Ooo, kiek daug su tokiom problemom kaip ir aš
Gal kas bandėt Emolium kremus? Mačiau dabar euro vaistinėj yra akcija, tai galvoju gal verta pabandyti
O šiaip mano oda nelabai priima paprastų kremų
Geriausiai tinka iš vaistinės kokie kremai. O sausėja tik oda ir rankos. Jau rankų mano grožis
Kaip kokios senos babsės
Pramiegojau visą naktį au alyvuogių aliejum ant veido, atsikėliau ryte, nusiprausiau ir tik susinervinau - rezultato jokio
Dieną vaikščiodama po parduotuves užėjau į Eurokos ir nusipirkau porą kaukyčių veidui. Grįžusi vėl nusiprausiau ir pažiūrėjau, kad visgi geriau atrodo oda po aliejaus, skaistesnė lyg ir... Užsidėjau kaukę su jūros žolelėmis ir moliu, po to paprastu Nivea kremu pasitepiau, oda iškart tokia nuraminta..
Dar šiandien ryte beveik verkiau kaip perštėjo ir tempė, veidas visas pleiskanotas buvo, o dabar taip gera
QUOTE(gosas @ 2010 01 14, 21:40)
Mano veido ir kuno oda
sausa ir elergiska ir kaskoks siaubas Kaip as sakau dramblio skura
Kokiu kremuku nebandziau kol kas pariebinu medatku tepalu jis truputi antiseptinis na nieko bet visviena nezinau nuo ko ir problema didele O kas keisciausei ateis balandzio men ir galima sakyti bukle pageres nuo spalio vel pabloges
Gal zinot odos gyd Kaune gera? Ir gal zinot akiu tuso pav alergiskiem kaskas pasidare kaip pasidazau su tusu( perku is brangesniu tusu)akis lyg greuze lyk niesti prisimergti norisi pati nesuprantu kas darosi akims

Jau cia akivaizdu,kad sis tusas Tau netinka.Mesk ji kuo greiciau.As pati esu apturejusi tokia problema,netiko tusas,gal buvo pasenes,daugiau nerizikuoju ,perku tik Kristianoje ir tik zinomu brangiu gamintoju.
Kuri laika patarciau nesidazyti visai,o akis nuramino vaistineje isigytas kremukas jautriai kudikiu odelei.Pabandyk tokio pasiieskoti.
Cia uzsukau ir paieskoti protingu patarimu del sausos odos...Ir rankos ,ir veidas pirma ziema tokie issauseje....
Aš turiu problemą-šalčio alergiją, tai dabar, žiemos laiku ir veidą ir rankų odą išsitepu Shea sviestu-efektas tikrai geras: gal kurį laiką ir jaučiasi oda riebaluota, bet ryte jau netepu jokio papildomo kremo, nes oda jaučiasi dar pakankamai pamaitinta: tepu makiažą ir pirmyn į darbą. Dienos metu dar kartą ar du pasitepu Margaritos ranku kremu su šaltalankiais.
kosmetologė įvardijo tris priežastis, kodėl mano oda taip sudirgo, kodėl kelia giluminius skausmingus spuogus, o paskui randeliai laikosi amžinybė...
pirmiausia tai sausumas .. oda tiek išsausėjusi buvo, kad nuo to ir kimšosi poros, inkštirų veisėsi, regeneracija sulėtėjusi, tad dėmelėms išmėtydavo
taip pat įsigijau Eucerin Hydro-protect ir kažkada supainiojusi Hydro-balance. tai abu man labai patiko ir tiko. dabar taip gavosi, kad savo vaistinėj neradau ir nukrypau, bet būtinai vėl pirksiu Euceriną ir nebedarysiu eksperimentų
antra - deguonies trūkumas. irgi labai svarbu. siūlė man kažkokį dalyką veidui su deguonimi, bet pagalvojom su kosmetologe, kad pradžioje gal nešvaistyti pinigų,o bandyti spręsti natūraliai. man tai pavyksta, nes turiu šunį, tai bent jau lauke prisibūnu, kad ir šalia namų kieme - ir tai jau į naudą
o trečia - pylingas. aš net akis išplėčiau - sakau: pylinguoti sausą odą
tai vat tiek išminties - nieko naujo - vaskas elementaru pamiršta sena
tiesa - dar naudoju alyvuogių aliejų natūralų. įmaišau į kremą rytais, arba drėgną odelę savaitgaliais grynu patelpioju. tai man patinka
Kad geriau issilaikytu, neisgaruotu dregme, man dermatologe patare pries kiekviena krema naudoti alijosiaus geli, naudoju Anna Lotan naturalu alijosiaus geli, tai tikrai galiu pasakyti, kad poveikis akivaizdus.
Ant nupraustos, nusausintos ir dar siek tiek dregnos odos tepti geli, itapsnoti ji ir is karto nelaukiant tepti kremuka-taip neisgaruoja dregme ir neduoda odai issauseti
Ant nupraustos, nusausintos ir dar siek tiek dregnos odos tepti geli, itapsnoti ji ir is karto nelaukiant tepti kremuka-taip neisgaruoja dregme ir neduoda odai issauseti
Atsiliepimų nesulaukiau apie Emolium, bet vistiek nusipirkau jį. Man jis kolkas labai geras
Vakare prieš miegą užsitepu, tai ryte oda nebūna pleiskanota kaip visada
Mano oda ne sausa, tačiau galiu parekomenduoti natūralų kremą brandžiai ir sausai odai, reklamuoti čia negaliu, jei ką domina tai į až.
Mano bėda galbūt šiek tiek kitokia: maždaug prieš mėnesį TIK veido oda labai išsausėjo, lyg pleiskanėlėm nuėjo.. Bandžiau nakčiai tepti alyvų aliejumi, bet kaip vėlaiu paaiškėjo: ALIEJUS NEDRĖKINA, O TIK MAITINA ODĄ, todėl sausai odai jis beveik nedaro jokio efekto.
Odods gydytoja patarė nusipirkti IWOSTIN kremo, bet kiek ieškojau - neradau. nusipirkau rožių vandens, bet irgi bėda kartais atrodo padeda, o kartais kad ne. Tepiau kaukėm visokiom ir t.t. nepadėjo.
Dabar ji vis dar sausa (jau mažiau), bet kita bėda - iš apačios pradėjo dygt spuogai, net neįsivaizduoju ką daryt.
gal patartumėt ką nors?
Odods gydytoja patarė nusipirkti IWOSTIN kremo, bet kiek ieškojau - neradau. nusipirkau rožių vandens, bet irgi bėda kartais atrodo padeda, o kartais kad ne. Tepiau kaukėm visokiom ir t.t. nepadėjo.
Dabar ji vis dar sausa (jau mažiau), bet kita bėda - iš apačios pradėjo dygt spuogai, net neįsivaizduoju ką daryt.
Siulyciau pabandyt Doliva krema, jis yra intensyviai maitinantis, alyvuogiu aliejaus kremas, su retinoliu ir vit E
as jau antra nusipirkau, db Eurokoj 40% akcija.. mano oda yra issausejus labai, o sitas kremas ja giliai drekina ir skatina sausos odos regeneracija
nepatinka, kad palieka riebumo pojuti truputi, bet dienos metu gal rei maziau tept tiesiog
Atsiimu zodzius del riebumo pojucio..
uztepiau ciut maziau tai veidukas sveikai svyti tiesiog, toks gerai padrekintas.. labai super