Mano vaikas isbertas nuo alergijos,tai alergologe dave produktu sarasa ka galima valgyti,o kas alergizuoja.Soros tame sarase paminetos kaip maziausiai alergizuojancios kruopos,t.p.mieziai ir avizos.Tik nezinau nuo kada galima duoti.Man taip pat butu idomu kad kas daugiau parasytu apie soras,nes pati ju niekada nevalgius,tai ir vaikui nedaviau.Idomu ar jos skanios?
QUOTE(vida/d @ 2005 09 28, 16:16)
Mano vaikas isbertas nuo alergijos,tai alergologe dave produktu sarasa ka galima valgyti,o kas alergizuoja.Soros tame sarase paminetos kaip maziausiai alergizuojancios kruopos,t.p.mieziai ir avizos.Tik nezinau nuo kada galima duoti.Man taip pat butu idomu kad kas daugiau parasytu apie soras,nes pati ju niekada nevalgius,tai ir vaikui nedaviau.Idomu ar jos skanios?
Labas Vida

o mano zuikiams nepatiko tokia kose
man irgi nelabai

Tik 10min verdi? Keista
Aš minimum 20min

o as dar niekad nebadziau reiks pabandyti. O nuo keliu menesiu ja galima duoti? Nes ir kazkur skaiciau kad jos labai vertingos.
Prieš virdama sorų kruopas truputį pamalu kavamalėj,ir primaišau šiek tiek ryžių.Verdu 20 min.po to dar palaikau uždengtam puode keletą minučių.Valgo vaikiukas neblogai.
Jei nepamaišau su ryžiais,vienų sorų valgyt nenori.Man pačiai irgi su ryžiais košė labiau patinka,tokia švelnesnė gaunas

Pati esu ragavusi,ir man labai nepatiko
,nemanau kad ir mano mazei patiks

Siaip jau soras reikia gerai nuplaut ir uzmerkt is vakaro, o virti kita diena apie 10 minuciu. Kadangi as pati laikausi hipoalergines dietos, nes leliuka maitinu tik MP, tai soros vienas is leidziamu patiekalu. As jas verdu tik vandeni. Kai koses lieka, prisitarkuoju bulviu, pasudau ir kepu blynus ant alyvuogiu aliejaus. Man kaip valganciai 5 produktus tai labai skanu
Be to, kas meta svori, vietoj duonos galima tokia "soru duona" pasidaryti, kad is bado nenumirtu. Pries baigiant virt kose, ibert kukuruzu miltu sauksta ir pamaisyti. Atsaldyti ir isvarst is puodo. Gaunasi toks tipo kaip pyragas. As ji irgi dariausi, is bedos visai neblogai uzkast.

Be to, kas meta svori, vietoj duonos galima tokia "soru duona" pasidaryti, kad is bado nenumirtu. Pries baigiant virt kose, ibert kukuruzu miltu sauksta ir pamaisyti. Atsaldyti ir isvarst is puodo. Gaunasi toks tipo kaip pyragas. As ji irgi dariausi, is bedos visai neblogai uzkast.
Aš duodu nuo pusės metukų, verdu 5 min ir uždengus laikau 20