sveiko visos
as net nebezinau kas su manimi darosi....dar tik 4 dieneles po ovuliacijos, bet pradejo mausti pilvo apacia, krutine skausminga....gal jau isikalbejau sau, kad galiu buti
netgi nestumo testa pirkausi siandien, bet zinoma neigiamas....kaip manot ar gali buti, kad pastojau...?

QUOTE(andziukas @ 2009 05 22, 18:19)
sveiko visos
as net nebezinau kas su manimi darosi....dar tik 4 dieneles po ovuliacijos, bet pradejo mausti pilvo apacia, krutine skausminga....gal jau isikalbejau sau, kad galiu buti
netgi nestumo testa pirkausi siandien, bet zinoma neigiamas....kaip manot ar gali buti, kad pastojau...?

Na aisku kad yra galimybe, kad esi

O man nenustoja pilvo apacia tempti, siandien ir strenas skauda , ir galva kartais pasvaigsta. Na lauksiu dar 6d kai turi ateiti mmm ir bus aisku ar lauksim pagranduko ar cia siaip kokie negerumai.
QUOTE(Renata K @ 2009 05 22, 11:07)
pirmieji mano nestumo pozymiai buvo padidejes seiletekis. Jausmas toks: savaite laiko pilna burna seiliu, atrodo kad istisai i rugscia citrina ziureciau, na tikrai keistas jausmelis 

Geras skaitinejau sita tema ir paskaicius tavo sita zinute nurijau kruva seiliu dabar net keista pasidare nes tikrai pilna burna seiliu

Daugiau pozymiu nejauciu

Na o as sulaukiau savo nelemtu mmm
liudna, nes jau buvau beveik isitikinus kad
o dabar reiks 2 men laukt, nes liepos pradzioj nusimato kelione, lektuvu... Taigi reikia pasisemt kantrybes ir tada jau bandysim vel
Linkiu kad visoms bandancioms pavyktu

Linkiu kad visoms bandancioms pavyktu

QUOTE(ausra33 @ 2009 05 22, 19:04)
Na aisku kad yra galimybe, kad esi
o nestumo testas aisku dar nerodys nors nestumas ir yra , nes dar tik 4d prejo
O man nenustoja pilvo apacia tempti, siandien ir strenas skauda , ir galva kartais pasvaigsta. Na lauksiu dar 6d kai turi ateiti mmm ir bus aisku ar lauksim pagranduko ar cia siaip kokie negerumai.

man irgi pilva tempia iki dabar,BT 37.1 kasryta, krutine skaudanti, netgi sakyciau speneliai jautresni kazkokie pasidare....taip noreciau vaikelio...penketa metu kazkaip nesisaugojom, bet nieko, na, bet paskutinius siuos metus tai konkreciai dirbos su tuo reikalu:D tikiuosi nesulaukti mms

Pirmasis mano pozymis, kad gal si karta pavyko, buvo super jautri krutine
, veluojancios menesines (bet pas mane cia buvo noormalu) ir daznas slapinimasis. Testas parode II

QUOTE(JurgiukasR @ 2009 05 23, 10:29)
Pirmasis mano pozymis, kad gal si karta pavyko, buvo super jautri krutine
, veluojancios menesines (bet pas mane cia buvo noormalu) ir daznas slapinimasis. Testas parode II

Sveikinu Tave labai

QUOTE(andziukas @ 2009 05 23, 10:52)
Sveikinu Tave labai
Sveikateles
Ech, tikiuosi man uzkibo...taip svajoju, kas menesi tikiuosi vis nesulaukti tu mms....gal si karta tikrai uzkibo
krutine tai net labai jautri, o slapinuosi dazniau nei anksciau...beje ir pilvas lyg papustas ir jau 3-4d tempimas jauciasi...na, bet kokiu atveju reikia dar palaukti kokias 5 dieneles ir testa pirksiu 

Na ziuriu pas mus savijauta vienoda iskyrus tik tai kad man krutines neskauda, o siaip ir i tuoleta dazniau varo ir pilva tempia ir laukti abiem liko 5 dieneles.

Butinai parasysiu rezultatus, parasyk ir tu kaip tau sekesi linkiu kad visgi butum

QUOTE(ausra33 @ 2009 05 23, 11:45)
Na ziuriu pas mus savijauta vienoda iskyrus tik tai kad man krutines neskauda, o siaip ir i tuoleta dazniau varo ir pilva tempia ir laukti abiem liko 5 dieneles.
Butinai parasysiu rezultatus, parasyk ir tu kaip tau sekesi linkiu kad visgi butum

aciu aciu

QUOTE(andziukas @ 2009 05 23, 12:39)
aciu aciu
na pas mane krutine ne tai, kad skaudanti, bet lengvai palietus tai jauciasi
ypatingai kazkaip speneliai jautrus pasidare
na ir tau linkiu buti
ziurek, gal gi abi vos ne tuo pat metu busim
butinai ir tu brukstelk 

Butinai parasysiu rezultata

na, mergaites, kantrybes jums ir lauksime rezultatu
O as vis dar laukiu savo mmm jau antra savaite
.Vakar buvau pas gydytoja, tai sake laukti mmm arba vel pakartoti testa, nieko ji neziurejo, nieko neklausinejo, niekas jai neidomu
Tai galvoju kitos savaites pradzioj, gal vel pakartoti NT,bet nelabai tikiu, kad rodytu nestuma, jei jau savaite kai nebuvo mmm nieko nerode. Nors kartais pasvajoju, gal pas mane mazai tu nestumo hormonu slapime

O as vis dar laukiu savo mmm jau antra savaite

Tai galvoju kitos savaites pradzioj, gal vel pakartoti NT,bet nelabai tikiu, kad rodytu nestuma, jei jau savaite kai nebuvo mmm nieko nerode. Nors kartais pasvajoju, gal pas mane mazai tu nestumo hormonu slapime