Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikutes,
na jungiuosi ir as su savuoju zirniuku. Antradieni gydytoja patvirtino 4 savaiteles ax.gif . Ojojoj kaip seniai norejau, o dabar taip baisu pasidare blink.gif juokingiausia, kad nuo sio pirmadienio pakele pareigose, tai lauksim "turtingesnio" dekreto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2009 04 23, 11:20)
Et.. gaila, kad pas gydytoja tik geguzes 5 .. rolleyes.gif  iki to laiko teks, matyt, testukus kankinti blush2.gif kad tik rimtai kokia paranoja neuzeitu biggrin.gif
Papildyta:
Uuuuiii, kaip sveikinu!!!!! 4u.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

ir as geguzes 5 pas gine eisiu, mums bus 7sav blush2.gif
Atsakyti
Sveikinu visas sulaukusias zirniuku 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(cvetocik @ 2009 04 23, 20:23)

mes pas dyd eisime geguzes8 ir gal pamatysime ar mergaite ar berniukas smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2009 04 23, 20:59)
mes pas dyd eisime geguzes8 ir gal pamatysime ar mergaite ar berniukas smile.gif  smile.gif

kaip laukiu vizito, turetu ir sirdele plakti wub.gif
Atsakyti

Sveikos merginos...

sveikinu nuosirdizausiai visas nestukes..ir linkiu stiprybes ir kantrybems vis dar laukiancioms..
Labai noriu paprasyti jusu komentaru. As visiskai pasimeciau..kazkokios anomalijos..perskaiciau visa temele, bet taip man spengia galva ir negaliu susikoncentruoti, del to labai prasau ,,pakonsultuoti'' individualiai. 4u.gif 4u.gif

Zodziu, paskutines mmm buvo kovo 12d. ciklas 30-32 dienos. Pagal SM skaiciuokles O turejo buti 29-30d. Tai dabar turetu buti ~23 DPO. Mmm taip ir nesulaukiau..kelias dienas vos vos patepliojo isskyrom skaidriom su kaip siuleliais rudos, vyno spalvos gleivytem.. blush2.gif vienas kitas kresuliukas maziukas buvo. Tepliojimo siaip nematyti realiai, tik ant popierio kai padarai ss..matosi.. blush2.gif mergaites sorry kad taip viska rasau as cia vaizdingai..tiesiog labai jau man neramu ir neturiu su kuo pasitarti.. Kiti pozymiai: sleikstuliukas lengvas papykinimas(gal ir isikalbejimas) BT 36,9- 37,1. Pilvo tempimas, maudimas..padurimai sonuose..strenu skausmas..Bet! svarbiausia kad pasidariau jau gal 5 NT ir visi neigiami, vei vaiduokliuko nei dar ko. Ir krutys visai nejautrios..palyginus su tuo, kaip man skaudedavo krutis pries mmm, kokios karstos ir issipute budavo ir skaudzios..
Merginos..ar gali tie testai neparodyti jau tiek laiko po O ??? Ar simptomai pakankami manyti, jog esu nestuke.gif
Labai dekinga is anksto uz jusu komentarus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gintarilija, man panasus simptomai.. paskutines mm buvo kovo 17d. o ciklas 30-32 d. bet si menesi mm savo taip ir nesulaukiau, NT kol kas visi neigiami (kaip tik vakar dariausi).. g.gif
Taciau pirmoje dienos puseje uzeina toks sleikstuliukas, o vakar pilva maude kaip per mm bet tokiais idomiais spazmiukais ir tokiais dusliais, ne taip skaudziai kaip per mm.. na siandien gal kazkiek krutine pajautrejo, bet nepalyginsi kaip kad buna..
net nezinau, ka galvoti unsure.gif tik darausi NT viena po kito ir laukiu vizito pas gydytoja mirksiukas.gif Gal vis delto leis zirniukas apie save zinoti.. blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cvetocik @ 2009 04 23, 19:23)

As tai vis laukiu dvieju bruksniuku ax.gif bet kaip ner, taip ner nei bruksniuku, nei mm.. doh.gif jau negeros mintys lenda visokios blink.gif bet reik vyt salin mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes, nejuuokaukit, NT tikrai po tokio laiko didesniai daliai moteru parodyti nestuma, reik butinai papasakot gydytojai apie tokius simptomus kaip templiojimai, as irgi cia pries 2men klausinejau velavo 2sav, galvojau nestumas, NT rode neigiamus o nuejus pas gydytojus paaiskejo kad cista endo.

Sekmytes ir linkiu kad nieko blogo nerastu o butumet nestuke.gif bet labai svarbu eit pas gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 24, 08:37)
Mergytes, nejuuokaukit, NT tikrai po tokio laiko didesniai daliai moteru parodyti nestuma, reik butinai papasakot gydytojai apie tokius simptomus kaip templiojimai, as irgi cia pries 2men klausinejau velavo 2sav, galvojau nestumas, NT rode neigiamus o nuejus pas gydytojus paaiskejo kad cista endo.

Sekmytes ir linkiu kad nieko blogo nerastu o butumet  nestuke.gif bet labai svarbu eit pas gydytoja 4u.gif

o jee doh.gif as dar vıs bandzıau delstı eıtı pas gydytojus..bet jau pirmadieni suoliuosiu.. ner cia ko laukt..siandien nakti pradejo labai skaudeti pilva ir sonus..jau tikrai galvojau pratruks mm..bet nieko..
Dendule, papasakok apie ta cista endo..kas ten buvo? ar pavojinga?? tikiuosi jau tau viskas praejo ir esi sveikute 4u.gif ..
Atsakyti
vajei.. dendule, papasakok, kokie pozymiai buvo, gal kokie keistesni simptomai? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarilija @ 2009 04 24, 10:49)
o jee doh.gif as dar vıs bandzıau delstı eıtı pas gydytojus..bet jau pirmadieni suoliuosiu.. ner cia ko laukt..siandien nakti pradejo labai skaudeti pilva ir sonus..jau tikrai galvojau pratruks mm..bet nieko..
Dendule, papasakok apie ta cista endo..kas ten buvo? ar pavojinga?? tikiuosi jau tau viskas praejo ir esi sveikute 4u.gif ..

Linkiu kad nieko blogo tau nerastu 4u.gif

Man buvo 2sav velavimas, as patempiau guma pasidariau pora testuku, tada uzsiregistravau nuejus paziurejo kad yra cista. Pas kita nusiunte antra kart kad paziuretu i klinikas ir pasake kad reik sita operuot nes su pertvarom. Isoperavo man ja, ir pasirodo ji buvo endometriodine. Tai kad geriau nedelst ypac jei yra pozymiai kaip tepliojimas skausmai. Man nebuvo skausmo, nebuvo tepliojimo. Tik velavo. Linkiu tau kad butu tiesiog sutrikimas ciklo 4u.gif arba kad butum ta mergyte kuriai nestumo testai nerodo nestumo nestuke.gif (cia butu pats geriausias variantas 4u.gif to ir labai linkeciau)
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad tiek laiko vėluojant mm NT jau tikrai teisybę rodo unsure.gif
tikiuosi, cistos nebus, bet nušuoliuok pas gyd. būtinai 4u.gif

O man toks klausimas iškilo, kodėl SM Nėštumo planuoklis numatomą gimdymo datą rodo savaite vėliau, nei turėtų būti? g.gif nepastebėjot?
Atsakyti