Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 05, 21:49)
Ryte atsikeli- iškart dvi stiklinės. Nueini į darbą, buteliukas su vandeniu rankoje. Neįsivaizduoju, kaip galima neturėti laiko vandens išgerti? Rekomenduojama didesnįjį kiekį vandens išgerti pirmoje dienos pusėje.

As kasdien n puoduku zalios (ir spec. odai) arbatos isgeriu, kazkokio akivaizdaus pagerejimo vien del skysciu nejauciau nes dar ir be to visokiu proceduru ir kremu daug naudoju (kolkas mango kauke efektyviausias atradimas mano odai) rolleyes.gif
Atsakyti
Man labai padejo vitamino E kapsules ax.gif

Vitaminas E
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 06 balandžio 2009 - 13:27
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 13:16)
As kasdien n puoduku zalios (ir spec. odai) arbatos isgeriu, kazkokio akivaizdaus pagerejimo vien del skysciu nejauciau nes dar ir be to visokiu proceduru ir kremu daug naudoju (kolkas mango kauke efektyviausias atradimas mano odai) rolleyes.gif

Vandenį reikia gerti, o ne arbatą... Sausa oda rodo, kad organizmui trūksta vandens.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 06, 12:35)
Vandenį reikia gerti, o ne arbatą... Sausa oda rodo, kad organizmui trūksta vandens.

Nesuprantu kuo arbata negerai (juk geriu be cukraus ar kitu priedu)?
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 13:46)
Nesuprantu kuo arbata negerai (juk geriu be cukraus ar kitu priedu)?

Virintas vanduo praranda "žalio" vandens struktūrą. O ir taip vanduo, tekėdamas vamzdžiais, pakeičia savo natūralią struktūrą.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 06, 14:33)
Virintas vanduo praranda "žalio" vandens struktūrą. O ir taip vanduo, tekėdamas vamzdžiais, pakeičia savo natūralią struktūrą.

Dabar jau aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 06, 17:33)

Tai pala pala, jei geriu virinto vandens daug, tai ne tas pats kas zalia? verysad.gif Nes mano rajone baisiausiai slykstus vanduo is krano, neimanoma gerti. Tai geriu arba virinta arba mineralini negazuota.
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 06, 16:07)
Tai pala pala, jei geriu virinto vandens daug, tai ne tas pats kas zalia? verysad.gif Nes mano rajone baisiausiai slykstus vanduo is krano, neimanoma gerti. Tai geriu arba virinta arba mineralini negazuota.

Tai jau geriau tada negazuota mineralini g.gif As irgi nesizaviu vandeniu is krano, teks pirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 06, 17:07)

Tikrai taip 4u.gif . Virintas vanduo - negyvas. Geriausia - negazuotas mineralinis vanduo be jokiu priedu
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 06, 18:06)
Tikrai taip 4u.gif . Virintas vanduo - negyvas. Geriausia - negazuotas mineralinis vanduo be jokiu priedu

Mineralinis vanduo neretai yra dar nesveikesnis nei vanduo iš krano...Ir išvis nemanau, kad kasdien sveika gerti mineralinį vandenį...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 06, 18:08)
Mineralinis vanduo neretai yra dar nesveikesnis nei vanduo iš krano...Ir išvis nemanau, kad kasdien sveika gerti mineralinį vandenį...

prasom - gerkit is krano 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 06, 18:23)
prasom - gerkit is krano 4u.gif

Tai ir geriu. Šios dienos norma jau įvykdyta.
Atsakyti