Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Puiki priemonė itin sausai odai, tai kokosų aliejus. 100 proc netūtalus, nerafinuotas, šalto spaudimo. Naudoju Amanprana aliejų tiek sausai odai, tiek kaip plaukų kaukę. Puikiai tiks ir masažams ir maisto gaminimui. Rekomenduoju smile.gif

http://www.elabas.lt...-kokosu-aliejus
Atsakyti
Man tai labai padėjo kremas linola fett, jis riebus ir išgelbėjo mano odą šaltuoju metu, nes dar mano oda ir labai alergiška, jautri, vasarą jo nenaudojau, bet dabar vėl jau greitai pradėsiu naudoti. Siunčiausi iš Vokietijos vaistinės, tai žymiai pigiau išėjo nei pirkti Lietuvoje. Labai daug prisisiunčiau jei ką domintų kreipkitės perleisiu vieną tūbelę, ten po 250 g.smile.gif
Atsakyti
Mano irgi buvo labai sausa,kol neisbandziau Bioderm krema Atoderm PP-jis maitinantis.Visa laika galvojau,kad sausa oda tik drekinti reikia,pasirodo klydau.Dar is tos melsvos serijos isygijau drekinancia kauke.Man padejo.Aisku skysciu reikia gerti...
Atsakyti
QUOTE(catrinaneri @ 2012 05 08, 11:28)
Puiki priemonė itin sausai odai, tai kokosų aliejus. 100 proc netūtalus, nerafinuotas, šalto spaudimo. Naudoju Amanprana aliejų tiek sausai odai, tiek kaip plaukų kaukę. Puikiai tiks ir masažams ir maisto gaminimui. Rekomenduoju smile.gif

http://www.elabas.lt...-kokosu-aliejus

O man pačioje pradžioje kokosų aliejus padėjo, o vėliau kažkodėl oda tapo vėl išsausėjo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2012 09 13, 13:36)
O man pačioje pradžioje kokosų aliejus padėjo, o vėliau kažkodėl oda tapo vėl išsausėjo verysad.gif

Kokoso alėjaus, bėje kaip ir visų kitų alėjų efektas labai laikinas, nes alėjaus molekulės yra didelės, jos neprasiskverbia į giluminius odos sloksnius. Alėjus veikia tik viršutinį epedermio sloksnį, reikia rinktis priemones kurios drekina odą iš vidaus. Tik tada pasieksit ilgalaikį efektą.
Atsakyti
QUOTE(SvetaM @ 2012 09 20, 13:04)
Kokoso alėjaus, bėje kaip ir visų kitų alėjų efektas labai laikinas, nes alėjaus molekulės yra didelės, jos neprasiskverbia į giluminius odos sloksnius. Alėjus veikia tik viršutinį epedermio sloksnį, reikia rinktis priemones kurios drekina odą iš vidaus. Tik tada pasieksit ilgalaikį efektą.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 03 13, 18:27)
O kiek vandens geria sausaodės? Man atrodo, kad mažai, nes aš viena iš jų buvau ir  tikrai mažai vandens gerdavau, tai nei eucerin nepadėjo (na padėjo, bet žiauuuuuriai poras kimšo, gal čia tik man, nes kitiems, žinau, nekemša), geresnis buvo biodermos. Ypač pavasarį problema būdavo žiauri, nes oda būdavo ne tik sausa, bet ją tempdavo, niežėdavo, toks keistas jausmas būdavo, atrodydavo, kad lyg skruzdės ant veido vaikšto biggrin.gif , BET į suvartojamo vandens (tik vandens, o ne skysčių apskritai) kiekį niekad neatkreipdavau dėmesio, ypač mėgau kavą, kuri dar labiau skatina dehidrataciją. Tuomet pasidariau tyrimus, sužinojau, kad man dehidratacija, oradėjau gert daugiau vandens ir problema išsisprendė maždaug apie 80- 85 %. Kažkur jau buvau rašius apie tai, bet nelabai kas atkreipė dėmesį, bet jei pabandytumėt kokį mėnesį, po 2,5- 3 vandens išgert( aišku, kad priklauso nuo kūno masės), tai suprastumėt, kad tokio poveikio joks kremas nesuteiks. cool.gif

As geriu nemazai vandens, 1,5L tikrai kiekviena diena ir taip daug metu, kavos tik viena puodeli isgeriu, bet mano oda labai sausa, visgi vien vanduo nepadeda, tepuos ir maitinamais/drekinamais kremais. Dabar nusipirkau Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief, tai kolkas gerai, nes oda isausejus, smakras pleiskanojo.
Atsakyti
Mano oda labai sausa. Ne visada pavyksta atitaikyti krema.
O vandens negaliu tiek isgerti kiek rekomenduojama. Nuo jo as darausi kaip balionas ir tinstu. Man tokie kiekiai tikrai per dideli. Todel labai mazai geriu. O ir manes nelabai troskina.
Atsakyti
Ko gero esu jau rasiusi sioje temoje,kad darausi vienintele veiksminga proceduras,teisingiau proceduras.Rudeniop,pries sildymo sezona,pasidarau pora glikolio rugsties pylingiuku,po to didziausia geri-biorevitalizacija wub.gif .Tai yra giluminis odos drekinimas hialuronu.Kaip visos zinome-hialuronas yra pagrindine odos(ir sanariu) sudedamoji dalis.As anksciau ir vitaminus hialurono gerdavau thumbup.gif bet sita procedura-labai pakeite mano oda.Kiekviena ziema man ji issausedavo,nupleiskanodavo,net uzmaskuoti negaledavau,nes ten kur issauseje pasidarydavo tamsus plemai doh.gif Ir taip kiekviena ziema,kiek tik save atsimenu.Dariau zinoma viska nuo liaudies patarimu iki...
Kremai negali taip giliai prasiskverbti,nes ju molekules yra per 'storos' kad pralistu pro musu odos visus sluoksnius,kremai yra skirti tik paciam virsutiniam sluoksniui,todel is ju tiketis stebuklo neverta.Rode per BBC kazkuri kanala pries kokius 8metus apie tai laida,kad tai yra tik didziulis marketingas.
Todel visoms,kurios tikrai kencia nuo sausos odos,siulau nemetyti pinigu ant brangiu kaukiu,serumu ir neaiskiu proceduru,o karta per metus pasidarykite biorevitalizacijos kursa!
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2012 09 26, 10:43)
Ko gero esu jau rasiusi sioje temoje,kad darausi vienintele veiksminga proceduras,teisingiau proceduras.Rudeniop,pries sildymo sezona,pasidarau pora glikolio rugsties pylingiuku,po to didziausia geri-biorevitalizacija  wub.gif .Tai yra giluminis odos drekinimas hialuronu.Kaip visos zinome-hialuronas yra pagrindine odos(ir sanariu) sudedamoji dalis.

Kuriame Kauno salone darotes sias proceduras?
Kiek kainuoja si procedura ir kiek kartu reikia atlikti? Oda sauseja, niezti nebezinau ka daryti, dar sildymas neprasidejes, o oda jau problematiska doh.gif
Atsakyti
Cia meistres asmenine svetaine www.veidoproceduros.lt
paskambinkite jai ir pasikonsultuokite,pasakykite,kad esate is Kauno,nes ji pati dirba Vln,o pas mus i Kauna tik 1-2k per menesi atvaziuoja,i salona salia Akroplio,ji pati jums pasakys i kuri mirksiukas.gif Dabar ji atvyksta Spalio 12d.
Atsakyti
Sveikos,
Matau, tema jau apmirusi, bet turiu klausimeli smile.gif . Gal galetumet rekomenduoti itin riebu, apsaugini krema nuo salcio sausai odai. Kuri laika teks pabuti ekstremaliose salygose, tai skubiai reikalinga labai gera apsauga nuo salcio. Busiu labai dekinga smile.gif .
Atsakyti