Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XI

Konkordija,

tu pirmiausia pasidaryk tyrima, ar tau to kalcio apskritai truksta. Nes jei netruksta, tai gal geriau skrandzio negadink... g.gif
Paprasyk, kad tau Ca++ tyrima padarytu poliklinikoje. Man pvz, viena ta calcio liauka vadinama salino, bet kalcis normoje.

Atsakyti
Man ligoninėje bebūnant du kartus kalcį tyrė. Tai rodikliai tik šiek tiek žemiau normos. Gydytojas rekomendavo valgyti kuo daugiau pieno produktų ir profilaktiškai mėnesį pagerti kalcį. Tiesiog norėjau pasidomėti ką naudoja kitos merginos.
Fatali, tu geri tą kalcį kurį visą organizmas įsisavina, o ne leidžia nusėsti ataugų pavidalu? g.gif
Atsakyti
merginos be reikalo to kalcio tikrai gert nereikia jei operacijos metu nepašalino paraskydinių liaukų ir jos funkcionuoja normaliai tai geriau vartoti profilaktiškai tuos produktus ,kuriuose yra kalcio stiklinė pieno atstoja paros normą tai dėl profilaktikos nes perdidelis kalcio kiekis iššaukia akmenų formavimasi inkstuose , jau vieną ir aš turiu būkit atsargios rolleyes.gif
Atsakyti
jo , as ir sugeriau kalcigrano visa buteliuka jauciu koki pusmeti geriau , nu db turiu akmenuka ... kaip man ji pasalint ? dar nera cm tai tikiuos iseis pats ....sad.gif liepe arbatas gert , o tau lina jau didokas ar maziukas jis ?
Atsakyti
QUOTE(Konkordija @ 2009 04 28, 22:12)
Fatali, tu geri tą kalcį kurį visą organizmas įsisavina, o ne leidžia nusėsti ataugų pavidalu? g.gif

Butent toki ir geriu. Jis brangesnis, bet...nesikaupia ataugu pavidalu.
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2009 04 26, 21:48)
Apie kalcio preparatus žinau kad geriausi yra kalcis su vitaminu D.

Tik dabar jau nebereikia su vitaminu D.
Atsakyti
Labas Inga04,noreciau paklausti kaip tu dbr jautiesi,nes mano mamai taip pat isoperawo skydliauke,taip pat sake kad 3st wezys,ji jau buwo wilniuije del jodo,bet ji darys tik po triju menesiu.... o mama taip jaudinasi,ir as niekuo negaliu jai padet...nes pati nieko nenusimanau...tai gal tu kazkiek galetum papasakot?labai buciau dekinga thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2009 04 26, 21:48)
Aišku o aš ruošiuosi klaidėdoje operacijai.
Apie kalcio preparatus žinau kad geriausi yra kalcis su vitaminu D.

aš irgi klaipėdoje ruošiusi operuotis, po gero mėnesio
Atsakyti
QUOTE(ulencija @ 2009 04 22, 15:59)
Kaip tik Šiauliuose, Bokšto klinikoj, gydausi pas Šidlauską. Visai šaunus toks daktariukas, kas mėnesį iš Kauno klinikų atvažiuoja, berods, mokslų daktaras. Man diagnozavo autoimuninį tiroiditą. Pažiūri skydliaukę echoskopu, jei reikia, padaro biopsiją. Vienintelis minusas - brangoka pas jį...

Ir kokios šitos ligos prognozes, nes aš ja irgi turiu, lankausi Kaune pas Kazanavičiu, reikia lankytis kas puse metu, bet prognoziu tai jis man neaiškina.O straipsniu apie šita liga irgi ne per daug.
Atsakyti
skaiciau kad turint tiroidita po desimt metu tth pakils , tada jau viskas - hormonus gert visa likusi gyvenima ... isnyks skydliauke ... tiroiditas yra skydliaukes zudikas , jis ja naikina , bet kada tai paumes neaisku , butina stiprint imuniteta ... imuniteto issekimo metu tiroiditas gali paumeti ir tada net to desimt metu nereiks laukt kad pradetum gert hormonus... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 01 gegužės 2009 - 21:36
QUOTE(lucero @ 2009 05 01, 22:30)
skaiciau kad turint tiroidita po desimt metu tth pakils , tada jau viskas - hormonus gert visa likusi gyvenima ... isnyks skydliauke ...

Ačiu už atsakyma, nu baisokos tos prognozes, bet gal dar nepačios baisiausios.
Atsakyti
tikrai nera taip baisu kaip atrodo , man pvz jau yra ... ta prasme as jau geriu , itariu turejau tiroidita nuo 15 metu ... dideli stresai persalimai ligos ir imunitetas isseko ;)tth pakilo
Atsakyti