Įkraunama...
Įkraunama...

Sorų kruopos

skaiciau literaturoj, kad soru kruopas maziems reikia duoti tik nuo 1.5 metuku, bet nieko nebuvo parasyta kodel negalima duoti anksciau, gal zinot kodel ar del to, kad alergizuoja, ar sunkiai virskinasi, ar dare del kazko :mirksiukas:
Atsakyti
Mano vaikas isbertas nuo alergijos,tai alergologe dave produktu sarasa ka galima valgyti,o kas alergizuoja.Soros tame sarase paminetos kaip maziausiai alergizuojancios kruopos,t.p.mieziai ir avizos.Tik nezinau nuo kada galima duoti.Man taip pat butu idomu kad kas daugiau parasytu apie soras,nes pati ju niekada nevalgius,tai ir vaikui nedaviau.Idomu ar jos skanios?
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2005 09 28, 16:16)
Mano vaikas isbertas nuo alergijos,tai alergologe dave produktu sarasa ka galima valgyti,o kas alergizuoja.Soros tame sarase paminetos kaip maziausiai alergizuojancios kruopos,t.p.mieziai ir avizos.Tik nezinau nuo kada galima duoti.Man taip pat butu idomu kad kas daugiau parasytu apie soras,nes pati ju niekada nevalgius,tai ir vaikui nedaviau.Idomu ar jos skanios?

Labas Vida mirksiukas.gif as savo maziliems soros kruopu daviau kai buvo 9menesiai tongue.gif labai patiko ir iki siol visada perkame ir kas pora dienu verdu labai skania kosia;reikia paimt vienam vaikui 1stikline pieno ir 3 saukstelius reikia idet i verdanti piena ,pagal skoni galima det cukraus truputi ir druskos ir vanilinio cukraus .Vyrti reikia neilgai apie 10 min.bet visa laika reikia maisyti.Pabandik ir tu gal patiks.soros labai sveika valgit ir del virskinimo ir del to kad labai daug minir.medziagu ;paskaitik ant pakuotes; thumbup.gif ax.gif clap.gif essen.gif gathering.gif
Atsakyti
o mano zuikiams nepatiko tokia kose verysad.gif man irgi nelabai
Atsakyti
Mano pupa sorų kruopų košės vieną sykį paragavo ir daugiau įsiūlyt nėjo, tuoj supyksta ir duoda per šaukštą mad.gif . Tikriausiai atpažįsta pagal spalvą, kad tik pamačius košę, net iš virtuvės pabėga verysad.gif
Atsakyti
Tik 10min verdi? Keista g.gif Aš minimum 20min
Atsakyti
o as dar niekad nebadziau reiks pabandyti. O nuo keliu menesiu ja galima duoti? Nes ir kazkur skaiciau kad jos labai vertingos.
Atsakyti
Prieš virdama sorų kruopas truputį pamalu kavamalėj,ir primaišau šiek tiek ryžių.Verdu 20 min.po to dar palaikau uždengtam puode keletą minučių.Valgo vaikiukas neblogai. mirksiukas.gif Jei nepamaišau su ryžiais,vienų sorų valgyt nenori.Man pačiai irgi su ryžiais košė labiau patinka,tokia švelnesnė gaunas 4u.gif
Atsakyti
Pati esu ragavusi,ir man labai nepatiko schmoll.gif ,nemanau kad ir mano mazei patiks g.gif
Atsakyti
Maniske ,,leliukisko" maisto jau nelabai nori, tai iberiu soru i sriubyte vietoj ryziu ar kokiu kitu kruopyciu. Labai graziai suverda, labai svelni, gardi sriubyte buna thumbup.gif
Atsakyti
Siaip jau soras reikia gerai nuplaut ir uzmerkt is vakaro, o virti kita diena apie 10 minuciu. Kadangi as pati laikausi hipoalergines dietos, nes leliuka maitinu tik MP, tai soros vienas is leidziamu patiekalu. As jas verdu tik vandeni. Kai koses lieka, prisitarkuoju bulviu, pasudau ir kepu blynus ant alyvuogiu aliejaus. Man kaip valganciai 5 produktus tai labai skanu smile.gif
Be to, kas meta svori, vietoj duonos galima tokia "soru duona" pasidaryti, kad is bado nenumirtu. Pries baigiant virt kose, ibert kukuruzu miltu sauksta ir pamaisyti. Atsaldyti ir isvarst is puodo. Gaunasi toks tipo kaip pyragas. As ji irgi dariausi, is bedos visai neblogai uzkast.
Atsakyti
Aš duodu nuo pusės metukų, verdu 5 min ir uždengus laikau 20 smile.gif
Atsakyti