Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(keira24 @ 2009 04 22, 15:09)
Rytoj ryte važiuoju pas gin. ir labai tikiuosi, kad ji pamatys leliuka ir patvirtins nėštumą  wub.gif Jau tada žinosiu kiek laiko. Tik va pagal mano skaičiavimus gali būti vos vos virš 3 savaičių tai kaži ar matys ji ka nors g.gif

Man daktaras sakęs atvykti savaitę po nėštumo testo, nes anksčiau tikrai nematys nieko.
Beje, aš taip pat kitą savaitę einu su viltim, kad patvirtins nestuke.gif . Pagal mane meškiukui taip pat vos 3 savaitės. friends.gif
Atsakyti
Man irgi šiek tiek kurioziškai gavosi: balandžio 6 d. lankiausi pas ginę, darė vaginalinį echo dėl visai kitų priežasčių, paguodė, kad ovuliacija vyksta ir tikrai turėtų pavykti pastoti ir t.t. O balandžio 16 jau turėjau teigiamą NT savo rankose su 5 savaičių nestuke.gif . Rytoj einu pas savo gydytoją vėl siuntimuko pas ginę lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, dar graužia vienas klausimas: nespėjau nusidažyti plaukų, o jau verkiant reikia doh.gif . Bet radau patarimų, jog geriau per pirmą ketvirtį to nedaryti g.gif . Gal ką galit patarti, gal kuri jau susidūrėt, ar skaitėt ką tikro, kaip ten yra su tuo plaukų dažymu?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2009 04 22, 14:42)
Man irgi šiek tiek kurioziškai gavosi: balandžio 6 d. lankiausi pas ginę, darė vaginalinį echo dėl visai kitų priežasčių, paguodė, kad ovuliacija vyksta ir tikrai turėtų pavykti pastoti ir t.t. O balandžio 16 jau turėjau teigiamą NT savo rankose su 5 savaičių  nestuke.gif . Rytoj einu pas savo gydytoją vėl siuntimuko pas ginę lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, dar graužia vienas klausimas: nespėjau nusidažyti plaukų, o jau verkiant reikia doh.gif . Bet radau patarimų, jog geriau per pirmą ketvirtį to nedaryti g.gif . Gal ką galit patarti, gal kuri jau susidūrėt, ar skaitėt ką tikro, kaip ten yra su tuo plaukų dažymu?? blush2.gif

O man kaip tik lygiai pries savaite daze ir po poros dienu pamaciau teigiama NT. Tai jau dabar, kaip bus, taip. Man daze dazais be amoniako, tai manau tikrai nepakenks.
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2009 04 21, 20:43)
...10 dienų po O jau testas turi  nestuke.gif  rodyti, o jei ne tai paprasčiausiais PMS kankina  rolleyes.gif

Man testas 10DPO nieko nerode ir tik 12DPO patode neryskias II. Taip , kad kiekvienai individualiai buna. Kurioms anksciau kurioms veliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiux21: 22 balandžio 2009 - 14:09
QUOTE(Wija @ 2009 04 22, 14:42)

Mane ir domina šitas dalykas, pavasaris jau būtinai reikia atšviežinti ir padažyt plaukus, bet va neaišku ar galima g.gif .

SM forumuose pilna matau parašų kur man 3 ar tai 4 savaites, tai kaip jums pamatė ir žinot kiek laiko jau jūsų žirniukams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milduxe @ 2009 04 22, 11:17)
Kaip kur daro, poliklinikose daro per pilva(maziau matosi) o kitur vaginalini(tikrai viska matys)

galvuoju kad vaginalini ne visos polik. pat dariausi privacioje klinikoje ten buv voaginalinis. tai jau 10-11 sav maciau savo lelites rankyte, o daktare sake kad akyduobe mato ir riskei riskei sirdute dirbo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Wija @ 2009 04 22, 15:42)
Man irgi šiek tiek kurioziškai gavosi: balandžio 6 d. lankiausi pas ginę, darė vaginalinį echo dėl visai kitų priežasčių, paguodė, kad ovuliacija vyksta ir tikrai turėtų pavykti pastoti ir t.t. O balandžio 16 jau turėjau teigiamą NT savo rankose su 5 savaičių  nestuke.gif . Rytoj einu pas savo gydytoją vėl siuntimuko pas ginę lotuliukas.gif
Papildyta:

mane irgi kamojo tas klausymas bet paklausiau pas gyd. pasake kad svarbiausiai kad dazai butu alejiniai ir galima,
pati vis dar diena is dienos laukiu negaliu apsispresti smile.gif
ir norisi ir bijau smile.gif ax.gif
Atsakyti

SM forumuose pilna matau parašų kur man 3 ar tai 4 savaites, tai kaip jums pamatė ir žinot kiek laiko jau jūsų žirniukams? ax.gif
[/quote]
Aš tai "nėštumo kalendoriaus" skaičiavimais pasitikiu, kol pas gyd. nebuvau
Atsakyti
[quote=Wija,2009 04 22, 17:36]
[/quote]
Aš tai "nėštumo kalendoriaus" skaičiavimais pasitikiu, kol pas gyd. nebuvau
[/quote]

man pamate 5sav.jau toks gerai matomas zirniukas musu buvo... smile.gif
dariausi vaginalini echo.... privacioje klinikoje... smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos bigsmile.gif

Prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif
Norisi pasidalinti, nes labai jau neramina kai nekurie keisti simptomai.. doh.gif
mm jau veluoja savaite, pilva pamaudzia kaip per pms tik siek tiek duslesnis maudimas, ir uosle paastrejo (arba man jau visai paranoja), kartais toks sleikstulys uzeina, kad feee blink.gif nuotaiku kaitos lyg ir nera dideles, bet jei jau kazka maniskis man pries pasako, tai uzmust norisi gun_rifle.gif Pasidariau pries pora dienu testa, rodo neigiama.. Tai ir spelioju, ar per anksti pasidariau, ar cia kokia kita problema gali buti g.gif
Prisiskaiciau cia forume apie visokius simptomus, apie pykinimus, krutines maudima - kazkaip nieko tokio ryskesnio lyg ir nera.. neramu, blembacki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2009 04 23, 08:26)
Sveikos, merginos  bigsmile.gif

Prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif
Norisi pasidalinti, nes labai jau neramina kai nekurie keisti simptomai.. doh.gif
mm jau veluoja savaite, pilva pamaudzia kaip per pms tik siek tiek duslesnis maudimas, ir uosle paastrejo (arba man jau visai paranoja), kartais toks sleikstulys uzeina, kad feee blink.gif nuotaiku kaitos lyg ir nera dideles, bet jei jau kazka maniskis man pries pasako, tai uzmust norisi gun_rifle.gif  Pasidariau pries pora dienu testa, rodo neigiama.. Tai ir spelioju, ar per anksti pasidariau, ar cia kokia kita problema gali buti g.gif
Prisiskaiciau cia forume apie visokius simptomus, apie pykinimus, krutines maudima - kazkaip nieko tokio ryskesnio lyg ir nera.. neramu, blembacki doh.gif

Na visaip gali buti, jeigu ka tai sveikinu 4u.gif
O pozymiai kaip kuriai pasireiskia, man pvz, krutines visai neskauda, tik uzaugo kaip reikiant biggrin.gif Beveik visas maistas smirda, galiu tik kefyra "valgyti" biggrin.gif
Nuotaikos nesikaitalioja, kaip tik nusiraminau, anksciau labai emocijas reiksdavau, dabar viskas lyg dzin butu, kad tik nesinervuociau ir vaikiukui nepakenkciau smile.gif
Ir dar - miego kaip norisi! Galiu puse paros pramiegoti! doh.gif
Atsakyti
Aš nesenai iš ligoninės tai darė echos. ir pamatė maža maža "dėmelę" sako 4 savaitės ir 3 dienos wub.gif viskas gerai įsitvirtino gimdoje. Net vaginalinio nereikėjo ir taip matėsi, tik sako norėtus skaidresnio vaizdo dabar kaip per "drumzles" matosi. Pakartosim echo po dviejų savaičių kai jau žirniukas paaugs. wub.gif
Atsakyti
Et.. gaila, kad pas gydytoja tik geguzes 5 .. rolleyes.gif iki to laiko teks, matyt, testukus kankinti blush2.gif kad tik rimtai kokia paranoja neuzeitu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(keira24 @ 2009 04 23, 11:13)
Aš nesenai iš ligoninės tai darė echos. ir pamatė maža maža "dėmelę" sako 4 savaitės ir 3 dienos wub.gif viskas gerai įsitvirtino gimdoje. Net vaginalinio nereikėjo ir taip matėsi, tik sako norėtus skaidresnio vaizdo dabar kaip per "drumzles" matosi. Pakartosim echo po dviejų savaičių kai jau žirniukas paaugs.  wub.gif

Uuuuiii, kaip sveikinu!!!!! 4u.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xaxatulka @ 2009 04 23, 11:20)
Et.. gaila, kad pas gydytoja tik geguzes 5 .. rolleyes.gif  iki to laiko teks, matyt, testukus kankinti blush2.gif kad tik rimtai kokia paranoja neuzeitu biggrin.gif
Papildyta:
Uuuuiii, kaip sveikinu!!!!! 4u.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Ačiū ačiū ax.gif
nieko kol man šiandien nepatvirtino gydyt. tai pati galvojau, kad man paranoja ir pati sau prisilipdau požymius visokius biggrin.gif
Dabar labai laukiu gegužės vidurio, kad pasakytu sveikinu jūs augat puikiai wub.gif

Ps. MB sako truputuką gaila, kad ne du lotuliukas.gif Nors niekad neminėjo, kad tiek norėtų cool.gif
Atsakyti