Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Vanduo, vanduo, vanduo! Nuo jo net bloga buvo, nes buvau nepratusi gerti tokiais kiekiais. šiaip ir jis gerina būklę, bet tikrai nėra panacėja nuo sausos odos. DEja.. Mano situaciją pagerino hialurono tabletės. Kremą naudoju tik natūralų, brandžiai odai iš love eco. Tai drėkina irgi, išoriškai, bet kažkaip jaučiasi, kad kažkas ir į vidų patenka. Plius alavijo geliu kas antrą dieną pamaitinu vakare, naudos duoda. Ir kartais vartoju gėlių vandenį, pvz rožių, tada kremą tepu, tas gėlių vanduo ne kiek drėkina, bet atgaivina odą. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriele741: 20 kovo 2012 - 14:37
O ka daryti, jei geriant daug vandens man iskart butina gerti magnio, kalio papildus. Nes nuo to lakstymo i wc, matyt, pasisalinus siom medziagom ima labai daznai permusinet sirdis.
Pastebejau, kad gausesnis skysciu vartojimas pagerina isvaizda, bet jei vakare neisgersiu magnio milteliu - nakti arba meslungis, arba sirdis duodasi kaip pasiutus... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 21 kovo 2012 - 11:52
mano oda taip pat sausa, šerpetojanti. tai stengiuosi gerti, kuo daugiau skysčių (kava tikrai nesiskaito ax.gif ). kasryt plaunu veidą su ledukais iš ramunėlių arbatos. kasryt po šaukštą linų sėmenų aliejaus išgeriu. makiažą valau tik su alyvuogių aliejum ir atraudau dabar kremą Antioffice. labai patinka. nėra labai riebus, bet giliai drėkinantis thumbup.gif o ir kaina labai prieinama smile.gif šerpetojančias lūpas vis patepu medum. po visų šių mano ceremonijų, odos būklė tikrai pagerėjo, rezultatu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš esu iš sausaodžių ir šerpetojančių būrio doh.gif Noriu pasiteirauti, ar naudojate kokias krempudras? Kokios tinka?
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2009 03 10, 16:27)
mano drauge turi labai sausa oda ir jinai karta i savaite daro tradicine kauke is varskes ir grietines labai padeda smile.gif

Taip pat turbūt galima pabandyt ir kitokias procedūras daryt. Aišku, jei odai nuo to geriau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 22, 20:15)
Sveikos, ir aš esu iš sausaodžių ir šerpetojančių būrio doh.gif  Noriu pasiteirauti, ar naudojate kokias krempudras? Kokios tinka?

Na, aš tai stengiuos kuo rečiau naudot. Sakoma, kad krempudra neleidžia odai kvėpuoti.
Papildyta:
QUOTE(jurgaud @ 2012 01 05, 23:17)
as jau nebezinau kaip savo oda veido jau priziureti sad.gif tokia issausejus pleskanoja  sad.gif nusisveiciu bet kita diena vel tas pats sad.gif ka daryti?

Žiūrint su kuo šveičiate veidą. Jei tai prausiklis, tai jokiu būdu daugiau nebenaudokit unsure.gif jis labai stipriai sausina odą. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2012 03 22, 20:15)
Sveikos, ir aš esu iš sausaodžių ir šerpetojančių būrio doh.gif  Noriu pasiteirauti, ar naudojate kokias krempudras? Kokios tinka?

Pati dar nenaudoju, nes turiu kita is seniau ir noriu pabaigti, bet Guerlain temoje labai isgirta Guerlain Aqua krempudra, merginos sako, kad neparyskina issausejimu, ir pacios odos nesausina.. 4u.gif kai baigsiu savaja krempudra ketinu isigyti butent ta., nes esu taip pat sausiaode ir su issausejimais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(distancija @ 2012 03 23, 18:42)
Pati dar nenaudoju, nes turiu kita is seniau ir noriu pabaigti, bet Guerlain temoje labai isgirta Guerlain Aqua krempudra, merginos sako, kad neparyskina issausejimu, ir pacios odos nesausina..  4u.gif kai baigsiu savaja krempudra ketinu isigyti butent ta., nes esu taip pat sausiaode ir su issausejimais..  smile.gif

paryskins jei daug issausejimu.. pati ja turiu, ir kai labai bloga bukle odos, kai buna super sausa, si pudra graziai nepasidengia.. turejau pries tai chanel vitalumiere, ji labiau gal skirta sausai odai..siulyciau pasibandyt ir ta ir ta ir bus aisku.. bet viena dalyka zinau, ant sausos, serpetotoas odos JOKIA pudra graziai nepasidengs schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 23, 18:15)
bet viena dalyka zinau, ant sausos, serpetotoas odos JOKIA pudra graziai nepasidengs schmoll.gif

visiškai su jumis sutinku drinks_cheers.gif
manau, vienos krempudros daugiau, kitos mažiau sausina, bet juk tų šerpetojimų pudra neprikibdys atgal schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 03 11, 01:27)
Mano oda irgi sausa. Be riebaus kremo negaliu. Todel jau seniai naudoju paprasta Nivea melynam metaliniam indelyje. Nera brangus ir apskritai man patinka. Neapsikraunu dieniniais, naktiniais.. naudoju tik si viena.

Jei odai taip geriau, tai puiku clap_1.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2012 01 17, 03:08)
Mano oda ir baisi,alergiska,sausa ir greiciausiai dehidratuota, jautri, pleiskanojanti ir visokia nekokia  verysad.gif  ir vis dar negaliu atsirinkti priemoniu. Eucerin buvo kaip stebuklas,bet po keliu metu naudojimu,pradejo kimstis poros,oda likdavo labai riebaluota,dar ir dabar nesuprantu,bet patepus bet kokiu kremu po 10min,oda blizga,nu kosmaras kazkoks  doh.gif o po keliu valandu jau serpetoja,raudonuoja,gal kokiu patarimu  rolleyes.gif
ar sis kremas veidui? kazkaip buvau ji uzmacius bet nusprendziau,kad jis kunui  g.gif ar nepasikeite geri atsiliepimai apie ji?

Kažkaip jis man nepatinka. netinka mano veidui. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2012 03 23, 19:51)
visiškai su jumis sutinku  drinks_cheers.gif
manau, vienos krempudros daugiau, kitos mažiau sausina, bet juk tų šerpetojimų pudra neprikibdys atgal  schmoll.gif

drinks_cheers.gif cia jau pudra tikrai nepades.. man jei prasta situacija labai, tai pries tai gerai itrinu emu aliejum, ypac tas vietas, tada gerai dengias.. tik pas mane daugiau trb dehidratuota oda, nes poru yra, tai ir aliejum piknaudziaut negaliu, kad tos gyvates neispamptu.. pasaka be galo biggrin.gif
Atsakyti
Chanell Vitalumiere graziai dengia,nesausina,jau kelinti metai naudoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2012 03 21, 05:51)
O ka daryti, jei geriant daug vandens man iskart butina gerti magnio, kalio papildus. Nes nuo to lakstymo i wc, matyt, pasisalinus siom medziagom ima labai daznai permusinet sirdis.
Pastebejau, kad gausesnis skysciu vartojimas pagerina isvaizda, bet jei vakare neisgersiu magnio milteliu - nakti arba meslungis, arba sirdis duodasi kaip pasiutus...  blink.gif

Jei man duotų pasirinkti- sausa oda ar tabaluojanti širdis ir "pavargę" inkstai, kepenys- imčiau sausą odą... Manau, reikia vartoti vandens tiek, kiek jūsų organizmui reikia, o ne "kuo daugiau" (2- 2.5 litro per dieną- įskaitant maistą, kuris dažnai apie 1 litrą sudaro- paprastai yra pakankamai).
O kad oda nebūtų tokia sausa, pabandykite valgyti daugiau riebios žuvies (ypač lašišos, skumbrės), riešutų, sėklų, avokadų kitų maisto produktų su sveikaisiais riebalais. Arba galite papildus išbandyti- nakvišas, agurklę, žuvų taukus ir pan., kad organizmas gautų daugiau omega rūgščių.
Atsakyti