Sveikos merginos...
sveikinu nuosirdizausiai visas nestukes..ir linkiu stiprybes ir kantrybems vis dar laukiancioms..
Labai noriu paprasyti jusu komentaru. As visiskai pasimeciau..kazkokios anomalijos..perskaiciau visa temele, bet taip man spengia galva ir negaliu susikoncentruoti, del to labai prasau ,,pakonsultuoti'' individualiai.
Zodziu, paskutines mmm buvo kovo 12d. ciklas 30-32 dienos. Pagal SM skaiciuokles O turejo buti 29-30d. Tai dabar turetu buti ~23 DPO. Mmm taip ir nesulaukiau..kelias dienas vos vos patepliojo isskyrom skaidriom su kaip siuleliais rudos, vyno spalvos gleivytem..

vienas kitas kresuliukas maziukas buvo. Tepliojimo siaip nematyti realiai, tik ant popierio kai padarai ss..matosi..

mergaites sorry kad taip viska rasau as cia vaizdingai..tiesiog labai jau man neramu ir neturiu su kuo pasitarti.. Kiti pozymiai: sleikstuliukas lengvas papykinimas(gal ir isikalbejimas) BT 36,9- 37,1. Pilvo tempimas, maudimas..padurimai sonuose..strenu skausmas..Bet! svarbiausia kad pasidariau jau gal 5 NT ir visi neigiami, vei vaiduokliuko nei dar ko. Ir krutys visai nejautrios..palyginus su tuo, kaip man skaudedavo krutis pries mmm, kokios karstos ir issipute budavo ir skaudzios..
Merginos..ar gali tie testai neparodyti jau tiek laiko po O ??? Ar simptomai pakankami manyti, jog esu
Labai dekinga is anksto uz jusu komentarus