Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(milduxe @ 2009 04 20, 14:40)
Na pozymiai tavo nestukiniai  tongue.gif  thumbup.gif  Mes nelaukiam kartu su tavimi  thumbup.gif Ne savaites tau neliko  doh.gif

xixi na ziuresim...pranesiu jeigu ka smile.gif

ND darem saziningai blush2.gif
Atsakyti
papasakosiu ir as savo istorija,gal kam pades laukiant mazylio 4u.gif
man jusu istorijos labai padejo:)
tai va susapnavau viena diena kad esu nescia ir kad mane persekioja mano buves vaikinas.pabundu,pasitikrinu savo el pasta-o ten-buvusiojo laiskas,va tada pamaniau-pranasiskas sapnas ir niekaip neapleido mintis kad galiu but nescia. ax.gif
atejo laikas menesinem-jos nepasirode.praejo 10 dienu,nutariau pasidaryt testuka.nieko nesitikejau...(beveik metai su vyru bandom susilaukt leliaus ir nieko...turejau problemu...buvo trukus cista,atlikta laparoskopija ir seip infekcines ligos labai kamuodavo... schmoll.gif )na testukas kaip ir tikejaus-neigiamas.bet kas dien vis labiau pradeda skaudet papukus,ir jie tokie jautrus... verysad.gif paskui dar tas alikis...praejo dar ko ne 20 dienu,maniau stresas...bet nebeistveriau ir nusipirkau dar viena-o jis rodo-II nestuke.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif netveriu savam kaily-kojos rankos ima drebet,nunesu vyrui testa i lova,pazadinu-tas taip pat netiki savom aikm bigsmile.gif bigsmile.gif ir pagaliau abu isitikinom kai apsilankem pas ginekologe nestuke.gif nuostabus jausmas... thumbup.gif
leliukui jau 6 savaites.o as jau jauciu sioki toki pykinima,labai didelis mieguistumas ir labai pucia pilva 4u.gif
tas nestumas man kaip koks stebuklas,pasaka kazkokia,ne minutes nenustoju apie tai galvot:) nestuke.gif
sekmes mergaites laukiant savo stebuklu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 04 20, 16:39)
papasakosiu ir as savo istorija,gal  kam pades laukiant mazylio 4u.gif
tai va susapnavau viena diena kad esu nescia ir kad mane persekioja mano buves vaikinas.pabundu,pasitikrinu savo el pasta-o ten-buvusiojo laiskas,va tada pamaniau-pranasiskas sapnas ir niekaip neapleido mintis kad galiu but nescia. ax.gif
atejo laikas menesinem-jos nepasirode.praejo 10 dienu,nutariau pasidaryt testuka.nieko nesitikejau...(beveik metai su vyru bandom susilaukt leliaus ir nieko...turejau problemu...buvo trukus cista,atlikta laparoskopija ir seip infekcines ligos labai kamuodavo... schmoll.gif )na testukas kaip ir tikejaus-neigiamas.bet kas dien vis labiau pradeda skaudet papukus,ir jie tokie jautrus... verysad.gif paskui dar tas alikis...praejo dar ko ne 20 dienu,maniau stresas...bet nebeistveriau ir nusipirkau dar viena-o jis rodo-II  nestuke.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  netveriu savam kaily-kojos rankos ima drebet,nunesu vyrui testa i lova,pazadinu-tas taip pat netiki savom aikm bigsmile.gif  bigsmile.gif ir pagaliau abu isitikinom kai apsilankem pas ginekologe nestuke.gif  nuostabus jausmas... thumbup.gif
leliukui jau 6 savaites.o as jau jauciu sioki toki pykinima,labai didelis mieguistumas ir labai pucia pilva 4u.gif
tas nestumas man kaip koks stebuklas,pasaka kazkokia,ne minutes nenustoju apie tai galvot:) nestuke.gif

ir as sapnavau, kad laukiuosi, bet kazkodel turbut dar ne, laukiu mm , parasysiu jei nesulauksiu, nes kazkaip neaiskiai buvo pasirode patepliojimai ir dingo, man taip pirma karta gyvenime taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 04 20, 17:39)
atejo laikas menesinem-jos nepasirode.praejo 10 dienu,nutariau pasidaryt testuka.nieko nesitikejau...(beveik metai su vyru bandom susilaukt leliaus ir nieko...turejau problemu...buvo trukus cista,atlikta laparoskopija ir seip infekcines ligos labai kamuodavo... schmoll.gif )na testukas kaip ir tikejaus-neigiamas.bet kas dien vis labiau pradeda skaudet papukus,ir jie tokie jautrus... verysad.gif paskui dar tas alikis...praejo dar ko ne 20 dienu,maniau stresas...bet nebeistveriau ir nusipirkau dar viena-o jis rodo-II  nestuke.gif  blink.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  netveriu savam kaily-kojos rankos ima drebet,nunesu vyrui testa i lova,pazadinu-tas taip pat netiki savom aikm bigsmile.gif  bigsmile.gif ir pagaliau abu isitikinom kai apsilankem pas ginekologe nestuke.gif  nuostabus jausmas... thumbup.gif

Sveikinu su nestuke.gif labai suprantu kas reiskia laukti metus as laukiau beveik 2 metus thumbup.gif smile.gif
Atsakyti

...smagu skaityti istorijas su gera pabaiga wub.gif
Atsakyti
atejo laikas menesinem-jos nepasirode.praejo 10 dienu,nutariau pasidaryt testuka.nieko nesitikejau...(beveik metai su vyru bandom susilaukt leliaus ir nieko...turejau problemu...buvo trukus cista,atlikta laparoskopija ir seip infekcines ligos labai kamuodavo... schmoll.gif )na testukas kaip ir tikejaus-neigiamas.bet kas dien vis labiau pradeda skaudet papukus,ir jie tokie jautrus... verysad.gif paskui dar tas alikis...praejo dar ko ne 20 dienu,maniau stresas...bet nebeistveriau ir nusipirkau dar viena-o jis rodo-II nestuke.gif blink.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif netveriu savam kaily-kojos rankos ima drebet,nunesu vyrui testa i lova,pazadinu-tas taip pat netiki savom aikm bigsmile.gif bigsmile.gif ir pagaliau abu isitikinom kai apsilankem pas ginekologe nestuke.gif nuostabus jausmas... thumbup.gif
[/quote]
ir as prisidedu prie sveikinimu, sia grazia proga wub.gif
man ir sesta savaite wub.gif
maciau kad tau gimdyti gruodzio 12.. o man panasiai 8 wub.gif
vos ne ta pacia diena ax.gif
merginos, o gal jus susidurete su tokia padetimi. Mane labai nemiga kankina. einu i tuoleta tris kartus per nakti. o paskiau,jau neina uzmigti.uzmiegu ir vel keltis.. doh.gif pasidalinkite, kaip jus kovojate su tuom.. blush2.gif
Atsakyti
[ [/quote]
ir as prisidedu prie sveikinimu, sia grazia proga wub.gif
man ir sesta savaite wub.gif
maciau kad tau gimdyti gruodzio 12.. o man panasiai 8 wub.gif
vos ne ta pacia diena ax.gif
merginos, o gal jus susidurete su tokia padetimi. Mane labai nemiga kankina. einu i tuoleta tris kartus per nakti. o paskiau,jau neina uzmigti.uzmiegu ir vel keltis.. doh.gif pasidalinkite, kaip jus kovojate su tuom.. blush2.gif
[/quote]

...mane nemiga irgi kankina, o į tulika tik kelio dienos po pastojimo palaksčiau ir praėjo, kolkas dar nereikia tiek dažnai lakstyt, o visą dieną vbaikštau kaip pachmielinga ir užtinus kaip neišsimiegojus g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 04 20, 21:08)
...mane nemiga irgi kankina, o į tulika tik kelio dienos po pastojimo palaksčiau ir praėjo, kolkas dar nereikia tiek dažnai lakstyt, o visą dieną vbaikštau kaip pachmielinga ir užtinus kaip neišsimiegojus  g.gif

i tulika tai as lakstau kaip reikiant. ir visas pilvas toks sunkus atrodo vos ka suvalgius. o ryte tenka anksti keltis, nes jau pusle nelaiko, tik paskui jau pamiegot iki zadintuvo mazokai laiko lieka doh.gif irgi vargstu - per diena greitai pavargstu, vis miego norisi doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vis skaitinėju skaitinėju ir pagal jūsų surašytus požymius bandau pritaikyti sau ir daugiau nei puse jų tinka ir man biggrin.gif . Kažkaip giliai širdyje tikiu, kad aš nestuke.gif . bet pati vėju tas mintis tolyn. Juk kovo galas pirmi mūsų bandymai leliuko link ax.gif Šiandien 6 diena kai vėluoja mmm tad ryte nutariau pasidaryti testą ir jis parodė II
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2009 04 20, 13:10)
Sweikinu ir dziaugiuosi kad musu cia daugeja thumbup.gif  o man siandien irgi labai jau itartina, kaip ir vakar vakare pastebejau nezymu patepliojima bet isskyros skaiscios, siandien vel tik vos vos, tai taip ir nelabai supratau, siandien pajautrejo krutys, o pagal cikla rytoj turetu prasideti mm, ar tai gali reikst, kad pastojau?????
Papildyta:

Uzuojauta tau verysad.gif  o tai juk sakei kad buvo NT teigiamas, tai gal viski tas pakraujavimas tik koks siaip, o ne menesines?

Mane irgi pateplioja truputį, bet pastebėjau, kad tik po meilės nakties blush2.gif . Todėl dabar stengiamės būti laaaabai atsargūs .

papasakosiu ir as savo istorija,gal  kam pades laukiant mazylio

Aš tik tą naktį, kai ryte ruošiausi daryti nėštumo testą, tai kiaurą naktį sapnavau įvairiausius testo rezultatus. Ryte atsikėliau labiau pavargus nei pailsėjus.
Džiaugiuosi, kad kol kas dar stipriai nepykina, tačiau burnoje nuolat jaučiu kartumą. Labai padeda šokoladas. Negaliu prieš jį atsilaikyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2009 04 20, 18:06)
i tulika tai as lakstau kaip reikiant. ir visas pilvas toks sunkus atrodo vos ka suvalgius. o ryte tenka anksti keltis, nes jau pusle nelaiko, tik paskui jau pamiegot iki zadintuvo mazokai laiko lieka  doh.gif irgi vargstu - per diena greitai pavargstu, vis miego norisi  doh.gif

Man taipogi viskas tas pats, tik keliuosi 3-4kartus per nakti doh.gif . vakare bijau eiti ir miegoti, nes zinau kas laukia nakti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keira24 @ 2009 04 21, 09:27)
Sveikos  4u.gif

Vis skaitinėju skaitinėju ir pagal jūsų surašytus požymius bandau pritaikyti sau ir daugiau nei puse jų tinka ir man biggrin.gif . Kažkaip giliai širdyje tikiu, kad aš  nestuke.gif . bet pati vėju tas mintis tolyn. Juk kovo galas pirmi mūsų bandymai leliuko link ax.gif Šiandien 6 diena kai vėluoja mmm tad ryte nutariau pasidaryti testą ir jis parodė II

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu, kai svajonės pildosi.
Atsakyti