Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(daiva_z @ 2009 05 19, 20:56)
Labas, nutariau parašyti ir aš. Mano situacija biškiuka kitokia  ax.gif NT nedariau, mm turi būt šiandien-ryt, bet esu 99 proc. tikra, kad  nestuke.gif
Kodėl esu tokia tikra? Vakar dieną taip sudaigstė krūtis  doh.gif nu taip būna, tik tada kai pienas gaminasi. Ir iš kart tiesiog pajutau, kad laukiuosi. Šianakt prabudau 2 val. nakties ir negalėjau užmigti, vis galvojau.
Ryt nusipirksiu NT, poryt turėčiau žinot kaip yra ištikrųjų.

drinks_cheers.gif lygiai ta pati situacija ryt poryt turetu buti mm jauciu kad nesulauksiu bet NT bijau pirkti, lauksiu sekmadienio ax.gif
Atsakyti
Linkiu nesulaukti mm mirksiukas.gif
O man daba baimės tiek doh.gif Draugė sako, taigi labai norėjai. Taip labai. Bet vistiek laaaaabai daug baimių daba aplink doh.gif
Atsakyti
aciu smile.gif , na o pas mus butu antras ir dar netyciuku netyciukas lyg ir viskas gerai bet baisoka kai tokios malonios bedos uzgriuva biggrin.gif na lauksiu savaites pabaigos o tada jau testinsiuosi
Atsakyti
QUOTE(schokolade @ 2009 05 19, 08:44)
labutis
bandau ir as prie jusu jungtis. 4u.gif
viska parasiai kaip ir as norejau parasyti. dariausi ir as vakar NT - I, lauksiu kito savaitgalio. lyg ir papykina, apetitas pamazejo, o siandien pucia pilva, skauda labai pilvo apacia. krutine be pakitimu, tai kad nezinau nei ka galvoti. doh.gif

Man dienos dabar kaip sraiges slenka. Tas savaitgalis atrodo taip be galo toli.

O del krutines tai man ir ne kaip pries mm, o panasiau kaip kai pienuko turejau smile.gif Bet bijau prisigalvoti, o tai paskiau tai labai blioga buna nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2009 05 19, 19:47)

O del krutines tai man ir ne kaip pries mm, o panasiau kaip kai pienuko turejau smile.gif Bet bijau prisigalvoti, o tai paskiau tai labai blioga buna  nestuke.gif

Turejau omeny Kad ne nestuke.gif
Atsakyti
o as pasidariau siandien ryte vel NT ir nieko, vel I bruksnelis schmoll.gif , bet idomu tada kur mano mmm pasiklydo g.gif
Siandien jau galutinai isitikinau, kad ne nesilaukiu, mmm jau savaite veluoja, taip dar niekada nera buve. Reikes eiti pas gin, gal cia kas rimto g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laurusha* @ 2009 05 19, 22:47)

as siandien pasidariau NT vel, bet nieko, kazkaip galvoju kad nesu nestuke.gif . krutine minksta, neskaudi, tai manau kad like pozymiai tik mano laki fantazija biggrin.gif nors ir su pirmu nejauciau jokiu pozymiu iki 6 sav. g.gif pagyvensim pamatysim.

daiva_z - pas mane irgi begales baigiu. lyg ir noriu lyg ir ne, bet jei suzinociau kad nestuke.gif tai tikrai labai dziugu butu.
Atsakyti
Labas, labaiusiai bijau dėl finansų verysad.gif Nors galvodama apie vaikelį puikiai žinojau situacija, bet gal netikėjau kad taip greit pavyks schmoll.gif Ryt darysiu NT. MM nėra, ir atrodo kad nebus.
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2009 05 20, 08:32)
Labas, labaiusiai bijau dėl finansų  verysad.gif Nors galvodama apie vaikelį puikiai žinojau situacija, bet gal netikėjau kad taip greit pavyks  schmoll.gif Ryt darysiu NT. MM nėra, ir atrodo kad nebus.

4u.gif nepyk bet linkiu kad tavo angeliukas butu issikures svelniai tavo pilvukyje neliudek gi pati zinai koks tai stebuklas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Pagrindinis požymis tiek su pirmu,tiek ir dabar su antru - lakstymas į tuoletą.Naktį po du kart tenka keltis doh.gif O daugiau dar nieks nesidaro.Gal tik pradeda jautrėt speneliai. O šiaip iš tikrųjų dauguma požymių pradeda lysti nuo 6 savaitės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 05 20, 08:40)
4u.gif nepyk bet linkiu kad tavo angeliukas butu issikures svelniai tavo pilvukyje neliudek gi pati zinai koks tai stebuklas  4u.gif

Ačiū labai wub.gif Nori nenori, tai nekasdienis įvykis, todėl ir baisu doh.gif O dar su dukra kažkaip nesusišneku, nors 10m., bet jau matyt hormonai siaučia doh.gif O taip norisi ramybės ir taikos ax.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie jusu 4u.gif nestuke.gif laukiu jau du metus, bet to dar nebuvo dar savaite iki mmm, o prasejau truputi kraujuoti. Na kol kas tik tepa, tad net nezinau. Kazin ar testas ka nors parodytu g.gif
Atsakyti