Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

Man tas nivea kremas melynam indely, tai vaje, vienas riebalas doh.gif Na jei esu namie, tai ok, pamaitina labai. Bet niekada nesu isejus juo pasitepus, nes veidas nerealiai blizga blink.gif pvz ir margarita mano odai labai tinka, bet blizga ziauriai, per riebus taip pat... kazkaip oda pripazista daugiau tik zele tipo kremus g.gif o retai kas padeda sausai jautriai odai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 05 balandžio 2009 - 19:21
[quote=Chardonnay...,2009 04 05, 14:25]
Gal galetum ideti foto to kremuko? 4u.gif ax.gif Beje kuris yra geresnis - sausai ar jautriai? g.gif

Deja, foto dabar negaliu ideti, mat aparata draugams paskolinom smile.gif O labiau tinka bent jau man jautriai odai. Eucerin krema perku Eurovaistineje. Jautriai odai yra baltas indelis su raudonu dangteliu, o sausai odai - baltas indelis su melynu dangteliu ax.gif
Beje, pritariu vaizgantei, kad reikia kuo daugiau vandens gerti, bet kad darbe nespeju didesnio kiekio isgerti, o po darbo pries miega nebepajegiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaliaake123: 05 balandžio 2009 - 19:41
QUOTE(zaliaake123 @ 2009 04 05, 18:38)
Deja, foto dabar negaliu ideti, mat aparata draugams paskolinom smile.gif O labiau tinka bent jau man jautriai odai. Eucerin krema perku Eurovaistineje. Jautriai odai yra baltas indelis su raudonu dangteliu, o sausai odai - baltas indelis su melynu dangteliu ax.gif
Beje, pritariu vaizgantei, kad reikia kuo daugiau vandens gerti, bet kad darbe nespeju didesnio kiekio isgerti, o po darbo pries miega nebepajegiu ax.gif

Labai aciu uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 11, 03:44)
Dabar susimasciau kad juk galima ir kavos tirscius kaip kauke naudoti, as rankas vis patepu ir keliata min. palaikau. tai labai svelnios buna po siu kaukiu g.gif

As veida su kavos tirsciais sveiciu jau pora metu. Labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 05, 19:30)
As veida su kavos tirsciais sveiciu jau pora metu. Labai patenkinta 4u.gif

O tinka ir jautriai odai? g.gif Nes as jau seniai atsisakiau visu scrubu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 05, 22:35)
O tinka ir jautriai odai? g.gif  Nes as jau seniai atsisakiau visu scrubu.. unsure.gif

Mano net laaabai jautri, bet po sio sveitimo net neparausta itin. Kosmetologe leido, kai klausiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 05, 21:20)
Mano net laaabai jautri, bet po sio sveitimo net neparausta itin. Kosmetologe leido, kai klausiau g.gif

Dar turiu pora klausimeliu - kaip daznai sveiti ir ka dar maisai i tirscius? unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 05 balandžio 2009 - 22:26
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 00:25)
Dar turiu pora klausimeliu - kaip daznai sveiti ir ka dar maisai i tirscius? unsure.gif  4u.gif

1-2 kartus per savaite. Kartais pasidarau misinuka su medumi, o dazniausiai vienais tirsciais sveiciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=zaliaake123,2009 04 05, 19:38]
[quote=Chardonnay...,2009 04 05, 14:25]
[/quote]

Ryte atsikeli- iškart dvi stiklinės. Nueini į darbą, buteliukas su vandeniu rankoje. Neįsivaizduoju, kaip galima neturėti laiko vandens išgerti? Rekomenduojama didesnįjį kiekį vandens išgerti pirmoje dienos pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 05, 21:41)
1-2 kartus per savaite. Kartais pasidarau misinuka su medumi, o dazniausiai vienais tirsciais sveiciu 4u.gif

Labai tau aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 00:52)
Labai tau aciu  4u.gif  4u.gif

4u.gif bent i savaite karta sveiciu ir visa kuna su kavos tirsciais, tai po sios proceduros tokia atsigavusi, svelnutele bunu, labai smagu thumbup.gif Bet lyg apie tai net atskira tema yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 06 balandžio 2009 - 08:17
kazkada veido oda tarpais buvo issausejus, tai naudojau migdolu aliejuka. bekvapis, nealergizuoja. labai patiko, labai atsigavo oda. ir dabar dar kartais pasiteplioju. pirkau beros feminoi bonoj
Atsakyti