gal labai priklasuo koks tas vanduo is krano. pvz mes turim savo sulini. vanduo istirtas, geros kokybes.
kas daugebuciu rajonuose gyvena, tie gal geria mineralini.
manau svarbu kuo daugiau skysciu suvartot. kad nebutu organizmui, veidai, skysciu bado.
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 12:19)
gal labai priklasuo koks tas vanduo is krano. pvz mes turim savo sulini. vanduo istirtas, geros kokybes.
manau svarbu kuo daugiau skysciu suvartot. kad nebutu organizmui, veidai, skysciu bado.
Pats skaniausias vanduo yra is sulinio

sveikos, gal kuri naudojat Eucerin kremus? man oda išsausėjusi vietomis, galvoju gal pagelbėtų?

QUOTE(astuškinas @ 2009 04 07, 17:37)
sveikos, gal kuri naudojat Eucerin kremus? man oda išsausėjusi vietomis, galvoju gal pagelbėtų? 

Paskaityk pora psl atgal, jau minejo sita kremuka

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 15:15)
Pats skaniausias vanduo yra is sulinio
Kai mes tokio neturim, tai as jau mieliau renkuosi mineralini, o ne vandeni is krano 

Siūlau pasidomėti vandeniu. Yra ir knygos, ir filmai...
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 07, 19:17)
Siūlau pasidomėti vandeniu. Yra ir knygos, ir filmai...
Tai ir skaitykit knygas, ir ziurekit filmus apie vandeni, o as rinksiuos tai, kas man geriau

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 20:25)
Paskaityk pora psl atgal, jau minejo sita kremuka
as ruosiausi ji pirkti bet kaina truputi atsalde norus
tai nusipirkau Evian (tos firmos kaip ir mineralinis vanduo) drekinamaji kremuka, kolkas labai dziaugiuosi 

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 20:24)
Tai ir skaitykit knygas, ir ziurekit filmus apie vandeni, o as rinksiuos tai, kas man geriau 

Sutinku: kiekvienas žmogus turi teisę nuodytis.
Atsiprašiau, kad pasiūliau ne nuodytis, o pasidomėti vandeniu, kuris yra be galo svarbus, kad būtume sveikos ir gražios.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 04 07, 19:48)
Sutinku: kiekvienas žmogus turi teisę nuodytis.
Atsiprašiau, kad pasiūliau ne nuodytis, o pasidomėti vandeniu, kuris yra be galo svarbus, kad būtume sveikos ir gražios.
Gerbiu jusu nuomone, tik kodel manote kad mineralinis vanduo nuodas?

Papildyta:
QUOTE(astuškinas @ 2009 04 07, 19:30)

Oho, 30% visai nemazai

na zinoma,kad ir vanduo kaltas.Teko buti viename pristatime.Reklamavo nauja prietaisiuka ,kur isvalo visiskai vandeni.Bet esme buvo tame, jog ar vanduo is sulinio ar krano ,ar net tas kur mes perkame "Saltinio" jis taip pat uzterstas.Manau reiketu gerai atsirinkti sau gera kosmetika.Mano broliui panasiai buvo . Labai issausejus veido oda buvo .Pamegino Logonos firmos sausai ir pazeistai odai linija. Sausa oda linkusi i dirgluma,paraudima,ji nera tokia elastinga.Sausa oda labiau niezti ,tokio tipo odoje greiciau atsiranda rauksliu.Isoriniai dirgikliai gali buti : saule ,saltis,vejas ar sausas oras,sildymas,o tai dar labiau padidina ir pagilina sausos odos simptonus.Tapau tos firmos Eko konsultante .
(jei reikes pagalbos del produkto kokio ,kreipkitesir rasykite i privata, mielai aprasysiu ,ir galesite isigyti ,pabandyti )Logonos priemones pades sausai odai kasdien ja tinkamai priziuretipaskatins naturalius regeneracinius procesus,suteiks elastingumo ir sviezumo pojuti

QUOTE(zaliaake123 @ 2009 04 05, 08:59)
Vargau su sausa veido oda tol, kol atradau Eucerin - a
Perku sausai odai, o vakar nusipirkau eucerin krema jautriai odai. Labai tinka
Kaina apie 32 Lt

Aš naudoju Eucerin kremą Eucerin Hydro-Balance,o paakių odai Eucerin Active, tikrai geras

QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 05, 21:30)
Reiks būtinai išbandyti ir man

QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 05, 21:30)
Savo veido odos senai nešveičiu... Ji sausoka, todėl atrodo, jog nušveitus dar labiau išsausės.
Nakčiai tepuos alyvuogių aliejų ant veido, bet jis labiau pamaitina, nei padrėkina odą.
Nors vanduo būtiniausias gražiai odai ..
Prisižadu sau, jog kasdien bent 2 l išgersiu vandens (jei geriu kavos, tai dar daugiau reikia), nes dažniausiai būna tik koks litras..