Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(keira24 @ 2009 04 21, 05:27)
Sveikos  4u.gif

Vis skaitinėju skaitinėju ir pagal jūsų surašytus požymius bandau pritaikyti sau ir daugiau nei puse jų tinka ir man biggrin.gif . Kažkaip giliai širdyje tikiu, kad aš  nestuke.gif . bet pati vėju tas mintis tolyn. Juk kovo galas pirmi mūsų bandymai leliuko link ax.gif Šiandien 6 diena kai vėluoja mmm tad ryte nutariau pasidaryti testą ir jis parodė II

Nuosirdziai sveikinu wub.gif .mums su brangiuoju taippat kova pavyko,is pirmo karto. nors nelabai tikejau blush2.gif .O maniskis sako, man pavyks lotuliukas.gif ir nestuke.gif
Atsakyti
Man irgi kartu pora dienu burnoje smile.gif geras gal ir as pamatysiu II reiks su sokoladu pabandyt pasigydyt smile.gif biggrin.gif , sianakt net sapnavau kad nueinu i wc ir pamatau prasidedancias dienas bet sviesias tokias smile.gif. Man vakare atrodo luztu miego noriu atsigulu ir negaliu uzmigti smile.gif
Atsakyti
O man jau antra diena kai vos vos pasirodo isskyru su sviesiu kraujuku, nesuprantu kas vyksta, vakar turejo prasideti mm, ir pastoviai pavargusi jauciuosi, pilvas toks papustas kaip pries mm, ir i vakara uzeina kad paskausta siek tiek apacia, kaip pries mm. man taip niekada nebuvo. Gal kuriai yra panasiai nutike? Ar cia galetu buti kazkokia lygos pradzia ar nestumo pradzia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2009 04 21, 09:38)
Nuosirdziai sveikinu wub.gif .mums su brangiuoju taippat kova pavyko,is pirmo karto. nors nelabai tikejau blush2.gif .O maniskis sako, man pavyks lotuliukas.gif ir  nestuke.gif

Ačiū visoms 4u.gif
Man labai sunku patikėti, kad taip greitai viskas vyksta rolleyes.gif , bet dabar reikia eiti pas gin., kad patvirtintų tą patį wub.gif
Tik dabar prasideda visokių kvailų minčių lindimas į galvą, kad viskas būtų gerai, kad nieko nenutiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keira24 @ 2009 04 21, 07:10)
Ačiū visoms 4u.gif 
Man labai sunku patikėti, kad taip greitai viskas vyksta rolleyes.gif , bet dabar reikia eiti pas gin., kad patvirtintų tą patį wub.gif
Tik dabar prasideda visokių kvailų minčių lindimas į galvą, kad viskas būtų gerai, kad nieko nenutiktu unsure.gif

Nesijaudink viskas bus gerai, reikia vyti blogas mintis i sona. ir dziaugtis, tai ka turime po sirdele nestuke.gif ,musu mazuosius brangaiusius angelelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2009 04 21, 12:23)
Nesijaudink viskas bus gerai, reikia vyti blogas mintis i sona. ir dziaugtis, tai ka turime po sirdele nestuke.gif ,musu mazuosius brangaiusius angelelius wub.gif

Taip ir nuteikinėju save, kad su kiekviena diena vis augsim ir augsim kartu wub.gif
Atsakyti
SVEIKOS, ar alpimas ir nuovargis priskiriamasankstyviems nestumo pozymiams?
Atsakyti
Labas visom, sveikinu sulaukusias || bruksniuku. O man idomu ar staiga sukiles apetitas gali buti nestumo pozimis.? Jau kelios dienos nieko daugiau nedarau tik valgau doh.gif O dar nuotaiku kaita, viena minute gerai, kita minute rekiu ant visu, dar po kiek laiko verkti noriu. doh.gif Siaip mmm turetu buti po keliu dienu.
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2009 04 21, 16:33)
SVEIKOS, ar alpimas ir nuovargis priskiriamasankstyviems nestumo pozymiams?

manau kad gali
Papildyta:
QUOTE(ausra33 @ 2009 04 21, 16:40)
Labas visom, sveikinu sulaukusias || bruksniuku. O man idomu ar staiga sukiles apetitas gali buti nestumo pozimis.? Jau kelios dienos nieko daugiau nedarau tik valgau doh.gif O dar nuotaiku kaita, viena minute gerai, kita minute rekiu ant visu, dar po kiek laiko verkti noriu. doh.gif Siaip mmm turetu buti po keliu dienu.

manau kad taip smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
pas mane irgi nuotaku kaita siaubinga,krutine kazkaip idomiai maudzia, svaigsta galva, pykinimas, silpnumas ir nuovargis jauciasi.dariausi siandien testa,kolkas neigiamas verysad.gif iki mmm dar 2 dienos.
o jei buciau pastojusi gal jau rodytu testas II?o gal kokio jautresnio testo reiktu? g.gif
na ziuresiu dar pora dieneliu palauksiu,tikiuosi nesulauksiu mmm doh.gif
Atsakyti
10 dienu po santikiu ,jau gali darytis testuka, jjei esi nescia bus teigiamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Superblondine**: 21 balandžio 2009 - 17:44
labi, dziaugsmo pilnos kelnes lotuliukas.gif
Isgimdziau pagaliau
user posted image
user posted image
darytas vakare, 8 dpo, greiciausia sian implantavosi 4u.gif
Pozymiai: mieguistumas, sleikstulis, pilnumo jausmas pavalgius.
Atsakyti