Ko gero esu jau rasiusi sioje temoje,kad darausi vienintele veiksminga proceduras,teisingiau proceduras.Rudeniop,pries sildymo sezona,pasidarau pora glikolio rugsties pylingiuku,po to didziausia geri-biorevitalizacija

.Tai yra giluminis odos drekinimas hialuronu.Kaip visos zinome-hialuronas yra pagrindine odos(ir sanariu) sudedamoji dalis.As anksciau ir vitaminus hialurono gerdavau

bet sita procedura-labai pakeite mano oda.Kiekviena ziema man ji issausedavo,nupleiskanodavo,net uzmaskuoti negaledavau,nes ten kur issauseje pasidarydavo tamsus plemai

Ir taip kiekviena ziema,kiek tik save atsimenu.Dariau zinoma viska nuo liaudies patarimu iki...
Kremai negali taip giliai prasiskverbti,nes ju molekules yra per 'storos' kad pralistu pro musu odos visus sluoksnius,kremai yra skirti tik paciam virsutiniam sluoksniui,todel is ju tiketis stebuklo neverta.Rode per BBC kazkuri kanala pries kokius 8metus apie tai laida,kad tai yra tik didziulis marketingas.
Todel visoms,kurios tikrai kencia nuo sausos odos,siulau nemetyti pinigu ant brangiu kaukiu,serumu ir neaiskiu proceduru,o karta per metus pasidarykite biorevitalizacijos kursa!