Kai tempia oda patepu koncentratu su hialurono rugstimi. Fantastika

QUOTE(susidomejus @ 2009 06 16, 21:55)
galima placiau kas tai yra?

Naaa, profesionalios kosmetikos turi kremu ir koncentratu, kurie yra stipresnio veikimo. Tepami pries krema, sustiprina krema.
Mano veido ir kuno oda
sausa ir elergiska ir kaskoks siaubas Kaip as sakau dramblio skura
Kokiu kremuku nebandziau kol kas pariebinu medatku tepalu jis truputi antiseptinis na nieko bet visviena nezinau nuo ko ir problema didele O kas keisciausei ateis balandzio men ir galima sakyti bukle pageres nuo spalio vel pabloges
Gal zinot odos gyd Kaune gera? Ir gal zinot akiu tuso pav alergiskiem kaskas pasidare kaip pasidazau su tusu( perku is brangesniu tusu)akis lyg greuze lyk niesti prisimergti norisi pati nesuprantu kas darosi akims

QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 11, 02:44)
Dabar susimasciau kad juk galima ir kavos tirscius kaip kauke naudoti, as rankas vis patepu ir keliata min. palaikau. tai labai svelnios buna po siu kaukiu 

teta tai veidui verda sviesta, kur ten jis sutirsteja ir pasidaro toks kremukas, tai labai sake gerai isigeria ir drekina.
Gali apie tą sviestą papasakoti?
Ar veidas baisiai neblizga?
Man oda siaubinga..Veida susitvarkau , tai kokia kaukytė tai dar kas,bet pats kūnas žiauriai sausos odos ,vietomis net pleiskanoja. Nežinau net k` daryti. Gal yra kokių kremų , kurie odos būklę pagerina ilgam, o ne tam paepimui?

Man oda siaubinga..Veida susitvarkau , tai kokia kaukytė tai dar kas,bet pats kūnas žiauriai sausos odos ,vietomis net pleiskanoja. Nežinau net k` daryti. Gal yra kokių kremų , kurie odos būklę pagerina ilgam, o ne tam paepimui?

Aš AVON'inį kremuką naudoju, labai man jis tinka ir patinka
AVON Care WINTER INTENSIVE FACE CREAM
Su vitaminu A ir C

Mano veido oda sausa, ir kuno taipogi ne is dregnuju. Veida apsigydau tik su "Boroplus antiseptic cream"
. Kazkada pirkau "Sensibio ds" kremuka ir kazkoki skysti su rugstele (gydytoja patare), ir nepadejo, o nuo tos rugsteles dar blogiau budavo

Nu va, mergytės pasiskaičiau jūsų patarimų ir išsitepliojau veidą alyvuogių aliejum nakčiai
Labai tikiuosi, kad bent kiek padės, nes dabar mano oda siaubingai išsausėjus, tokie dideli raudoni perštintys plėmai ant veido
Skauda siaubingai, kremai beveik nepadeda, tai nusprendžiau pabandyti natūralias priemones. Planuoju ryt dar pasidaryti grietinės + varškės kaukę
Tik va kai aliejum patepiau veidą, tos sausos vietos baisiausiai degt pradėjo, tai sėdžiu ir kenčiu dabar
Ar gali nuo visiškai natūralaus (be jokių priedų) aliejaus taip degti oda?

nežinau kaip jums, bet man tie aliejai nieko nesudrėkina tos odos, tik riebalą uždeda, nuplauni ir vėl tas pats. Dabar nusipirkau Vichy Nutrilogie 2, labai sausai odai, šiandien pasitepiau, malonus odai, nepalieka riebalo, bet jaučiasi toks odos drėgnumas, malonus.