gif
Sveikinu naujas 2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

senai skaitau jusu temele ir laukiu ir pergyvenu kartu su jumis. Ir siandien atejau pranesti savo dziugias nauijenas. MMM veluoja 3 dienos, testas vaiduokliuoja ax.gif Priduotas kraujas HCG istirti parode 30,64 mIU/L thumbup.gif thumbup.gif reiskia vaikuikas jau pilvelyje. Dar niekas isskyrus vyro nezino, o taip noresi pasidziaugti su kitais. Tik siandien gavau kraujo atsakyma, tai iki siol jauciu adrenalina wub.gif

O del pozymiu tai mano tokie:

1. Pakilo kuno temperatura iki 37 - 37,1 ir laikosi jau savaite
2. Jauciu toki pilnumo jausma pilvo apacioje, na kazkiek panasus kaip pries mmm, bet ne visai toks. Daugiau pavaiksciojus arba i vakara maudimas sustipreja. Kartais dilgcioja sonose.
3. Nuotaiku kaita
4. Vandeningos baltos spalvos iskyros
5. Suminksteje viduriai (na ne viduriuoju, bet nueinu dideliu reiklau 3-4 kartus per diena blush2.gif )
6. BT laikosi 36,9
7. Vakarais dega zandai

P.S. Siap testas tai toks vos matomas vaiduoklis, bet kraujo tyrimas patvirtino nestuma wub.gif

(dar pamirsau pridurti kad O ivyko beveik 23 c.d. tai kad nestumas dar labai mazas, tik 13 DPO)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 15 balandžio 2009 - 21:55
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 15, 23:49)
Sveikos mergaites  4u.gif

senai skaitau jusu temele ir laukiu ir pergyvenu kartu su jumis. Ir siandien atejau pranesti savo dziugias nauijenas. MMM veluoja 3 dienos, testas vaiduokliuoja  ax.gif Priduotas kraujas HCG istirti parode 30,64 mIU/L  thumbup.gif  thumbup.gif reiskia vaikuikas jau pilvelyje. Dar niekas isskyrus vyro nezino, o taip noresi pasidziaugti su kitais. Tik siandien gavau kraujo atsakyma, tai iki siol jauciu adrenalina  wub.gif

O del pozymiu tai mano tokie:

1. Pakilo kuno temperatura iki 37 - 37,1 ir laikosi jau savaite
2. Jauciu toki pilnumo jausma pilvo apacioje, na kazkiek panasus kaip pries mmm, bet ne visai toks. Daugiau pavaiksciojus arba i vakara maudimas sustipreja. Kartais dilgcioja sonose.
3. Nuotaiku kaita
4. Vandeningos baltos spalvos iskyros
5. Suminksteje viduriai (na ne viduriuoju, bet nueinu dideliu reiklau 3-4 kartus per diena  blush2.gif )
6. BT laikosi 36,9
7. Vakarais dega zandai

P.S. Siap testas tai toks vos matomas vaiduoklis, bet kraujo tyrimas patvirtino nestuma  wub.gif

[color=yellow](dar pamirsau pridurti kad O ivyko beveik 23 c.d. tai kad nestumas dar labai mazas, tik 13 DPO)

nu kaip fainai, kai taip issamiai vsika apraso thumbup.gif
Sveikinu ir dziaugiusi uz jus wub.gif
bet 5 punktas, tai visai ne nestukinis... doh.gif Bet kas gerai, tai kitoms, kam nekieteja, gales dar vilciu nelaidoti thumbup.gif
O kaip nuovargis? nesijauti labiau pavargus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 04 15, 21:49)
Sveikos mergaites  4u.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(milduxe @ 2009 04 16, 09:15)
bet 5 punktas, tai visai ne nestukinis... 

ir man buvo atvirkščiai doh.gif bet gal kaip kurioms unsure.gif

Milduxe, o kaip tu? mirksiukas.gif
Atsakyti