Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Mano oda ir baisi,alergiska,sausa ir greiciausiai dehidratuota, jautri, pleiskanojanti ir visokia nekokia verysad.gif ir vis dar negaliu atsirinkti priemoniu. Eucerin buvo kaip stebuklas,bet po keliu metu naudojimu,pradejo kimstis poros,oda likdavo labai riebaluota,dar ir dabar nesuprantu,bet patepus bet kokiu kremu po 10min,oda blizga,nu kosmaras kazkoks doh.gif o po keliu valandu jau serpetoja,raudonuoja,gal kokiu patarimu rolleyes.gif

QUOTE(Mannu @ 2011 12 02, 11:07)
Man nuo veido sausumo ir pleiskanojimo labai padėjo šis Aubrey kremas. Ir susigeria gerai, ir drėkina. Ir pagrindas krempudrai geras. Žodžiu, labai patenkinta aš juo. Neaišku, kaip bus, kai labiau atšals, bet dabar kol kas labai gerai.  thumbup.gif

ar sis kremas veidui? kazkaip buvau ji uzmacius bet nusprendziau,kad jis kunui g.gif ar nepasikeite geri atsiliepimai apie ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotijia: 17 sausio 2012 - 02:14
QUOTE(amber123 @ 2012 01 14, 15:13)
Vienu zodziu, vakar sumasciau pasitept veiduka pries nakti Emu taukais, kuriuos atsisiunciau savo sausiems paakiams.. sakau bandysiu veidui, kad jau toks sausas.. tai kas labai nustebino, kad labai normaliai susigere, liko toks riebaliukas, bet ne kaip nuo alyvuogiu aliejaus pvz.. aisku, tepiau nedaug, tik ant kaktos ir ant zandu kur pasauseja ziauriai, tai ten gausiau.. papildomai nedejau jokio kremo, tik po apacia tos pacios firmos hialiurona su vit c.. ir ka jus galvojat  blink.gif ryte oda tooooooookia padrekinta!!! Jokio sausejimo nesimato nieko.. kaip po spa proceduros.. svelni, minksta, sveika ir prisotinta tokia. Nezinau kaip teptusi pudra idomu, bet siand neplanuoju dazytsi.. zodziu reguliariai manau ant nakties patepliosiu ta emu ir turetu padet.. kam idomu pasiskaityt daugiau, pagooglinkit Emu taukai ir ismes daug info.. paskaicius, tai vos ne stebuklinga priemone, bet tikrai tikiu, kad daug ka ir daro, ka ten raso, nes matau ant savo odos, kaip poveikis po 1k

Koki hialiurona naudojat su vit. C blush2.gif
Atsakyti
Pas mano mama veido oda labai sausa, tai kai jai padarau kremuka su avokado, kameliju seklu ar argano aliejuku, niekada dar nera sakiusi kad issausetu, temptu veido oda.
Atsakyti
Gal galite man patarti? smile.gif
Mano oda nėra labai sausa,bet kartais iškyla spuogelių, tad nuprausus makiažą visada jaučiu tempimą tad patepu eiliniu Nivea kremu... Bet norisi kažko natūraliau smile.gif Skaičiau, kad makiažą valote su aliejais. Ar jie tikrai nuvalo makiažą, poros nesikemša? Koks tiktų sausai odai? Toliau odą apipurškiate hidrolatu, koks tiktų pamaitinti odą? Be to, gal pasidalintumėte kokiu nors geru drėkinamuoju kremu? Būtų gerai, kad nebūtų laaabai brangus smile.gif
Atsakyti
Ieskau pagalbos renkantis tinkamas priemones. Iki siol naudotos eucerino priemones nebe tokios veiksmingos. Mano oda labai sausa, net daznai pleiskanoja nosis. doh.gif
Man 23 metai, taciau jau turiu rauksliu prie akiu, ant kaktos (manau kad prie to prisidejo intensyvus rukymas, nors dabar jau neberukau).
Priemoniu tokia gausybe, kad nezinau ka konkreciau rinktis - drekinti, maitinti ar t.t.
Tikiuosi gal kas galesit patarti i ka atkreipti demesi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Noriu patarimu is merginu, kurios turejo tokia problema ir visgi pavyko ja isspresti. Mano oda misri. Ganetinai sausa, ypac kakta ir smakras ir rieboka, kartais pameto spuogeliais. Kokias priemones siulote naudoti? Pradedant nuo makiazo valiklio, baigiant kremu. Kuo siulote valyti makiaza? Koki krema rekomenduotumet? Naudojau Dior Hydraction sorbet cream, man jis labai patiko ir tiko, puikiai drekino ir odos blizgesys taip greit neislysdavo, tik dabar nelabai gaunu jo pirkti. Gal pasiulytumet panasu varianta? Svarbu, kad nekimstu poru ir blizgesys greit nelistu smile.gif Dekui is anksto.
Atsakyti
As irgi su klausimu, gal kas pieneli veiduo valyt rekomenduotu. Kad nekimstu ir tiktu jautriai beigi sausai odai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 01 20, 15:54)
Koki hialiurona naudojat su vit. C  blush2.gif

Naudoju Babyface cosmetics firmos 4u.gif
Atsakyti
Mano mamos labai sausa veido oda, naudoja tik Eucerin krema. Puikiai drekina. Yra su 5% slapalu, taciau atsirado ir naujas - 12%.
Atsakyti
O kiek vandens geria sausaodės? Man atrodo, kad mažai, nes aš viena iš jų buvau ir tikrai mažai vandens gerdavau, tai nei eucerin nepadėjo (na padėjo, bet žiauuuuuriai poras kimšo, gal čia tik man, nes kitiems, žinau, nekemša), geresnis buvo biodermos. Ypač pavasarį problema būdavo žiauri, nes oda būdavo ne tik sausa, bet ją tempdavo, niežėdavo, toks keistas jausmas būdavo, atrodydavo, kad lyg skruzdės ant veido vaikšto biggrin.gif , BET į suvartojamo vandens (tik vandens, o ne skysčių apskritai) kiekį niekad neatkreipdavau dėmesio, ypač mėgau kavą, kuri dar labiau skatina dehidrataciją. Tuomet pasidariau tyrimus, sužinojau, kad man dehidratacija, oradėjau gert daugiau vandens ir problema išsisprendė maždaug apie 80- 85 %. Kažkur jau buvau rašius apie tai, bet nelabai kas atkreipė dėmesį, bet jei pabandytumėt kokį mėnesį, po 2,5- 3 vandens išgert( aišku, kad priklauso nuo kūno masės), tai suprastumėt, kad tokio poveikio joks kremas nesuteiks. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnaitė_iš_vazono: 13 kovo 2012 - 17:29
tikra tiesa,skysciai tikrai padeda,bet mums sausaodems reikia viso komplexo,vien tik gero kremo neuzteks,musu oda zymiai greiciau sensta,ja yra butina padrekinti ir pamaitinti ne tik is isores,bet ir is vidaus,labai gerai mezoterapijos arba biorevitalizacijos kursa praeiti.
Atsakyti
NE, ne, ne. Skysčiai (vanduo) ne padeda, o yra PAGRINDAS norint turėti normalią veido odą, o vat papildyti šį procesą jau gali visokie mezoterapijos kursai, kremai ir serumai. smile.gif
Atsakyti