Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

pirmieji mano nestumo pozymiai buvo padidejes seiletekis. Jausmas toks: savaite laiko pilna burna seiliu, atrodo kad istisai i rugscia citrina ziureciau, na tikrai keistas jausmelis doh.gif
Atsakyti
sveiko visos smile.gif as net nebezinau kas su manimi darosi....dar tik 4 dieneles po ovuliacijos, bet pradejo mausti pilvo apacia, krutine skausminga....gal jau isikalbejau sau, kad galiu buti nestuke.gif g.gif netgi nestumo testa pirkausi siandien, bet zinoma neigiamas....kaip manot ar gali buti, kad pastojau...?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andziukas: 22 gegužės 2009 - 17:28
QUOTE(andziukas @ 2009 05 22, 18:19)
sveiko visos smile.gif as net nebezinau kas su manimi darosi....dar tik 4 dieneles po ovuliacijos, bet pradejo mausti pilvo apacia, krutine skausminga....gal jau isikalbejau sau, kad galiu buti  nestuke.gif  g.gif netgi nestumo testa pirkausi siandien, bet zinoma neigiamas....kaip manot ar gali buti, kad pastojau...?smile.gif

Na aisku kad yra galimybe, kad esi nestuke.gif o nestumo testas aisku dar nerodys nors nestumas ir yra , nes dar tik 4d prejo mirksiukas.gif
O man nenustoja pilvo apacia tempti, siandien ir strenas skauda , ir galva kartais pasvaigsta. Na lauksiu dar 6d kai turi ateiti mmm ir bus aisku ar lauksim pagranduko ar cia siaip kokie negerumai.
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 05 22, 11:07)
pirmieji mano nestumo pozymiai buvo padidejes seiletekis. Jausmas toks: savaite laiko pilna burna seiliu, atrodo kad istisai i rugscia citrina ziureciau, na tikrai keistas jausmelis  doh.gif

Geras skaitinejau sita tema ir paskaicius tavo sita zinute nurijau kruva seiliu dabar net keista pasidare nes tikrai pilna burna seiliu biggrin.gif na bet gal issigalvoju cia as...
Daugiau pozymiu nejauciu smile.gif
Atsakyti
Na o as sulaukiau savo nelemtu mmm verysad.gif liudna, nes jau buvau beveik isitikinus kad nestuke.gif o dabar reiks 2 men laukt, nes liepos pradzioj nusimato kelione, lektuvu... Taigi reikia pasisemt kantrybes ir tada jau bandysim vel biggrin.gif

Linkiu kad visoms bandancioms pavyktu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 05 22, 19:04)
Na aisku kad yra galimybe, kad esi  nestuke.gif o nestumo testas aisku dar nerodys nors nestumas ir yra , nes dar tik 4d prejo  mirksiukas.gif
O man nenustoja pilvo apacia tempti, siandien ir strenas skauda , ir galva kartais pasvaigsta. Na lauksiu dar 6d kai turi ateiti mmm ir bus aisku ar lauksim pagranduko ar cia siaip kokie negerumai.

man irgi pilva tempia iki dabar,BT 37.1 kasryta, krutine skaudanti, netgi sakyciau speneliai jautresni kazkokie pasidare....taip noreciau vaikelio...penketa metu kazkaip nesisaugojom, bet nieko, na, bet paskutinius siuos metus tai konkreciai dirbos su tuo reikalu:D tikiuosi nesulaukti mms smile.gif parasyk butinai ar sulaukei ar jau nestuke.gif
Atsakyti
Pirmasis mano pozymis, kad gal si karta pavyko, buvo super jautri krutine doh.gif doh.gif , veluojancios menesines (bet pas mane cia buvo noormalu) ir daznas slapinimasis. Testas parode II thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 05 23, 10:29)
Pirmasis mano pozymis, kad gal si karta pavyko, buvo super jautri krutine  doh.gif  doh.gif , veluojancios menesines (bet pas mane cia buvo noormalu) ir daznas slapinimasis. Testas parode II thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu Tave labai 4u.gif Sveikateles wink.gif Ech, tikiuosi man uzkibo...taip svajoju, kas menesi tikiuosi vis nesulaukti tu mms....gal si karta tikrai uzkibo bigsmile.gif krutine tai net labai jautri, o slapinuosi dazniau nei anksciau...beje ir pilvas lyg papustas ir jau 3-4d tempimas jauciasi...na, bet kokiu atveju reikia dar palaukti kokias 5 dieneles ir testa pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andziukas @ 2009 05 23, 10:52)
Sveikinu Tave labai 4u.gif Sveikateles wink.gif Ech, tikiuosi man uzkibo...taip svajoju, kas menesi tikiuosi vis nesulaukti tu mms....gal si karta tikrai uzkibo bigsmile.gif krutine tai net labai jautri, o slapinuosi dazniau nei anksciau...beje ir pilvas lyg papustas ir jau 3-4d tempimas jauciasi...na, bet kokiu atveju reikia dar palaukti kokias 5 dieneles ir testa pirksiu smile.gif

Na ziuriu pas mus savijauta vienoda iskyrus tik tai kad man krutines neskauda, o siaip ir i tuoleta dazniau varo ir pilva tempia ir laukti abiem liko 5 dieneles. drinks_cheers.gif
Butinai parasysiu rezultatus, parasyk ir tu kaip tau sekesi linkiu kad visgi butum nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra33 @ 2009 05 23, 11:45)
Na ziuriu pas mus savijauta vienoda iskyrus tik tai kad man krutines neskauda, o siaip ir i tuoleta dazniau varo ir pilva tempia ir laukti abiem liko 5 dieneles. drinks_cheers.gif
Butinai parasysiu rezultatus, parasyk ir tu kaip tau sekesi linkiu kad visgi butum nestuke.gif  mirksiukas.gif

aciu aciu smile.gif na pas mane krutine ne tai, kad skaudanti, bet lengvai palietus tai jauciasi smile.gif ypatingai kazkaip speneliai jautrus pasidare smile.gif na ir tau linkiu buti nestuke.gif ziurek, gal gi abi vos ne tuo pat metu busim nestuke.gif butinai ir tu brukstelk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andziukas @ 2009 05 23, 12:39)
aciu aciu smile.gif na pas mane krutine ne tai, kad skaudanti, bet lengvai palietus tai jauciasi smile.gif ypatingai kazkaip speneliai jautrus pasidare smile.gif na ir tau linkiu buti nestuke.gif  ziurek, gal gi abi vos ne tuo pat metu busim nestuke.gif  butinai ir tu brukstelk wink.gif

Butinai parasysiu rezultata smile.gif
Atsakyti
na, mergaites, kantrybes jums ir lauksime rezultatu mirksiukas.gif

O as vis dar laukiu savo mmm jau antra savaite g.gif .Vakar buvau pas gydytoja, tai sake laukti mmm arba vel pakartoti testa, nieko ji neziurejo, nieko neklausinejo, niekas jai neidomu schmoll.gif

Tai galvoju kitos savaites pradzioj, gal vel pakartoti NT,bet nelabai tikiu, kad rodytu nestuma, jei jau savaite kai nebuvo mmm nieko nerode. Nors kartais pasvajoju, gal pas mane mazai tu nestumo hormonu slapime g.gif
Atsakyti