Įkraunama...
Įkraunama...

Labai sausa veido oda

O as pasiskaitinejau ir nusipirkau Nivea tamsiai melyna ir Soft..dar nuolaida buvo thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 09, 21:55)
O as pasiskaitinejau ir nusipirkau Nivea tamsiai melyna ir Soft..dar nuolaida buvo  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Vadinasi, didelis antkainis buvo uždėtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeeLady @ 2009 05 18, 11:57)
Man irgi atsiranda tos sausos demeles. Neseniai buvo tokia klaiki veido bukle, kad siaubas doh.gif Buvau nusipirkus eucerin sausai odai, tai is viso issausejo nezmoniskai, todel nebenaudoju. [jei kas naudoja ir kam tinka, tai rasykit i az, galeciau parduoti uz simboline kaina.]. Na bet dabar odos bukle zymiai pagerejo. Zinot nuo ko? Nuo paprasto alyvuogiu aliejaus  thumbup.gif Viena drauge, kuri labai domisi kremu sudetimi ir pan. patare pasidaryti kauke, tiksliau uzsitepti profilaktiskai karts nuo karto to aliejaus ant veido ir palaikyti keleta valandeliu, kai esu namie. Rezultatas mane suzavejo. Zinoma, kas tinka vienai, galbut netinka kitai, bet kaip minejau man labai atsigavo oda smile.gif Galbut mano oda tiesiog reikejo gerai "pamaitinti" smile.gif

mano oda taip pat sausa, bet neissausejus, stengiuos labai ja priziuret, tad taip pat darau kauke su alyv. aliejumi. Alieju sumaisau su medum bei kiausinio tryniu, mano odai si kauke labai "patinka" smile.gif
ta pacia kauke darau ir plaukams
Atsakyti
o jums tik weidukas sausas ?nes pas mane atwirksciai weidas geras,o kunas.......... unsure.gif smalsu kodel taip buna.kai turiu bedu su kuno oda tai atrodo geriau butu weidas tai patepei ir wiskas nu ta prasme mazas plotas,o kuna kol wisa isterlioji doh.gif ar jus kas wartojat eucerin su slapalu kremukus kasdien weida nuplaunat ir tada wel tepat?ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 10, 00:15)
Vadinasi, didelis antkainis buvo uždėtas biggrin.gif

Nu tai visur antkainiai uzdeti buna juk.. smile.gif o seip kainavo maziau nei iprastai parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(shape uk @ 2009 06 11, 15:39)
o jums tik weidukas sausas ?nes pas mane atwirksciai weidas geras,o kunas.......... unsure.gif smalsu kodel taip buna.kai turiu bedu su kuno oda tai atrodo geriau butu weidas tai patepei ir wiskas nu ta prasme mazas plotas,o kuna kol wisa isterlioji doh.gif ar jus kas wartojat eucerin su slapalu kremukus kasdien weida nuplaunat ir tada wel tepat?ar kaip?

Veidas yra kuno dalis. Kaip priziurim KASDIEN veido oda, taip kasdien reikia rupintis ir kuno oda. Rekomenduojama issitepti kuno kremu po duso. jei einama i dusa ryte ir vakare, tai ir kuna tepti reikia 2 kartus (jei oda sausa). Gerai nusveiskite oda ir rinkites kuo riebesni krema pradziai, kol oda nustos serpetoti ir nebebus tokiu baltu issausejimu. Jei is pigesniu, tai yra neblogas Garnier ExtraDry Skin mirksiukas.gif Arba irskokite kur didesne slapalo (Urea) koncentracija (10-15proc), sudetyje yra migdolu ar kokoso aliejaus.
Atsakyti
***** bet as kai pagalvoju.. seniau nei sveisdavo kas ka nei ka.. mano mama naudoja tik duso zele ir kunas kuo puikiausias 4u.gif o mes.. aliejukai, pylingai, kremukai, serumai ir t.t doh.gif 4u.gif cia prie to pacio.. biggrin.gif garsinis pamastymas kaip sknt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 14, 13:32)
***** bet as kai pagalvoju.. seniau nei sveisdavo kas ka nei ka.. mano mama naudoja tik duso zele ir kunas kuo puikiausias  4u.gif o mes.. aliejukai, pylingai, kremukai, serumai ir t.t  doh.gif  4u.gif  cia prie to pacio.. biggrin.gif garsinis pamastymas kaip sknt

Visiskai sutinku! Mama man vis sako nei sveisdavau, nei tepdavau kremais kuna, o visad svelnus ir pamaitintas budavo smile.gif Manau tikrai per daug chemijos naudojame, ir darydamos gera, tuo paciu ir bloga prisisaukiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobsita @ 2009 06 14, 14:10)
Visiskai sutinku! Mama man vis sako nei sveisdavau, nei tepdavau kremais kuna, o visad svelnus ir pamaitintas budavo smile.gif Manau tikrai per daug chemijos naudojame, ir darydamos gera, tuo paciu ir bloga prisisaukiam unsure.gif

As lygiai taip pat naudoju pylinga ir t.t kuno sviestus ir t.t bet tiesiog viena akimirka susimasciau, kad seniau daug kas nenaudodavo ir nereikdavo..o mes savo oda pacios islepinom, reikia to, reikia ano, kad butu svelni ir t.t o jei nebutume pradeja to daryt gal ir nebutu reikeja.. bet cia aisku tema ne apie tai 4u.gif
Atsakyti
Neužmirškit, kad tepdamosi visokiais kremais maitinat savo celiulitą, nes negalinčios pasišalinti medžiagos kaupiasi būtent ant kojų ir užpakalių...Jau geriau visą kūną kokoso aliejum tepti, o ne kažkokiu kremu su kokosu... Ką dedat į burną, tą tepkit ant kūno, tada bėdų neturėsit...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 06 14, 16:26)
Neužmirškit, kad tepdamosi visokiais kremais maitinat savo celiulitą, nes negalinčios pasišalinti medžiagos kaupiasi būtent ant kojų ir užpakalių...Jau geriau visą kūną kokoso aliejum tepti, o ne kažkokiu kremu su kokosu... Ką dedat į burną, tą tepkit ant kūno, tada bėdų neturėsit...

Nu taip nesakykit, nes mergaites ne taip supratusios prades burokeliu sriubom teptis arba saltibarsciu kompresus daryt lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 06 14, 18:06)
Nu taip nesakykit, nes mergaites ne taip supratusios prades burokeliu sriubom teptis arba saltibarsciu kompresus  daryt  lotuliukas.gif  tongue.gif

Manai, pakenktų? lotuliukas.gif
Atsakyti