Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

As turiu pakankamai misria oda, bet vietomis ir sausoka... Kas man padeda tai kavos tirsciai! As geriu kava kiekviena diena tai pasilieku tuos tirscius supilu i atskira puodeli ir pasidedu vinioje, zinokit koks veidas svelnus palieka.. ir as kunui kaip pilinga pasidarau... i savaite apie 3 kartus kartoju esu labai patenkinta.. pigu ir sveika! tongue.gif
Atsakyti
Mano veido oda taip pat labai sausa doh.gif Pirmiausia apsipurškiu veidą rožių vandeniu, o tada tepu taukmedžio sviestą. Super thumbup.gif Jei tepate įvairius "sviestus" ant veido, svarbiausia netepti ant sausos odos, bent vandeniu pirma suvilgyti. Tuomet tą drėgmę sulaiko riebalas ir netraukia, o drėkina veidą. Bent man taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freeofsugar: 06 balandžio 2013 - 10:55
QUOTE(freeofsugar @ 2013 04 06, 11:55)
Mano veido oda taip pat labai sausa  doh.gif Pirmiausia apsipurškiu veidą rožių vandeniu, o tada tepu taukmedžio sviestą. Super  thumbup.gif Jei tepate įvairius "sviestus" ant veido, svarbiausia netepti ant sausos odos, bent vandeniu pirma suvilgyti. Tuomet tą drėgmę sulaiko riebalas ir netraukia, o drėkina veidą. Bent man taip  4u.gif

o kuom jūs ją drėkinat? g.gif
sviestas odos nedrėkina, to lašo vandens jai maža. Jei matot, kad oda nesitaiso, kodėl toliau ją kankinat? ar patinka tas sausos odos jausmas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Narka @ 2013 04 06, 00:04)
As turiu pakankamai misria oda, bet vietomis ir sausoka... Kas man padeda tai kavos tirsciai! As geriu kava kiekviena diena tai pasilieku tuos tirscius supilu i atskira puodeli ir pasidedu vinioje, zinokit koks veidas svelnus palieka.. ir as kunui kaip pilinga pasidarau... i savaite apie 3 kartus kartoju esu labai patenkinta.. pigu ir sveika! tongue.gif

pigu. Klausimas, kiek sveika, kavos tirščiai per aštrūs grūdeliai veidui, padaro odoje mikro įpjovimus, kažin, ar tai labai gerai odai ax.gif Nebent jūsų oda stora
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 04 06, 12:04)
o kuom jūs ją drėkinat?  g.gif 
sviestas odos nedrėkina, to lašo vandens jai maža. Jei matot, kad oda nesitaiso, kodėl toliau ją kankinat? ar patinka tas sausos odos jausmas? g.gif

Naudoju mary kay drėkinamąjį kremą. Tačiau jei būnu namie man pakanka jau anksčiau minėto rožių vandens + taukmedžio sviesto. Ir nejaučiu jokio sausos odos jausmo smile.gif
Atsakyti
Man padėjo DR. SPILLER SANVITA kremas http://www.dr-spille...s/sanvita-cream, jis labai riebus, lipnokas, jausmas kol susigeria nelabai koks todėl naudojau nakčiai, oda atsigavo, dabar jau per stiprus man jis pasidarė. Šiuo metu naudoju http://shop.biodroga...p?productID=151. Labai maloniai tepasi, nelipnus, greit susigeria.
Atsakyti
Sviestuka ant veido odos tepti nelabai tinka, nes ilgainiui gali užkimšti odos poras, sviestas neleidzia odai pakankamai kvepuoti, tačiau kūnui sviestas tinka labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Narka @ 2013 04 05, 23:04)

kavos tirsciai veidui siukštokas dalykas. Gal geriau butu kavamale sumalti avizu dribsniai, kazkur skaiciau, kad naudoja namuose. Triskart savaitej pilingas veidui yra tikrai per daug. Daugiu daugiausia du kartus savaitej net ir labai siuksciai odai. Besaikis trynimas gali issaukti riebaliniu liauku suaktyvejima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 12 rugpjūčio 2013 - 10:58
Nauduoju hialurono rugsti, daugiau nieko, rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(julijandra. @ 2013 08 14, 00:54)
Nauduoju hialurono rugsti, daugiau nieko, rekomenduoju.

Kur perkat ir kokia kaina?
Atsakyti
kremas Emolium
Atsakyti
As taip pat pritariu, kad sviesta ant odos visa laika tepant gali dar labiau issausinti, kazka geriau lengvesnio.
Atsakyti
Mano oda sakyciau labiau misri, kaktos zona riebesne, na bet skruostu oda labai sausa, nusipirkau is body shop sausai veido odai kremuka, jis toks lengvas kai uztepi., netraukia odos po jo, ne kaip kiti kremai, pritepi visviena traukia. Man labai patiko, pasibaigus pirksiu ir antra. Dar geriu perfectil platinum vitaminus. Rezultatas labai matosi, beabejo stengiuosi per prievarta gerti vandens kuo daugiau . thumbup.gif
Atsakyti