Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

O man kazkur savaite po O. Vakar truputi patepliojo ir pilva skaudejo kaip per mmm, bet siandien nieko, o testas irgi tik parode I. mmm tik po geros savaites, tai net nezinau ka galvoti. Truputi silpna, bet gal nuo oro g.gif Su pirmuoju buvo irgi uzejes savaite pries mmm skausmas, tai isgeriau vaistu...(jauna ir kvaila buvau blush2.gif ) ir netepliojo visai. Labai noreciau nestuke.gif , nes laukiam jau virs 2 metu.
Atsakyti
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 05 21, 10:53)
O man kazkur savaite po O. Vakar truputi patepliojo ir pilva skaudejo kaip per mmm, bet siandien nieko, o testas irgi tik parode I. mmm tik po geros savaites, tai net nezinau ka galvoti. Truputi silpna, bet gal nuo oro g.gif Su pirmuoju buvo irgi uzejes savaite pries mmm skausmas, tai isgeriau vaistu...(jauna ir kvaila buvau blush2.gif ) ir netepliojo visai. Labai noreciau  nestuke.gif , nes laukiam jau virs 2 metu.

Labai linkiu kad butu uzkibes, bet gal palauk iki mmm dienos ir tada pasidaryk testa, tada jau tikrai gerai parodys. Nors zinau kaip norisi greiciau suzinoti ir kaip sunku laukti. Stiprybes ir geru emociju 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz palaikyma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 05 21, 13:46)
Sveikos merginos 4u.gif
Nepraraskit vilties tos kurios tikisi smile.gif
Man tai keista as svorio nemazai numeciau,

svorio kritimas vienas is pozymiu kad esi nestuke.gif man per pirma nestuma nukrito 4-5 kg pirmus 4 men. mirksiukas.gif

sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo schokolade: 21 gegužės 2009 - 13:20
QUOTE(schokolade @ 2009 05 21, 14:19)
sekmes tau  4u.gif

Aciu uz gerus palinkejimus 4u.gif
Bandysiu rytoj testuka kartot... bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 05 21, 12:25)
Bandysiu rytoj testuka kartot... bigsmile.gif  blush2.gif

Stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pranesk rezultatus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringute.mama @ 2009 05 21, 13:53)
O man kazkur savaite po O. Vakar truputi patepliojo ir pilva skaudejo kaip per mmm, bet siandien nieko, o testas irgi tik parode I. mmm tik po geros savaites, tai net nezinau ka galvoti. Truputi silpna, bet gal nuo oro g.gif Su pirmuoju buvo irgi uzejes savaite pries mmm skausmas, tai isgeriau vaistu...(jauna ir kvaila buvau blush2.gif ) ir netepliojo visai. Labai noreciau  nestuke.gif , nes laukiam jau virs 2 metu.

Itariu, kad uzkibo... 4u.gif Man ir savaite po ovuliacijos patepliojo ir pilva maude, o kitom dienom toks baisus nuovargis uzejo, kad vos judejau blush2.gif. Dar po savaites (kai turejo buti mm) pradejo pykinti po truputi ir ta diena, kai turejo buti mm pasidariau testa ir parode II. O kuo toliau tuo pykino labiau (pravemiau puse nestumo iki 20 sav, bet gerai, kad tik rytais)
Atsakyti
O man db savaite po o ir tempia pilvo apacia kaip per mmm ir i tuoleta lb pradejo varineti kazin ar tai jau reiskia kad kabinasi maziukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(puma @ 2009 05 21, 15:25)
Aciu uz gerus palinkejimus 4u.gif
Bandysiu rytoj testuka kartot... bigsmile.gif  blush2.gif

Jei praejo tik savaite po ovuliacijos tikrai neverta dar testo daryti, net menesiniu diena nevisada parodo (nes dar nestumo hormonu mazai buna ir nesureaguoja) ir pas gydytoja neskubek, echoskopu nestuma pamatys tik praejus 3-4 sav po ovuliacijos, tik sunervuos ir gali visai bereikalo prigazdinti. Taigi, kantrybes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
as vaistineje maciau akstyvaji NT kuri gali dar pries mmm darytis. brangokas tik jis apie 19 lt ir nemanau kad verta. nors jau norejau as pirkti, bet susilaikiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(damora @ 2009 05 21, 15:46)
Itariu, kad uzkibo...  4u.gif  Man ir savaite po ovuliacijos patepliojo ir pilva maude, o kitom dienom toks baisus nuovargis uzejo, kad vos judejau  blush2.gif. Dar po savaites (kai turejo buti mm) pradejo pykinti po truputi ir ta diena, kai turejo buti mm pasidariau testa ir parode II. O kuo toliau tuo pykino labiau (pravemiau puse nestumo iki 20 sav, bet gerai, kad tik rytais)

Aciu uz itarimus, bet labai bijau isisvajot 4u.gif
Atsakyti
Kai kurie NT parodo nėštumą 10 dienų po pastojimo,tad ne visada būtina laukti mmm biggrin.gif
Atsakyti