Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikos smile.gif jungiuos prie jusu 4u.gif sveikinu visas nestuke.gif visoms kitoms linkiu kuo greiciau sulaukti II clap.gif nerealus jausmas 4u.gif blush2.gif kaip isvydau teigiama apsiasarojau is dziaugsmo smile.gif 8 men. stengemes ir pagaliau thumbup.gif mes dar maziukai.. apie 6 sav. o pozymiai jau jauciasi ax.gif pykina, nuovargis jauciasi, darbe vaikstau apsnudus ax.gif atrodo vis miego noriu.. pilva vis maudzia, bet daktare sake kad normalu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirbliuks: 17 balandžio 2009 - 19:02
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 04 17, 19:01)
Sveikos  smile.gif  jungiuos prie jusu  4u.gif  sveikinu visas  nestuke.gif  visoms kitoms linkiu kuo greiciau sulaukti II clap.gif nerealus jausmas  4u.gif  blush2.gif  kaip isvydau teigiama apsiasarojau is dziaugsmo smile.gif 8 men. stengemes ir pagaliau  thumbup.gif  mes dar maziukai.. apie 6 sav. o pozymiai jau jauciasi ax.gif  pykina, nuovargis jauciasi, darbe vaikstau apsnudus  ax.gif  atrodo vis miego noriu.. pilva vis maudzia, bet daktare sake kad normalu rolleyes.gif

sveikinu labai labai wub.gif wub.gif

Milduxe, įdomu iš tavęs ką išgirst, gal jau kokių gerų navynų turi? mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien vel dariausi NT, bet nepamaciau nieko ka norejau pamatyti verysad.gif .vis dar teplioja rudai,pas gine siandien neturejau galimybes nueit.
o kai nutrauki KT vartojima gal yra kokiu nors vaistuku, kad atsistatytu organizmas po KT vartojimo,kad greiciau galeciau pastoti?blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrte: 17 balandžio 2009 - 21:57
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 04 17, 20:01)
Sveikos  smile.gif  jungiuos prie jusu  4u.gif  sveikinu visas  nestuke.gif  visoms kitoms linkiu kuo greiciau sulaukti II clap.gif nerealus jausmas  4u.gif  blush2.gif  kaip isvydau teigiama apsiasarojau is dziaugsmo smile.gif 8 men. stengemes ir pagaliau  thumbup.gif  mes dar maziukai.. apie 6 sav. o pozymiai jau jauciasi ax.gif  pykina, nuovargis jauciasi, darbe vaikstau apsnudus  ax.gif  atrodo vis miego noriu.. pilva vis maudzia, bet daktare sake kad normalu rolleyes.gif

sveikinu 4u.gif mums pavyko per 7 cikla nestuke.gif ax.gif pilva pamaudzia, miego norisi labiau smile.gif dar pas gyditoja nebuvau, eisiu geguzes 5d. mums bus lygiai 7 sav ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

vienintelis pozymis man buvo dingusios menesines biggrin.gif jei kudikis nebutu buves planuotas ir lauktas, gal net nebuciau patikejusi, kad laukiuosi...
Atsakyti
QUOTE(zvirbliuks @ 2009 04 17, 21:01)

sveikinu tave labai thumbup.gif
QUOTE(MO @ 2009 04 17, 22:16)
sveikinu labai labai  wub.gif  wub.gif

Milduxe, įdomu iš tavęs ką išgirst, gal jau kokių gerų navynų turi?  mirksiukas.gif

as dar bijau garsiai sneketi.. bet jauciu viskuo, kad jau nebe viena wub.gif Krutine jautri, BT laikosi auksta... teste vaiduokliukas, ir vakar patepliojo(tai ir implantavosi vakar) ir nustojo, dabar svaru grazu balta wub.gif Rytoj darysiuos dar viena testa, ziuresiu ar ryskeja ir pirmadieni jau pas klima eisiu wub.gif gal ka pasakys.. ir aisku krauja pirmadieni pasidarysiu, kad jau 100 proc. zinociau wub.gif Bet sirdis ir pojuciai isduoda, kad jau wub.gif
Atsakyti
Sveikutės,

...nors ir labai nedrasu, bet pirmadienį jau pamačiau NT vaiduokliuką, o šiandien dariausi ir jis jau visiškai ryškus, kolkas dar negaliu patikėti, kad galiu būti nestuke.gif , nors intensyviai planuojam ir gydomės jau daugiau negu du metai, bet tikiuosi, kad pagaliau... to linkiu ir visoms to norinčioms...

...ar priimsite ir mane į savo gretas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 04 18, 10:49)
sveikinu tave labai  thumbup.gif
as dar bijau garsiai sneketi.. bet jauciu viskuo, kad jau nebe viena  wub.gif  Krutine jautri, BT laikosi auksta... teste vaiduokliukas, ir vakar patepliojo(tai ir implantavosi vakar) ir nustojo, dabar svaru grazu balta  wub.gif  Rytoj darysiuos dar viena testa, ziuresiu ar ryskeja ir pirmadieni jau pas klima eisiu  wub.gif  gal ka pasakys.. ir aisku krauja pirmadieni pasidarysiu, kad jau 100 proc. zinociau  wub.gif Bet sirdis ir pojuciai isduoda, kad jau  wub.gif

jeeeeeeetus, kaip faina, milduxe wub.gif labai labai džiaugiuos wub.gif thumbup.gif

QUOTE(...sara... @ 2009 04 18, 13:26)
Sveikutės,

...nors ir labai nedrasu, bet pirmadienį jau pamačiau NT vaiduokliuką, o šiandien dariausi ir jis jau visiškai ryškus, kolkas dar negaliu patikėti, kad galiu būti  nestuke.gif , nors intensyviai planuojam ir gydomės jau daugiau negu du metai, bet tikiuosi, kad pagaliau... to linkiu ir visoms to norinčioms...

...ar priimsite ir mane į savo gretas  blush2.gif

po dviejų metų? unsure.gif nuostabu..... sveikinu labai labai labai wub.gif wub.gif wub.gif

Mergaitės, jūs man, neišmanėlei, paaiškinkit, kaip ten yra, įvykus O, kada įvyksta implantacija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 04 18, 14:26)
Sveikutės,

...nors ir labai nedrasu, bet pirmadienį jau pamačiau NT vaiduokliuką, o šiandien dariausi ir jis jau visiškai ryškus, kolkas dar negaliu patikėti, kad galiu būti  nestuke.gif , nors intensyviai planuojam ir gydomės jau daugiau negu du metai, bet tikiuosi, kad pagaliau... to linkiu ir visoms to norinčioms...

...ar priimsite ir mane į savo gretas  blush2.gif

jei jau is vaiduokliuko pasidare ryskus, tai tikrai yra nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2009 04 18, 14:45)
jeeeeeeetus, kaip faina, milduxe  wub.gif labai labai džiaugiuos  wub.gif  thumbup.gif
po dviejų metų?  unsure.gif nuostabu..... sveikinu labai labai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Mergaitės, jūs man, neišmanėlei, paaiškinkit, kaip ten yra, įvykus O, kada įvyksta implantacija?  blush2.gif

...man gydytoja sakydavo, kad 10 dienų po O jau turi vykti implantacija ir pradėti NT rodyti vaiduokliuką, beja pas mane šį mėn taip ir parodė NT 10DPO blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cvetocik @ 2009 04 18, 14:47)
jei jau is vaiduokliuko pasidare ryskus, tai tikrai yra nestuke.gif

...beja, jei viskas gerai tai pagal supermamos skaičiuoklius man irgi išeitų gruodžio 23 d. terminas smile.gif kaip ir pas tave liniuočikėje matau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 04 18, 14:58)
...man gydytoja sakydavo, kad 10 dienų po O jau turi vykti implantacija ir pradėti NT rodyti vaiduokliuką, beja pas mane šį mėn taip ir parodė NT 10DPO  blush2.gif
Papildyta:
...beja, jei viskas gerai tai pagal supermamos skaičiuoklius man irgi išeitų gruodžio 23 d. terminas  smile.gif kaip ir pas tave liniuočikėje matau  4u.gif

as pirma NT dariau 11DPO irgi pamaciau vaiduokli gan rysku ax.gif
pagal supermama man gimdyt gruodzio 22d, o pagal si kazkodel 23 g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cvetocik: 18 balandžio 2009 - 14:07
QUOTE(milduxe @ 2009 04 18, 11:49)
sveikinu tave labai  thumbup.gif
as dar bijau garsiai sneketi.. bet jauciu viskuo, kad jau nebe viena  wub.gif  Krutine jautri, BT laikosi auksta... teste vaiduokliukas, ir vakar patepliojo(tai ir implantavosi vakar) ir nustojo, dabar svaru grazu balta  wub.gif  Rytoj darysiuos dar viena testa, ziuresiu ar ryskeja ir pirmadieni jau pas klima eisiu  wub.gif  gal ka pasakys.. ir aisku krauja pirmadieni pasidarysiu, kad jau 100 proc. zinociau  wub.gif Bet sirdis ir pojuciai isduoda, kad jau  wub.gif

sweikinu tave milduxe thumbup.gif , o as tai dar turbut nea schmoll.gif 21 turetu mm prasideti tai ziuresiu, siaip tai krutys ramios, gal siek tiek karts nuo karto padygliuoja, bet manau kad cia man PMSas, labai liudna, labai norim, bet mums dar pirmas ciklas kaip planuojam blush2.gif
Atsakyti