na jungiuosi ir as su savuoju zirniuku. Antradieni gydytoja patvirtino 4 savaiteles
Sveikutes,
na jungiuosi ir as su savuoju zirniuku. Antradieni gydytoja patvirtino 4 savaiteles
. Ojojoj kaip seniai norejau, o dabar taip baisu pasidare
juokingiausia, kad nuo sio pirmadienio pakele pareigose, tai lauksim "turtingesnio" dekreto
QUOTE(xaxatulka @ 2009 04 23, 11:20)
Et.. gaila, kad pas gydytoja tik geguzes 5 ..
iki to laiko teks, matyt, testukus kankinti
kad tik rimtai kokia paranoja neuzeitu 
Papildyta:
Uuuuiii, kaip sveikinu!!!!!

Papildyta:
Uuuuiii, kaip sveikinu!!!!!
ir as geguzes 5 pas gine eisiu, mums bus 7sav
QUOTE(cvetocik @ 2009 04 23, 20:23)
mes pas dyd eisime geguzes8 ir gal pamatysime ar mergaite ar berniukas
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2009 04 23, 20:59)
kaip laukiu vizito, turetu ir sirdele plakti
Sveikos merginos...
sveikinu nuosirdizausiai visas nestukes..ir linkiu stiprybes ir kantrybems vis dar laukiancioms..
Labai noriu paprasyti jusu komentaru. As visiskai pasimeciau..kazkokios anomalijos..perskaiciau visa temele, bet taip man spengia galva ir negaliu susikoncentruoti, del to labai prasau ,,pakonsultuoti'' individualiai.
Zodziu, paskutines mmm buvo kovo 12d. ciklas 30-32 dienos. Pagal SM skaiciuokles O turejo buti 29-30d. Tai dabar turetu buti ~23 DPO. Mmm taip ir nesulaukiau..kelias dienas vos vos patepliojo isskyrom skaidriom su kaip siuleliais rudos, vyno spalvos gleivytem..
Merginos..ar gali tie testai neparodyti jau tiek laiko po O ??? Ar simptomai pakankami manyti, jog esu
Labai dekinga is anksto uz jusu komentarus
Gintarilija, man panasus simptomai.. paskutines mm buvo kovo 17d. o ciklas 30-32 d. bet si menesi mm savo taip ir nesulaukiau, NT kol kas visi neigiami (kaip tik vakar dariausi)..
Taciau pirmoje dienos puseje uzeina toks sleikstuliukas, o vakar pilva maude kaip per mm bet tokiais idomiais spazmiukais ir tokiais dusliais, ne taip skaudziai kaip per mm.. na siandien gal kazkiek krutine pajautrejo, bet nepalyginsi kaip kad buna..
net nezinau, ka galvoti
tik darausi NT viena po kito ir laukiu vizito pas gydytoja
Gal vis delto leis zirniukas apie save zinoti..

Papildyta:
As tai vis laukiu dvieju bruksniuku
bet kaip ner, taip ner nei bruksniuku, nei mm..
jau negeros mintys lenda visokios
bet reik vyt salin
Taciau pirmoje dienos puseje uzeina toks sleikstuliukas, o vakar pilva maude kaip per mm bet tokiais idomiais spazmiukais ir tokiais dusliais, ne taip skaudziai kaip per mm.. na siandien gal kazkiek krutine pajautrejo, bet nepalyginsi kaip kad buna..
net nezinau, ka galvoti
Papildyta:
QUOTE(cvetocik @ 2009 04 23, 19:23)
As tai vis laukiu dvieju bruksniuku
Mergytes, nejuuokaukit, NT tikrai po tokio laiko didesniai daliai moteru parodyti nestuma, reik butinai papasakot gydytojai apie tokius simptomus kaip templiojimai, as irgi cia pries 2men klausinejau velavo 2sav, galvojau nestumas, NT rode neigiamus o nuejus pas gydytojus paaiskejo kad cista endo.
Sekmytes ir linkiu kad nieko blogo nerastu o butumet
bet labai svarbu eit pas gydytoja
QUOTE(dendule @ 2009 04 24, 08:37)
Mergytes, nejuuokaukit, NT tikrai po tokio laiko didesniai daliai moteru parodyti nestuma, reik butinai papasakot gydytojai apie tokius simptomus kaip templiojimai, as irgi cia pries 2men klausinejau velavo 2sav, galvojau nestumas, NT rode neigiamus o nuejus pas gydytojus paaiskejo kad cista endo.
bet labai svarbu eit pas gydytoja 
o jee
Dendule, papasakok apie ta cista endo..kas ten buvo? ar pavojinga?? tikiuosi jau tau viskas praejo ir esi sveikute
vajei.. dendule, papasakok, kokie pozymiai buvo, gal kokie keistesni simptomai?
QUOTE(Gintarilija @ 2009 04 24, 10:49)
o jee
as dar vıs bandzıau delstı eıtı pas gydytojus..bet jau pirmadieni suoliuosiu.. ner cia ko laukt..siandien nakti pradejo labai skaudeti pilva ir sonus..jau tikrai galvojau pratruks mm..bet nieko..
Dendule, papasakok apie ta cista endo..kas ten buvo? ar pavojinga?? tikiuosi jau tau viskas praejo ir esi sveikute
..
Linkiu kad nieko blogo tau nerastu
Man buvo 2sav velavimas, as patempiau guma pasidariau pora testuku, tada uzsiregistravau nuejus paziurejo kad yra cista. Pas kita nusiunte antra kart kad paziuretu i klinikas ir pasake kad reik sita operuot nes su pertvarom. Isoperavo man ja, ir pasirodo ji buvo endometriodine. Tai kad geriau nedelst ypac jei yra pozymiai kaip tepliojimas skausmai. Man nebuvo skausmo, nebuvo tepliojimo. Tik velavo. Linkiu tau kad butu tiesiog sutrikimas ciklo
Aš taip pat manau, kad tiek laiko vėluojant mm NT jau tikrai teisybę rodo
tikiuosi, cistos nebus, bet nušuoliuok pas gyd. būtinai
O man toks klausimas iškilo, kodėl SM Nėštumo planuoklis numatomą gimdymo datą rodo savaite vėliau, nei turėtų būti?
nepastebėjot?
tikiuosi, cistos nebus, bet nušuoliuok pas gyd. būtinai
O man toks klausimas iškilo, kodėl SM Nėštumo planuoklis numatomą gimdymo datą rodo savaite vėliau, nei turėtų būti?